dacia nereee Gt-r nere. Parası olan GT-r alabilir ama duster no limit almaya tenezzül etmez. Etse de alamaz.
GT-R ın olayı gücü değil stabilitesi.
Printable View
dacia nereee Gt-r nere. Parası olan GT-r alabilir ama duster no limit almaya tenezzül etmez. Etse de alamaz.
GT-R ın olayı gücü değil stabilitesi.
ne demek istediğinizi tam anlayamadım açıkçası.
biraz reklam maksatlı olmuş yazılarınız dışardan bakınca öyle gözüküyor bilginiz olsun :)
reklam yok yanlış anlaşılmasın 750hp lerden bahsedilince örnek verme gereği hissettim reklam yok dileğiniz aracı kullanabilir dilediğinizi alabilirsiniz :)
bana gore gt-r serileri arasındaki en iyisi 35.
bu kadar agır olmasına karsı hem cok hızlı hemde cok stabil, nissan muhendislerini ozel olarak tebrik etmek hatta basarı odulu yada plaketi falan vermek lazım muthiş bir aktarma sistemi yapmıslar.
0-100 değeri korkutucu :)
çok başarılı kesinlikle ölmeden binilmesi gereken araçlardan birisi..
Zengin işi boşa yorum yapmaya gerek yok. Japon abiler yapıyor zaten yorum yapmaya gerek yok.
Olur ancak aracın orjınallıgını bozma taraftarı degılım,oyuzden 108 kılo tam kararı...
Çok Başarılı.....
biraz gerilerden geldim ama :) mezun oldugum gün siyah RS plaka vardı. Sanırım o amca :D önceden de gri rs229 mu ne gri GTR vardı.. daha evvel c63 vardı Birollar Oto'ya getirmişlerdi orda karşılaştım. Trafikte saçma sapan kullandıgına sahit oldum GTR ' ı adam aşmış.. İdolüm :D
Grı Gt-R ilk sahıbı bendım ;)
Rıfat abı ıyıdır,dıreksıyonu saglam.
gördüğüm en sağlam spor araba..sonuçta makyajda bir yere kadar ;)
harika veriler
50 . Saniyeden sonra adam panpa diyo :D