A180 amg aldım ben çok memnunum ama a45 Amg ile amg paketli araçları karıştırmamak lazım.
mercedes alıyosun bilader ,YILDIZ lütfen saygısızlık yapmayalımama kırmızı bi c180turboyu hiçbirine degişmem
![]()
Renk seçenekleri nedir bilen varmı
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Mercedes-Benz Türk - Configurator - Hatchback konfigüratör
Bu adresteki konfigrasyonu kullanabilirsiniz
bu fiyata bu kalite tartışılmaz
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Vites geçişlerindeki ses on numara,
Bununda geçişlerde benzer ses var ancak daha iyi gibi CC.
Bu motor hacminde,seri üretim bu kadar güç ve prestij(mercedes)alıyorsunuz,fiyata pahalı demeden önce,golf gti,golf r,leon cupra,audi s3,rs3,civic type r'ın yeni kasa(çıkacak)fiyatları ile kıyaslamak daha mantıklı olur gibi...Tahminim içimizde bir çok kişi de bunların çıkmasını bekleyip kararını verecektir...Ayrıca şahsi olarak çok merak ettiğim bi konudur,motorlu taşıt vergileri ile ilgili çalışma olduğu basında çıkmıştı geçen ay,2014'te devreye girecek deniliyor,o zaman dengeler nasıl değişir bekleyip göreceğiz...A45 AMG diyor ki ben 2.0 lt 360 hp 450nm torklu çift kavramalı otomatik şanzumanım ve sana bunu garantili satıyorum,ben aracıma güveniyorum,aynı hacimde daha yuksek HP ve tork seri üretime girene kadar kral benim...
CC nin sesi Aston Martin'in Larini egzozuna benziyorFil Gibi
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
2 lıtre 360 HP ve moda acık motor.
Gayet basarılı olucaktır. Zaten bızım OTV sıstemımızde,2 lıtre ustu haram oldu.
Tabı galerılerın 10.000tl lık OTV lerını saymazsak...
O paraya o araba çok uygun denilebilir yani ülkemizde kullanılmış s2000 e 100.000 tl lira fiyat çeken var A 45 AMG bence ucuza sürmüşler bi kaç kişinin dedği gibi STİ,EVO X,GOLF R,ciddi paralar hele ki geçen yaz ayında borusanda 1.16 m pakete 98.000 tl istenildiğini gördükten sonra AMG nn fiyatı çok iyi![]()
Fiyat gayet güzel fakat bahsedilen artı donanımlar daha dogrusu artı değil eksiltilen amg donanımlarının ekstra olması çok saçma bir para kazanma politikası olmuş. Lakin ciddi manada takılı olan ekran emanet duruyor resmen elleyince oynuyor artı plastik kalitesi makyaj öncesi c class gibi kalitesiz geldi bana. A200 amg ile farklıysa bilemem tabi.
Sözün kısası ben olsam bu paraya bu aracı almam ama fiyat olarak gayet normal.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Fiyat fazla ama maalesef piyasaya göre çok da abuk değil. Etrafta çok göremeyiz muhtemelen ama güzel araba o kesin
196.00 bin lira olmuş .s donanımda değişme mi var yoksa mercedes zevkine bindirme mi yaptı?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
cc ye bittim yao ne tatlı bi ses öyle
![]()
Fiyat genel anlamda piyasa fiyatı elbette ama bu fazla olduğu gerçeğini değiştirmez![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)