User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: 106'cılar yardımmm!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation 106'cılar yardımmm!!

***** yağmurlar başladı dertler başladı. Aracımda orjinal manuel sunroof var yeni farkettim çevirme kolunun altından damla damla su geliyo aşırı değil ama sinir bozucu. Başına gelen oldumu nedendir neyin değişmesi lazım yardım bekliyorum..

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sunroof değilde antenin altından su kaçırıyor olması lazım diye biliyorum.Başına gelen arkadaşlar olmuştur 106 larda antenin ordan çok su alıyo heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baha38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sunroof değilde antenin altından su kaçırıyor olması lazım diye biliyorum.Başına gelen arkadaşlar olmuştur 106 larda antenin ordan çok su alıyo heralde
    aklıma gelmedi hiç anten sunroof açma kolundan su geldiği için. ama kontrol ediim antenide en iyisi ordandır inşallah

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antenin olduğu yerden geliyor.iyi bir kaportacı söküp silikonluyacak etrafını

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz gecen gun sunroofu sokup çift taraflı bant ile izole ettik o sıkıntıdan kurtulduk

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk 106mda başıma geldı aynısı antenın altından alıyordu damla damla araba da şemsiye açıyordum ..sonra söküp yapmıştım..anteni sök eger anten dibinden boya çürüme yapmışsa orayı lokal boyatman gerek boyatırkende normal macum kullandırma normal macun saglam olmuyor bu gibi durumlarda,fiber macunu kullandır boyacına..eger çürüme yoksada hemen önlemini al yoksa bu kışın sonunda çürür..antenin altına güzelce kenarlardan taşmayacak şekilde silikon çekin ve takın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anteni sök silikonu bas hiç bişiyciği kalmaz tedbir olarak sanruuf lastiğinide bi kontrol et kalkan köşe kısımları var mı

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesin dedği gbi büyük ihtimalle antenin ordan alıyodur başımıza gelmişti..

olcay_bora
    Misafir
    aynı dertten yanıorum kaç gündür ama bnm sunroof fitilinin bi yeri kopuk ordan alıyor diye tahmin ettim ama anten bi inip bakim. senin sunroof fitilin saglam mı peki ?

olcay_bora
    Misafir
    bnmde antenin ordanmış baktım şimdi felaket su almış içeri sökünce gördüm içteki aydınlatma plastiğini. ama dıştan anteni sökmeye calıstım silikon çekilmiş ztn gelmiyor ama yıne de su alıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az önce söktüm tavan panelini antende sorun yok gayet sağlam baktım fitil biraz eskimiş tahminim ordan, bi tur çevirip tekrar taktım fitili sunroof camınada alttan fitilin denk geldiği yerlere elektrik bantı çektim bi kaç kat üst üste deforme olan fitile baskı yapsın diye şimdi yağmur bekliyorum devam ederse fitilin değişmesi lazım fiyatı nedir onuda araştırıyorum bakalımm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnmde antenin ordanmış baktım şimdi felaket su almış içeri sökünce gördüm içteki aydınlatma plastiğini. ama dıştan anteni sökmeye calıstım silikon çekilmiş ztn gelmiyor ama yıne de su alıyor
    antene baktım sökmeyi gözüm kesmedi vidasız silikonlu sanırım hiç bulaşmiyim dedim

olcay_bora
    Misafir
    Alıntı quicktime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az önce söktüm tavan panelini antende sorun yok gayet sağlam baktım fitil biraz eskimiş tahminim ordan, bi tur çevirip tekrar taktım fitili sunroof camınada alttan fitilin denk geldiği yerlere elektrik bantı çektim bi kaç kat üst üste deforme olan fitile baskı yapsın diye şimdi yağmur bekliyorum devam ederse fitilin değişmesi lazım fiyatı nedir onuda araştırıyorum bakalımm
    bi haftadır gitmediğim sanayi kalmadı bi fitili bulamadım :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tanıdık bi servis var getirtiyor parçayı nerde varsa bağlantıları sağlam devam ederse ona ulaşıcam fiyat belli olunca yazarım sitede ihtiyacı olan varsa fazla getirtirim

olcay_bora
    Misafir
    çok sevap işlemiş olursun ilk sırada ben varım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)