ya bnm soruma cvp yokmu?? 2001 neden az yakıyormus?? Az yakan araba lazm 2001 gti alalm=)
ya bnm soruma cvp yokmu?? 2001 neden az yakıyormus?? Az yakan araba lazm 2001 gti alalm=)
106ya gerçekten bağlanırsan sabahları yanına gidip 2 kelam laf yaparsan az yakar araba. tecrübeyle sabittir![]()
.
Ben çok dertleşiyodum o yüzden 300 yakıyordu dimi![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
ben yüzüne bile bakmadan vurdum kırbacı, vurdum kırbacı.. bana mısın demedi. ben vurdukça o istedi, ben ağladım o ağladı.
benimde 2001 di100 tl ye 180 km de ışık yandı 50 koyuyodumn 80 90 kmde ışık yanıuodu
ama canavar gibi gidiodu
![]()
işin kötü yanı ben bu aracı alırken basmamak üzere aldım, rollingdir, dragdir, tırmanma yarışıdır hiç özenmedim. gel gör ki kendimi alıkoyamadım ve şimdi her yeşile dönen ışıkta caddeler benim için yarış pisti. bu araba tam baş belası.![]()
kemer den akhisara giderken depoyu doldurduk..455 km mesafe..vardığımda çeyrek depo kalmıştı.. ibre çeyrekte iken içinde 10 lt yakıt vardır diye tahmin ediyorum..bu da demektir 35 lt yakıt harcamışım..35 lt x 4.52 tl =158 tl ye gelmişim..90-110 u pek geçmedik..biraz fazla yaktı bunuda yokuşlara veriyorum.
araçta colombo egzantrik + wössner piston + chip + filtre + düz boru + ss magnum + port polish
aracı alalı 2 ay oldu, sadece 51lik düz boru ve egzost var. hava filtresi bile orjinal halinde. niyetim biraz daha böyle bindikten sonra dereceli+chip+hava filtresine girişmek. pt52 zaten rölanti diye bir şey bırakmıyor. ama yine de pt52 alıcam. sırf bu yüzden aracı yüklemeden önce biraz daha forumdaki araçlarla kıyaslayıp, varsa mekanik problemleri çözmek istiyorum.
Sehirici kullanimda (klima bazen acik,arada kepekli'den yukari 170 ile cikarak,bazen de cok sakin giderek) 100 km'de 8.1 litre tuketim yakaliyorum.Uzun yolda ise 41 litre benzinle 750 km yapmistim.Bu da 100 km'de 5.4 litre eder.Otomobil tamamen standart.Katalitik konvertoru uzerinde,fabrika cikisi hava filtresiyle kullaniyorum.
50tl ile 120-130km yapıodum karma kullanımda ve klima arasıra açik. Kmde 300-350den aşagı yakacagınıda sanmıyorum benzinli araçlrın litresi 4500gördü artık yani.
ROLL TeaM....
[...MaPPed By CharE...]
[...MaPPed By CharE...]