Filtre yeri tam motorun arkasinda nasi verim alicaklar onun icin kit arastiriyorum kit her zmn dha verimli deilmi ?
Filtre yeri tam motorun arkasinda nasi verim alicaklar onun icin kit arastiriyorum kit her zmn dha verimli deilmi ?
1.6 lara yazilim yapiliyor,sikintisiz yuruyor.
Box kesinlikle almayin...
BMC nin CDA-OTA carbon kitleri harika...
etuners : 'de bu ep6dt ve ep6dts'nin suyunu çıkaran Stelios diye bir arkadaş var. o yardımcı olacaktır. big turbo upgrade, yazılım, cai vs... adam elm327 üzerinden bosch med17.4 programlayabiliyor. dolayısıyla arabanın yunanistana gitmesine gerek de kalmıyor. üye ol ve yazış, belki yardımı dokunur.
Araç Erzurum'da mı kullanılıyor? Biraz bu bilgiye göre birşeyler yapmak lazım.
Bir de yaylarla ilgili yapılan genel bir takım hatalar var:
- sadece şekil ve boyutları tutuyor diye o yay araca uygun demek değildir.
- RCZ 156 ile 200'ün yürüyen aksamı birbirlerinden çok farklıdır, 156'lık için olan takımlar 200'e olmaz. Aynı hata 207'de GT/RC için de yapıldı.
arabanın orjinalinde bile konforun k sı yok 5 cmlik yayla nasıldır düşünemiyorum bile. 19 jantlar çok bozuyor konforu.
açıkcası biz h&r 3 cm lik yayını taktık konfor aman aman denecek kadar azalmadı 156 lıkla 200 lüğün farklıymış yürüyeni
rcz 156 ve 200 lüklere superchips yaptırabilirsin.sitesini bi incele istersen.çok agresif olmaz ama filtre ile beraber 30-35 hp alırsın
Güzel araç otomotik 156lıgı ile haşırneşir olmustum yazılım için sürüsü gidişi harika gercekden zevkli.
200hp düz vites filtre yazılım ile cok daha zevkli hale gelir.
Sanırım saglıklı olarak 230hp civarı olur rakamlar..
DynoDynamics in Ecutuned
Kutu içi filtre,egzost ile hem keyifli hemde daha iyi olur.
Sadece yazılım ile 25-30hp ort. alınır.
DynoDynamics in Ecutuned
-kutu içi filtreyi nerden bulabilirm aem veya k&n hangisini tercih edersiniz
-egzos hakkındaki düşüncem ilk susturucun önüne cut out yaptırmak ne dersiniz?
filtre olarak k&n kutu içi kullanabilirsin.
Once BMC,sonra dıgerlerı...
BMC satan cok fazla Tuning magaza var.Uzun omurlu ve yagı maf sensorunu bozmuyor...
Ben leonumda aem kullanmistim bi ara cok memnundum bmc marka filtrelerinin kalitesini duymustum ama hic tanisamadikpeki egzos hakkindaki gorusleriniz ilk susturucu onune cut out yaptirmak istiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)