Araba güzelmiş ama gerçekten çok para.
Hayalim birgün inşallah, Linea hardtop bir model çıkarsa da 1.3 multijet alıp binsek, isteyen herkez cabrio sahibi olabilse !
Printable View
Araba güzelmiş ama gerçekten çok para.
Hayalim birgün inşallah, Linea hardtop bir model çıkarsa da 1.3 multijet alıp binsek, isteyen herkez cabrio sahibi olabilse !
Güzel araç ama, 4 serisi göz kırpıyor yukardan:)
s2000 safkan sürüş için yapılmış bir spor otomobil abi.
Bu ise konforlu bir cool gezinti cabriosu. :)
http://www.team-bhp.com/forum/attach...tlineacc3s.jpg
fena fikir değil en azından saçımız rüzgar görür yolda. Tente tavan yapsınlar ben el ile manuel kapanan sisteme de razıyım. :)
1.4 L Family 0 petrol with 120 PS (88 kW) and 140 PS (103 kW) both with 200 Nm (220 Nm with overboost ile de gelecekmiş. Çok kaçmasına gerek yakışıklı bir cabrio işte otobanda da elbet 180-200 kapatır yeter la...
1.4 Turbo :
88 kW (120 PS)
4200–6000/min
200 Nm
1850–4200/min
max km: 195 km/h
0>100: 11,9 s
zatenharbi cabrio tente tavandır.. :) tentenin keyfide zevkide derdide bambaşkadır :)
bunlar keyif cabriosu sürat için değil tamamen keyif için yapılmış cabriolar.. zamanında aslında ilk nesil megan cabrioları yerli sınıfında satmışlardı fiyatlarıda akranlarına göre ucuzdu.. haliyle fiyatları aşırı ucuz olduğundan peynir ekmek gibi yok satmışdı..
fiat biraz güzel bir cabrioyu türkiye montaj yapsa en azından bir iki yerini türkiyede montajlasa maksat yerli üretim diye ötv siz sürülse piyasaya çok çok ucuz fiyatlara insanlar cabrioya ulaşabilir.. epeyde güzel zamanının megan cabriosu gibi deli satar.. işin püf noktası belli ufak motor düşük hacim az yakıt tüketimi canavar :D
aslında ilk nesil çok ucuza temiz motoru bitik megan cabrio alınıp kazalı bir renaultdan 2011-2012 falan 1.5 dci çıkma motoru takıcaksın .. :) canavar gibi olur..
çok yakışıklı olmuş bakalım trafikte ne zaman görücem
emeğe saygı tasarım çok başarılı hata bunun sedan coupe side yapılmallı bertone gibi
bende çok beğendim bu opeli bi gün nasip olur inşallah
sımdı yenı motoru geldı 1.6 200 bg lık cıkmıs bıraz ıyı gıder artık :)
http://www.turkeycarblog.com/2013/08...a-tanitilacak/
corsa d ye tak opc kıtı bın daha ne olsun :D tak afl farları gorunus degısıyor valla :D
Opel Corsa 1.6 OPC 2012 Model 25.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 131610776
boyle olursa cok tatlı yanı :)
arka çıta hariç beğendim
Opel Cabrio Sevdasından Vazgecsin bence yapamıyosunuz anlayın işte..
astra ile tigranın karşımı gibi olmuş daha çok astra cabrio ya benziyor
Bugün trafikte gördüm, yeditepe üni civarlarında, beyaz renk idi.
Beyaz renk yakışmamış, arka panjur biraz garip duruyor.
100 bin lira başlangıç fiyatı :)
Aracı ilk dergide görüp özelliklerini okumuştum, gerçekten kaliteli geldi gözüme.
Yanlız o fiyatlara çıktıktan sonra bu araç değil e93 alınır. Fiyat yüksek..