Max. 6700 devir
6000 devirde 360 hp veriyor daha ne olsun.
Printable View
Fiyat gayet uygun olmuş. Astra Opc 65 bin euro. GT86 keza 130 bine yakın. Evo,STi,Golf R,S3,hepsi benzer falan filan.. Mercedes'e bu para verilir.
207 TR , A180 - A200 AMG ve SLK 200 AMG dolu opsiyonlarla fiyatlar ne olur rica etsem pm veya burdan yazabilir misin ?
Valla işin açığı Mercedes güzel iş çıkartmış. Ama ben şahsi fikrim CLA düşünürdüm. Fiyat,performans,prestij olayı iyi. Ama gel gelelim 4 kapı A45 gözüme kafa yapısı olarak hoş gözüksede arka ve yan taraftan pek hoş gözükmedi Keşke tek kapı da olsaymış yada var mı bilmiyorum... Yan taraftan arabayı opel corsaya benzeten sadece ben miyim acaba? Ben olsam alır CLA 45 amg ye biner keyfime bakardım...
170 180 bin TL çok iyi bir rakam aslında, bir amg otomobili için. 2.0 motor oldugundan, vergiside uygun. Türkiye'ye ne zaman gelicek, tam bir bilgi var mı? Yoksa sipariş üstüne mi getirtilecek?
paspas parası nedir ya :)
200 tl nın uzerıne cıkmıs rakamlar masallah :) ilk alanlar yasadı valla bır kac sene kullanıp satsalar zarar etmıcekler :D
Paspas parası çok saçma değil mi? Koskoca mercedes, üstüne üstlük elit bir araba satıyorsun.
Bence 235i ve m2 nin satışlarını oldukça fazla sekteye ugratacaktir. Motor hacmine kıyasla ürettiği güç muazzam, türkiyede birde vergi dilimi avantajı eklendiğinde, m2 ve 235i nin işi gerçekten zor..
Bence fiyat çok uygunca
bursada bır kısı almıs a45 amg :D yollarda goruruz artık :D
baz fiyat 221 k olmuş..bir kaç opsiyon ekledim 250 leri rahat geçti üzüldüm tabi :)
değmez...
Yeni S3 173bin liradan baslıyor A45'in rakiplerinden biri. Surus dinamiklerinde mercedes önde testlere bakacak olursak, ama yine de bence değmez S3 alıp gayet güzel yüklenir handlingi de ust seviyeye cıkarılabilir :)
164 e alsaydık kardaymışız demekki, su an girdim baktım screen capture ı paylaşıyorum.
http://s21.postimg.org/4eid8nnon/Ads_z.png
şahsen ferrari 360 modena ve clio dizel alır özel günlerde ferrari işe giderken clio takılırım aynı fiyata denk gelir
resimde okunmuyorsa yaziyim başlangıç liste fiyatıııı : 222 Bin TL
tabi 1 senede 360 modenaya bir clio parası da masraf edersin
hiçbir zaman 164'e satılmadı o fiyat açıklandığında araç daha Türkiye'ye girmemişti. Bence modenaya bir clio parasından fazla harcarsın :)
İlk afise fiyattan siparis edilmeliydi...
Dün hadımköy mercedes te kırmızı cla 45 amg vardı satılmıştı
Etiket fiyatı 310 Bin TL küsürattı
ne 160 ı 170 i :)
A 45 AMG ağzına kadar dolu bir paketle pistte 8'er saatten 3 gün geçirdim.
Gık demedi araç, toplamda 24 saat gazlanan bir otomobilin pistte dökülmesi gerekirken tek bir arıza bile çıkarmadı. Tam bir kit-car olmuş a45. Mekanik tutunma çok üst düzey ve hızlanma gerçekten beklenmeyecek türden. 2.23 gibi bir süre yaptım pistte bu bile ne kadar iddialı olduğunu göstermeye yeter. Kullandığım aracın satış fiyatı 271 bin tl'ydi..
ne olursa olsun bu segmentte 2.0 cc araca bu paralar çok fazla. Vergi sistemimiz saolsun. Bence CLA nın da A nın da hakkı maks 180-200 bin TL
a45/cla 45 in başarılı olduğu kesin yalnız 300 bin TL lere yaklaşan etiketi ne kadar mantıklı orası tartışılır
En büyük sıkıntısı a180 amg den dış görünüm olarak nerdeyse ayrılmıyor anlamak çok çok zor
Bmw nin 1M i gözümün önüne geldi de 5 yaşındaki çocuk bile anlar
Misal zamanında RS3 içinde aynı şey söylendi hatta meşhur kırmızı olanını yolda görmüştüm 1.6 A3 ten farkını anlayabilcek kişi sayısı milyonda 1 :)
Bende 2. arac olarak almak ısterdım ama bu para cok cok fazla.
Ilk cıkıs fıyatı makuldu ama sonra abarttılar....
Amg mühendisliği zaten ucuza alınamaz.
tasarım konusuna katılmıyorum bugün bmw de audi de de bu tarz araçlarla aynı görünüm alınıyor 2 tampon bir marşpiyer değiştirip.
300 bin cok fazla valla A45 için arkadaşa katılıyorum A serisi amg paketten cokta farklı durmuyo
ABD de satisina baslandi. Baz fiyat $46k gibi birsey. Tum donanimlari ekleyince $67k oluyor ki burasi icin asiri pahali .
67k ya neler neler alinmazki :D bu kadar para kimsenin verecegini sanmiyorum burada.
almanya da corvette c7 ne kadar biliyormusunuz? söylemim bakın bi de toplu şekilde jletleyelim kendimizi. :D
Fiyat güzel.Gerçekten iyi gözüküyor. Ben bu aracı görür görmez düşündüklerim....
2.0 tfsi gibi az tüketecek mi ?
Onun kadar kurcalamaya müsait mi?
Modifikasyona yönelince maliyetleri ne civarda?
Arızasız sorunsuz sıkıntısız yüksek kilometreler ağız tadıyla gazlanabilir mi?
Yoksa kurcalanmayacak standart binilecekse eyvallah... Sadece tip konusunda bence cla 45 amg daha etkileyici duruyor.
Bu araba asıl bundan 5 sene önce alınırdı adam akıllı fiyata.Manuel olsa tam benim kafamdaki araba.
Bu paraya satışı zor.Sonu rs3 gibi olucak sanki.Bu kafayla gidilirsede 30 sene sonra klasik adı altında pek araç olmuycak gibi gözüküyor.
amg de olması gereken opsiyonları ayrı yapmaları biraz üzücü olmuş
Cook keyıflı ve guzel ataba yol tutus ve ara hızlanmalar felaket. A serısınde cıddı kalıte farkı var. Orjınal egzos sesı ve patlaması cok eglenceli. Negatıf olarak 2xx ustu eglenceli degil ve konsoldaki ekran cok boktan!
benim çok beğendiğim bi araç hem kompact hem 360 hp :)
360 hp bi Mercedes için fiyat normal.
bana 200 bin gibi bi fiyat çektiler fullune üstelik konsoldaki ekranda işportadan alma gibi duruyo
sonuçta türkiyede otomobiller pahalı
Genede verilirmi o tartışılır büyük para
80-85 bine bi e46 m3 alır binerim
Fazla abartmaya gerek yok bide manuel seçeneği olmalıydı sanki