Bu vergiler düşmeden zevke göre araç almak yalan olur. Çok güzel ama çok pahalı
Printable View
Bu vergiler düşmeden zevke göre araç almak yalan olur. Çok güzel ama çok pahalı
1,6 turbosu çokta pahalı değil bence 90'a alınır sıfırı az beklense temiz ikinci eli 80 e alınır bence makul eğer anlatıldığı gibi kaliteli bir arabaysa ...
benim tek çekincem active select mi yoksa farklı bir şanzıman mı olacağı ... yeni nesil şanzıman diyor tam otomatik veya çift kavrama doğru düzgün bi şanzıman olsa iyi olur ...
94 çok ama araba gerçekten güzel olmuş.Özellikle kumaş tavanı çok güzel duruyor :) Genelde cabriolar tavanı kapalıyken çirkin gözükür ama bu öyle değil.Tavanı kapalıykende en az açık olduğu zaman ki kadar güzel.
cabrio pazarı piyasası çok farklıdır sedan gibi bu 1.6 satar bu 1.4 satar zihniyeti bu sektörde olmuyor.. cabrio aracı alan insan motoruna hacmine pek bakmıyor baksa 90 lılardan beri 1.6 cabriolar var ama satış rakamları ortada tam aksine yüksek hacimli bmw mercedes cabriolar çok daha fazla satıyor.. cabrio pazarı çok farklı ve bu pazardaki aracı sattıran öncelikli tercihler çok farklı..
Bunun 2.0 CDTI biturbo 195 hp si gelicek mi acaba tr ye ?
Hayır yalnızca 2.0 CDTi 165 hp olarak satılıyor Türkiye'de. Fiyat olarak bence makul. Bulunduğu klasmandaki en uygun fiyat/performans. A , Golf, A3, RCZ gibi araçlar veya bu fiyatlara 2. el 3 cabrio falan almaktansa tercih edilir bence. Cabrio ve 4 kişilik olması çok cazip. Çok kalite duruyor. Satış sayısı olarak TR pazarı için hedefledikleri 50 tane zaten. O yüzden kimselerde olmaz ve özel bir araç olarak kalır ülkemizde.
2008-2009 s2000'lerin 90-100 milyara alıcı bulduğu türkiyede buna 94 milyar hayli hayli verilir bence. çok başarılı olmuş
96 dıye yazıyor sıtesınde :) butun ozellıklerı koydugunuz zaman dızele 150 gıbı rakama cıkıyor 150 ye e250 cabrıo alınır 2011 mod yanı cok pahalı :)
11k > EgonomicPremiumLeatherSportSeats(Brandy) 'de iyiymiş
sanırım aşık oldum bu nasıl bir güzeliktir yaa son zamanlarda gördüğüm yeni çıkıcak araçlar arasında en çok hoşuma giden oldu acaba fiyatları ne alemde olucak :)
6 serisi cabrio gibi duruyo beğendim valla :)
Fiyatlar belli oldu;
1.6T SiDi Ecotec 170hp ActiveSelect AT - 96.000 TL Cosmo Donanım
2.0 CDTi Ecotec 165hp ActiveSelect AT - 112.000 TL Cosmo Donanım
emre opsıyonlarıda eklersen dızele 150 cıvarına cıkıyor rakam :D
güzel olmuş evet ama , o parayı verdikten sonra 3.20d e 93 alırım.
S2000 kıyaslaması yapılmışta, bu araba s2000 in g.tüüün gıli olamaz;)
astranın üstü açıgı :D güzel olmus..
Yakından inceleme fırsatım oldu cascada'yı. Malzeme kalitesi çok iyi, işçilik ve özellikle tente sistemi çok başarılı.Yurt dışı testlerinde üst sınıf cabrio'lar ile mukayese ediliyor gerçi fiyatı üst sınıfların yarısı neredeyse.
koltuklar ;)