Deneme aracı gelsede bir gidişine baksak.
Printable View
Deneme aracı gelsede bir gidişine baksak.
Şuan basın testinde yıl sonuna kadar.
Önümüzdeki yıl test edebilirsiniz.
beyler tamam bazıları AMG ile amg paketi karıştırıyor olabilir ama lütfen bu aracı bir sti ile de kıyaslamayalım. STI gibi rafine bir spor araç asla olamaz a45 amg, aynı şekilde o hissi ve ruhu da yaşatamaz. zaten a serisi hastası olmayan biri kolay kolay yaklaşmaz bu araca.
Şahsen ben a , cla, c serisini beğenmiyorum mercedesin. Gazeteden kupon biriktirip alınmış gibi heryerde var. Fiyat ve donanım konusunda diyecek birşeyim yok. Bahsi geçtiği üzere bu özelliklerde başka araç yoktur. Donanım hastaları için de illaki para kazanacakları bir şeyler koyulmuş işte listeye :)
Ama bu seviyede bir araç alıyor olsam ilk tercihim sti'dan yana olurdu. Alternatif olarak m135i şahane olur :)
Ne 164 bini abi 280 bin diolar
280 bini ona vermek için malın önde gideni olmam lazım :D A serisi ne olursa olsun
alırım bi az kullanılmış M3 binerim ağalar beyler gibi ;)
Abi şu an Türkiye'de a45 amg ile benim kadar oynaşmış biri yoktur. 3 gün 9'ar saat İstanbul Park döndüm bu canavar ile. İnanılmaz dayanıklı bir otomobil bunu söyleyebilirim. Irzına geçmeme rağmen, 3 gün gazlama boyunca gık demedi, tek bir ışık yakmadı. Her sabah bir takım lastik yeniledik sonra aynen devam. Modifiye konusunu çok bilemeyeceğim ama bana limitte gibi geliyor bastığı turbo basıncı ve downpipe borusunu görünce anladım :D
STI ve A45 bence birbirlerine rakip bile olamazlar. STI daha mekanik olabilir belki ama A45 amg çok ama çok farklı bir otomobil. Bilmiyorum test etme şansınız oldu mu ama bindiğiniz anda işte bu gerçekten olmuş diyeceksiniz.
Dip Not: Mercedes'ten nefret ederim.
İlk çıktığı fiyat iyiydi şimdi biraz yüksek.eli yüzü düzgün bişey alim gerekli opsiyonlar olsun dedinmi fiyat 250+ oluyo.ha bide şu varki sti ile kıyaslanırsa a45 çok daha üst sınıf ve fiyat olarakta makul kalır her türlü bozar a45
Millet almış bile çoktan bir çok kez gördüm trafikde
A45 i canlı olarak görüp dokunduğunuzda tüm düşünceleriniz değişir.
Fiyat konusunu eleştirenler haklı, ama böyle bir araba yok..Araba bugün geldi(CLA 45 AMG) ve tek kelime ile mükemmel diyorum.Henüz yeterince test edemedik,ama motor sesi bile beni tatmin etmeye yetti.Hafta sonu Corvette C5 ve C6 ile deneyeceğiz.Sonuçları paylaşırım:))
Hayırlı olsun güle güle kullanın
C5i geçer standart C6 ile aynı gider sanıyorum
olması gereken doluluktaki donanımlı fiyatı gün itibariyle kurdan hesaplandığında 286bin TL, bizim ülkede yazıkki çok pahalı otomobil, fiyatlar vergilendirmeler ABD deki gibi olsa ülkemizdeki tüm il ve ilçelerde bizdeki bu otomobil aşkıyla ara sokaklarda bile Ferrari ler görmemiz içten değil ama bu fiyatlarla spor otomobil hep uzak hayal
bütün konuyu okuyamadım ama o fiyat sizi showrooma çekmek için koyulur gittiğinizde de araba sizi kendine çeker ve paranız varsa da 30 40k opsiyon farkını da ödersiniz. ticari amaç bu ancak araç 360bg ülkemizde motor çapına ayrı para ödediğimiz için bu araç daha uygun çünkü motoru diğer performanslı araçlara göre daha ufak gücü fazla. herkes te belirtmiş araç body kitli amg değil safkan ama abilerine göre yavru bi amg dir :D param olsa almam ayrı mesele
162 fiyatı araç Türkiye'ye girmeden önce açıklanan fiyattı piyasaya çıkmaya yakın 200 üstüne çıktı. Bildiğim kadarıyla hiçbir firma teslimden önce fiyatı sabitlemez yani 162'ye alan olduğunu sanmıyorum. Ama 200 civarına alan olmuş olabilir.
162 diye fiyat çıkınca almaya niyetlenmiştim ağustos'ta gelicek dediler arabalar gelene kadar fiyat 200 üstüne çıkmıştı. almanyada opsiyon almadan 57000€ yani yaklaşık 160 bin lira yani kdv bile eklesen 200 bine gelir....
bize 45 bin euro imiş :)
Gebrauchtwagen: Mercedes-Benz, A 45 AMG, 7-Gang automatik DCT mit 360 PS ganz neu 2014!!!, Benzin,
Türkiye'deki "saçma sapan" vergi sistemi oldukça biz iyi arabalara binemeyiz, sadece hayal ederbiliriz maalesef...
Avrupa ülkelerindeki vergi sistemi olsa 50-60bin liraya çok iyi arabalar alınabilir..
Örneğinkinci el bi 2009-2010 audi a6 quattro alabilirsiniz yada 2008-2009mercedes e kasa ama ülkemizde büyüklerimiz sağolsun bu fiyatların yaklaşık 50bin tl üstüne anca alınıyor..
162 ye alamıyorsun dediğin gibi
mercedesten sipariş etsen bile 162 iken, geldiğinde fiyatı ne ise farkını istiyorlar
2 hafta önce A serisi bakmak için gittim, nisan teslim dediler
fiyatı ne dedim bilmiyoruz dediler
nasıl yani dedim, şu anda 95 dedi (2013 için), üstüne %4 gelir zam 2014 te dedi bide şubatta belki gelebilir 106 bin e falan gelir ama fiyat söleyemeyiz kaça alıcağınızı dediler
isterseniz 5 bin kapora verin almazsanız paranız iade ediliyor vs dedi
şaşırmışlar öle sistemmi olur
A45 gerçekti artık hayal oldu baz modeli 260ı geçmiş güncel liste fiyatında..
A45 bence türkiyede satılan arabalara göre bence kuruşu kuruşuna hak ediyor 2.0 motor 4 çeker 360 hp lik makine alıyosun 200 milyar aşağısı beklenmemeli bmw 1.16 i m sport 100 küsüre satılırken 130 hp lik araba A45 amg bence hak ediyor ya tabi şuda var parası olan polemiğe girmez alır yürür hani yazılım egzoz dp filan 3-4 eklemeyle 450hp olur heralde :D
Bize mustehak bu fiyatlar
165 bin yazilmis konunun basinda herkes cok pahali demis.
360 hp 2.0lt 4 ceker mercedes amg ye 165 bin cok,250 den aliriz artik
Valla yalnış vergileri arttırmakta... Madem cari açığın önüne geçmek isteniyor vergiler arttırılcağına kredi şartları azaltılsın...
Aracın %50 sinden fazlası kredilendirilmesin ve 24 aydan uzunda vade yapılmasın sonrada adam gibi vergiler gelsin ... İşte o zaman insanlar ayağını yorganına göre uzatabilir.
rakam TL ise bence abartılacak bişey yok, megane sw 65 70 olmuş, mondeo dizel 100ni bulmuş. euro ise ayıp etmişler
Connecting site...
2.ci ele düşmüş test aracı mı bu?
bence alınır amg için iyi fiyat :icon_tup:
bizim garajda var bir tane . canard , kanat ve diskler dışında normallerinden bir fark yok :)
Verilen para , aracın size sağlamış olduğu haz'dan kat kat yüksek.
Cla45'i pistte kullandım 7 tur,hıc begenmedım. Ozellıkle on tarafdakı mekanık yol tutus cok zayıf.
Hızlanma fena degıl,fren 4. Turda sos verdı,ses bır kac dokunusla ıyı olur.
arkadaşlar benim bi sorum olcak mercedes bayisinde çalışan varmı aramızda varsa bana yardımcı olabilirmi.
şu anda litre başına olan güçte rekor bu aracın: 2.0litre=360hp
rekor evo X fq400'de 2 litre 400hp
Dünyanın en güçlü seri üretim 4 silindirli 2.0 lt hacmindeki turbo beslemeli motoruyla 360 bg güç üreten Yeni A 45 AMG.
Seri üretimden dolayı olabilir mi ?
fq400 seri degilmi ?
Kahrolası pis japonlar :P