gecenlerde yabancı bır sıtede okumustum bugattı veyron sırf aracı soguta bılmek ıcın ortalama 1000 hp harcıyormus![]()
gecenlerde yabancı bır sıtede okumustum bugattı veyron sırf aracı soguta bılmek ıcın ortalama 1000 hp harcıyormus![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Bunun yerine emme sıcaklığını düşürmek için methanol kitleri kullanılabilir. Çok daha belirgin bir düşüş güç kaybı olmadan sağlanır.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
klima olarak düşünüldüğü zaman kompresör malesef araçtan güç alıyor.Ama otellerde mini buzdolapları vardır ve bu buzdolapları kompresör ile değilde amonyak gazı ile soğutma yapar.
Yani bir rezistans vasıtası ile amonyak gazı ısınmaya başladığı anda soğutma geçte olsa oluşmaya başlar.
Tabiki bunu aracına kimse uygulamaz ben kendim sistemi bilmeme rağmen ama olmucak hiçbir sey yoktur.Nekadar mantılı oda tartışılır
Grow up! this is just a car
dayanamadım, konu sahibi bozulmayın![]()
Grow up! this is just a car
verim alırmısınız bilmem ama serin serin gazlıyabilirisiniz![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Yanlış hatırlamıyorsam bazı klima kompresorleri yuksek devirlerde zarar gormesin diye kayışı gevşetip kitliyo yani surekli git gel halinde yani bi faydasi olacagini sanmiyorum , kompresore zararindan baska
yapılmış uygulamasını anlatayım.
bagaja buzdolabının komple tesisatını çekip aküyle besleyeceksin.
soğutma yapılan kısımını havanın girdiği borunun al. olduğunu varsayarak ona artık yapışık mı olur, etrafına mı sararsın, o gaz al. boruyu soğutur, o da içinden geçen havayı.
fazladan 40 kg ağırlık olur.
turbo bir araçta bunu intercooler'a sararsan yazın süper olur.
ağırlık problem olmaz zaten büyük turbolu araçta.
bu yapılan.
gelelim türkiyedeki pratik uygulamaya,
intercooler'a su, alkol felan pürkürtmek, methanol kit , veya intercooler'ı yeteri miktarda büyüterek güç artışı sağlanır.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
şu şekilde yapılabilitesi var
filtrenin takılı olduğu boru ısı iletimi yüksek bir materyalden olsa ve bunun etrafına kabine benzer birşey yapılsa ve o kabinin içine klima soğuk hava göndererek boruyu tutmak daha kolay olur gibi?
vakti zamanında benimde aklıma gelmişti bu şekilde
araba süratlendiğinde dısarıdan gelen havayı belirli bir basıncta sabit tutarak içeri bir yere yollayacak olan boru tertibatı ve buna bağlı bir hava damperi düzeneği daha cok iş görür. hatta biraz abartılırsa kelebekten içeri 0.5 0.6 bar basıncla gönderilebilir hava..
tabi bu ciddi bir mühendislik işi.. hesaplanıp kitaplanılması ve kaput altında hatırı sayılır bir yer gerekiyor![]()
yorum yazıp ilgilenen herkeze saygılarımı sunuyorumbenimkisi bir mucitlik olur mu diye, günümüzde kullandığımız bazı şeyler bu gibi fantazi gibi görünen fikirlerle üretilmiş
![]()
asıl ben sana saygılarımı sunarım dostum, böyle şeyleri düşünebilmek bile bir cok insanın yapmadığı birşey, gerçekten bravo
Yani sen de farkındasın biraz olabilitesi düşük bir fikir amaeğer rollinge fln çıkıyorsan şunu dene, filtre borun atıyorum 60 lıksa, bu borunun dışından 70 lik bir boru geç yani filtre borusu 70 lik borunun içinden gitsin, sonra iki borunun arasına buzlu su koy. En azından yarım saat filtre borusunu buz gibi tutarsın
![]()
Custom Electronic Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)