afınıza bilginize sığınıyorum arkadaşlar![]()
babali kalın conta taksın yatakları kontrol etsin iyi bi wg taksın manifoldla birlikte basınç kaçmasın.bu ara basınç kaçması modaturbosu enjektörü gerekirse yağpompasıki bence iyi olur. mis gibi biner hacıabi 0.7 0.8 barlarda.
kusura bakma hacıabi tanıyamadım.halende çıkaramadım.helal et hakkını kalbini kırmışsam.kusura bakmayasın.
,
dedıklerın dogru ama arkadas zaten yapmıs makınesını stock sekılde o yuzden ona uygun max0.6 basınclıkı o basıncta ufak bı turbo ıle olmalı ,bı setup uygun olacaktır. yanı yatakları vs zaten yenı arkadasın kontrolluk bırsey kalmamıs.saglam bı rodaj sonrası bu skeılde yapmalıkı keyıfle sıkıntısız bınsın ınsallah.
tanımaman normal zaten ortalıkta olan herdaım yazan eden bırı deılım sadece ıyı takıpcıyım o yuzden pıyasadakı araclar hakkında bılgı sahıbı olabılıyorum![]()
dokum manıfold t3 ıcın (t3 serısı bı turbo kullanıcaksan)
t3,t25 tarzı ufak bır turbo
370cc enjektor
38mm wate gate (xs power tarzı olmalı ucuz olması ıcın) vede basıncı sabıt tutmak adına ama alacagın turbo ustunde ınternal wg var ıse gerek yok
as950 ıntercooler (cooler borularını yaptıracaksın)
stage 2 baskı balata setı gereklı o guc ve tork ıcın
p28 ecu gerekıyor
wıde band
egt gostergesı
yag basınc ve yag sıcaklık gostergelerı
map sensor gerekmez o basınclar ıcın ama uygun rakama bulabılırsen alabılırsın
delsolemrah arkadaşın affına sığınaraktan konuya balıklama bi dalış yapıyorum hazır bu tarz bi olayla ilgili arkadaşları görünce.pug 306 1.6 kullanıyorum..araç uzun zamandır bende olduğu için vazgeçemiyorum..biraz daha keyifli olmasını istersem ...maliyet vs vs vs açılardan değerlendirilirse ufak bi turbo yada gti motoruyla swaplamak arasında nasıl bi seçim yapılabilir? gti motoruyla değiştirilmesi ne derece mümkün ve akıllıca olur? b16a2 ye oranla parçaları çok daha zor temin edebileceğimi biliyorum turbolama konusunda...1-2 yorumla görüş alabilirsem sevinirim..
güzel bi turbo kiti kalın bi conta gayet güzel olur
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Teşekkürler schumibaşlık açmamamın nedeni boş muhabbetle kimseyi rehin almamaktı..çünkü daha düşünce safhasında olan bi konu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)