tabiki öyle ama amg diye aldığınız arabada 10 tane amg ekstra donanım varsa aldığın arabadan şüphe edersin. bmw m135i de böyle bir donanım listesi yok bildiğim kadarıyla..
Printable View
Bu fiyatın bu arabaya fazla olduğunu düşünseydim gider 37.5k liraya 0km yeni toledo alırdım...
Baz fiyatı yanıltır
Premium markalarda liste fiyatı hicbisey showroomdaki fiyat herseydir :)
Gerekli opsiyonlarla vede keyfi bi kaç donanimla kolayca 200 binlere yaklasacaktir fiyatı..
daha fazla opsiyon listesi mevcut :)
Öncede yazmıştım BMW-Mercedes ve audi gibi araçlarda full diye bişey yoktur hiçkimse full olarak alamaz satılıklarda yazanlarda palavradır ;) Bu sebepten m3-m5-m6'nında opsiyonları mevcuttur hemde bolca...
Hatta vw'lerde bile bolca opsiyon var Türkiye'de 1 tane bile full araç yok. Sonuçta kim 10.000€ verip güneş yansıtan deri koltuk almıştır ki :)
grisini bugün gördüm sanki :)
Vay amg be :D
Amg pack duz a serisi kullanmıştım yol tutuşu ve ona oranla konforu normaldi.Sonucta sınıfı ve amacı belli aracın, alacak olan çok konfor aramaz bence.
Çok daha fazla fiyat bekliyodum bence gayet makul bi fiyat olmuş sti-evo nun bile 200+ fiyati olduhunu dusunursek kelepir bile diyebiliriz a45 icin.bikac opsiyonla 190-200bin arasina guzel bi hothatch olarak bu sinifta ilk tercihim olur.
bu konuda tamamen haklısınız ancak demek istediğim bu değildi hocam. bmw m135i araç alıp da
m süspansiyona
m direksiyona
m paspasa
m koltuklara
m egzosa
vs vs.
ekstra para ödemiyorsunuz..
bana göre sorunlu kısım bu gerisi benim için önemli değil henüz sahip olabileceğim bir araç değil zaten :)
isteyen alır isteyen almaz, isteyen m1 alır isteyen amg alır yaw, ne kastırıp karşının fikrini değiştirmeye çalışıyorsunuz :)
Arabanın AMG paket 156hp olanı 100binlere satılıyor, o yüzden fiyat gayet normal bence.
A200ler bile gözüme çok hoş geliyor bugünlerde, dün e5te bi tanesiyle denk geldik hem harika duruyordu hem çok güzel yürüyordu. Beyaz ya da kırmızı A200 bile yeter vallahi :D
AMG'yi amg paketle karıştıranlar var anlaşılan :D
Fiyat ve opsiyon seçenekleri bence gayet normal ne arabalardan ne paralar istiyorlar..
gerçekten fiyat bencede çok uygun. istediğim aksesuarları da dışarda kendi zevkime göre beşte bir fiyatına yaptırırdım.
fiyatı cok guzel, opc astra 120 bin tl lerde, ayrıca onden cekis ve opel :( kendim opel kullanıyorum lutfen kımse yanlıs anlamasın.
Ama asıl mantıksız olan, aracın opsiyonları cok sacma, kaldı kı o opsıyonları almaya kalksanız 200 binlere gelicek fiyat, o zaman fiyat beni biraz dusundurur.
O zaman da e92 m3 e kayar mıyım ıkıncı el olarak, kayarım galiba hahah:D
niye herkes opsiyonlara takılmış anlamadım ? AMG bir aracın 40bin tl ektra opsiyonu çok birşey değil.
Bugün 316i gibi bir aracı bile mpaket ve aksesuarlarıyla almaya kalktığınızda ekstra 30 bin tl ektra maliyet biniyor.
kaldıki bu araca güzel bir iskonto mutlaka yaparlar bu araba yine 180bin tl civarı aksesuarlı şekilde alınır.
A45 Amg isteyen olursa mail atması yeterli çok uygun fiyatlar sağlayabilirim.
Beyler fiyatı gayet uygun o paraya sıfır ne alabilirsiniz ki başka o güçlerde
1.Mercedes
2.Amg
3.360hp
4.4 çeker ????
http://i48.tinypic.com/2ql95jt.jpg
Araç harika bir tasarım ve performansa sahip
http://i48.tinypic.com/2crwvaw.jpg
Bu gece her konuda ateş ediliyor :(
Çok iyi gerçekten :)
arabada değişik bir ses var çözemedim vites atması iyi ama
Tıpkı Red Bull RB7'nin Vettel'in kumandasında İstanbul parkın ilk virajında vites düşürüp tırmanışa geçince vites yükseltmesi gibi sesler çıkartıyor ki bence çok tahrik edici..
Haa 180 bin liraya ben şeker fabrikası kurarım ayrı; ama ülkemizde şu anda ihtiyaç yok:)
O parayı verir en ateşli hatchback'in de sahibi olurum..
Sonuç: O para sonuna kadar değer...
Ayni benim 207'de filtre sonrasi tam gaz giderken turbodan gelen ses :D
207GT exhaust sound - YouTube
Bu aracın rakibi evo-sti yada çupralar değilki. Audinin rs3 ü. Hatta oda mercedese pek rakip olarak alınmaz doğal olarak dahada pahalı olmalı.
Aracın sesi berbat. Mercedes e yakışacak bir durum değil. Hele vites geçişlerindeki ekzoz sesi o ne ya. vanalı tofaş gibi.
Aracın sesi berbat mı ?
Çok ilginç bir yaklaşım olmuş bu tahrik sistemine vanalı tofaş yorumunu yapan nadir kişilerdensinizdir eminim.
Up Shift yada Down Shift esnasında egzosda meydana gelen patlama sesinin fan ı olanlar var.
AHK isimli arkadaş bana mail adresini gönderebilirmisin özel mesaj kutun dolu.
adamlar yapmış. cok güzel olmuş. izmire 4 adet geliomuş. yakında yollarda görürüz.
Tamamen kişisel olduğunu düşünüyorum keza bende beğenmedim sesini. 1m ya da RS3 gibi rakipler 5-6 silindirin verdiği harika sesleri kullanırken ben Mercedesten de en azından 3 litre v6 beklerdim ki mercedes genelde amg serilerinde rakiplerine kıyasla büyük hacmi daha çok sever. Dediğim gibi kişisel beğenidir.
vanalı tofaş sesitalihsiz bir yorum olmuş... Ben hiç böyle motor sesi olan tofaş görmedim açıkcası varsa görmek isteriz.
o ses biz otomobil severlerin aşina olduğu bir sestir yeni değil. çünkü vw grubun güçlü dsg araçların çoğunda o fart sesi var. Benim Eski TT'm de de aynı ses vardı.
A180 amg aldım ben çok memnunum ama a45 Amg ile amg paketli araçları karıştırmamak lazım.
mercedes alıyosun bilader ,YILDIZ lütfen saygısızlık yapmayalım :) ama kırmızı bi c180turboyu hiçbirine degişmem :)
Tipi de sesi de 10 numara bence
Renk seçenekleri nedir bilen varmı