o kmde bir araç için gerçekten kronik sorunlar bunlar,
e46 ların ön düzeni pek sağlam değil aslında,, filtreye gerek yok mafı bozulmayan da duymadım o kmlerde
geçmiş olsun, araba tamamen düzeldiğine göre bi video isteriz.
o kmde bir araç için gerçekten kronik sorunlar bunlar,
e46 ların ön düzeni pek sağlam değil aslında,, filtreye gerek yok mafı bozulmayan da duymadım o kmlerde
geçmiş olsun, araba tamamen düzeldiğine göre bi video isteriz.
Geçmiş olsun .. bilgilendirme içinde tşkler
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
cok geçmiş olsun,parca değişimiyle hallolmasına sevindim iyi gunlerde bınmeye devam etmen dileğiyle..
O gün araba o kdr zorlanddı valla gerçekten takdir ettim çok sağlam arabaymı$
Gçmi$ olsun Ozancm en azından ucuz kurtulmu$ olacaksın diyebiliriz. Fiyatlarda uygun bence , hadi gül güle binersin yeni aracına in$allah![]()
geçmiş olsun allah daha büyüklerinden saklasın getir benim yanıma bi okuyum üflüyüm belki 400hp olur![]()
cok sagolun suan araba zaten logo otomotıvde parcaların gelmesını beklıyorum bıtınce ceker vıdeo koyarım
Godzilla...
gecmıs olsun mekanıktır hallolur sonunda...bu arada bende de devır dalgalı olarak yukselıyodı ve gunu gununu tutmuyodu...bende arabmadakı sıkıntıyı bulmus oldum sayrnde...bu arada ankaradakı ustalara burdan saygı ve sellamlarımı yolluyorum...
Konuyu genele taşıdım , birçok bmw kullanıcısına yardımcı olabilir.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Gecmis olsun.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
gecen bizde bir e46 m3 aldik ve ayni parcalara ilave olarak birde arka dif. var bizim listede.
ankarada ozellikle m3lerde cok usta olan ugur ustaya goturuyoruz onu ve butun e46 m3lerde oldugunu soyledi asagi yukari. sen yine diff. den yirtmissin abi
tunay eger performans sorunu ve tekleme ile bir ustaya gittiysen, o da ilk olarak maf sensorunu kontrol etmediyse ankara istanbul farketmez global bir yuh ak. cekebiliriz ona hahaha![]()
abı bugun hakan ustaya ugadım ama farklı bı sebeble...cuma gunu tekrar gıdecem yanına artık benı alsın su dukkana wallaha mıllete hıc guvenemıyorum ben...
ıyıkı bı stok vtecımız var adam almıyo![]()
bence son derece normal..kim m3 alıp da efendi efendi işime gidip geleyim derki adam hakkını vermiş arabanın işte..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)