Millet bana 8-10 binde bir 5.5 lt yağ değiştiriyorum diye deli diyor ama 2 bin 4 bin 5 bin aşırı modifiyeli olmayan makinalar için çok erken değerler. Tuhaf.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
vteğim normalken ben 10-40 magnatek kullandım hep. şimdi edge mecburen.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
2000 km. deiştiren arkadaşta biraz araplık olabilir
Bide ben şu 5-30 , 0-40 , 0-50 arasında bariz farkı anlayan arkadaşları çok tuhaf buluyorum.
Bende 2hafta önce çok araştırdım bu araçta ilk defa yağ değiştircektim.Biri dedi 0-40 koyma dewirli makine basınçlı bilmemne bolbol eksiltir yakar buharlaşır , biri dedi 10-60 koy süper randıman alıcan , biri dedi 10-60 traktör yağıyok5-30 bilmemne
Bende en sonunda mobil1 fully sentetic 0-40 koydum yaklaşık 600km oldu oldu koyduğumdan gram eksilmemiş.
Not:resmi şimdi çekip koydum.
Benim tawsiyem ise ilk rakamı mümkün olduğunca düşük tutun adana urfa farketmez , son rakam zaten çok oynak değil oda pek bişey farketmez.
PSN:dohcvtec99
Yağı fazla koymuşsun Asimos maximum değerde olmayacak iki nokta arasında olacak yağ seviyesi.
maximumda dolaşıyor çoğu vti kullanıcısı motordaki yağ ile temas eden tüm contalara kanallara aşısı basınç bindiriyorsunuz.
Yağı 0,5 lt. fazla koymayın araçlarınıza
arabanın yağı değişsin anlarımhassasım o konularda yağı 5li olarak alıyorum biraz daha ucuza geliyor hemde değiştiriyorum bol bol
tam psikopatımdır:d
bide benim arabam fazla kullanılmıyor..
Şu konuyu bi hortlatayım
Şimdi sonuç ya da genel tavsiye nedir? İzmir in hava şartları belli bariz sıcakHangi yağı tavsiye edersiniz nokta atışı olacak şekilde?
Motul 300v 5w-40 ağırlıkta gözüküyor şimdilik?
simdi herkez bişeyler yazmış ben s 2000,subaru,106 gtı turbo da mobıl 10/60 motorsport kullandım cok hic sıkıntı olmadı castrol 10 /60 da kullanabılırsın fıytları mobıl 80 tl castrol 120 tl karar senın
oVerBoost
konuyu bir daha hortlatalımBence mobil 1 esp formula 5w-30 çok güzel bir yağ tavsiye ederim...
BE ORIGINAL
yüksek performanslı sürekli devir çeviren arabanın yağı öncelikle tam sentetik olmalı marka olarak motul derim
Benimde bir sorum olacak.
0 vtec motor yaptirdim swap icin. Rodajda servisimin onerdigi 20 - 50 mineral yag. Sonrasinda ise mobil 10-60 diyorlar.
Sizin oneriniz nedir?
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye