baktılar talep var daha gelmeden fiyata zam yaptılar Mercedes tarihinde sıra görünce gaza geldi :)
Printable View
baktılar talep var daha gelmeden fiyata zam yaptılar Mercedes tarihinde sıra görünce gaza geldi :)
Evo yada wrx sti sedan 209 milyar diğer tarafta da AMG kalitesi var ki açık ara önde ülkemizde çok saçma sapan arabalar 100-150 ediyorsa bu maden hak ediyor
200'üde hak eder fakat sen önce çık 160 diye duyur baktın talep var 200 yap. İşte problem
160 lira diye duyurduklarinda bekledim ithalde 130 lira fln olur diye.. hem ithal araba isi pataladi hemde fiyat.yukseltmisler... yazik oldu 130 140 liraya bulsaydim galeride alicaktim..
355 beygir 4.5 saniye 0-100 daha ne olsun :) hem mercedes hem amg 160bin bence uygun bi fiyat
Talep çok değil az olduğu için fiyat arttı.
araba daha Türkiye'ye gelmeden fiyatı arttı benim için A serisi çok küçük fakat A 165 ise CLA45 200 olur mantığıyla almaya kesin karar verdiğim bir araçtı fakat 100k€ vermem.
Birde araba gelmeden talep az diyemezsiniz mesela gt86 için konuşursak ilk geldiğinde manueli olmadığı için bayilerde aylarca kaldı ve mayıs ayıyla beraber tüm bayiler birer ikişer sattılar.
Cla'yı 80k€'ya getirin bide 4 yıllık garanti satın ilk müşteriniz benim.
Bana sadece araç gelmeden 2 ay önce haber verin aracımı hemen satarım.
AMG araba alıyosun "paket" değil, spor koltuk spor direksiyon spor süspansiyon ekstra?
355 beygir 4.5 saniye 0-100
yani 2000cc olarak dünyadaki şu anda en verimli araç bildiğim kadarı ile ve 150tl? yani daha ne istenebilir? karbon ayna mı? ışık paketi mi? isterseniz içine ütü de koysunlar :S bazıları spor motorlu araba almıyor çeyiz diziyor sanki ) ben buna şahinci mantığı diyorum= "krom jant yoksa ben şahine şahin demem, beş para etmez"
ancak 200tl de fazla, o paraya 2. el z4 340hp 3.0 çift turbolu alınır. yani 200 dendimi alternatifleri arasında boğulur minik amg.
200 Dendimi alternatif çok fakat 4 çeker ve 2.0 motor yok ayrıca uzun ömürlü bir araç yok.
Soldan direksiyonlu versiyonu olmasada sonuçta 2 litre motordan evo fq400 fabrika çıkışı 2 litre 400 hp 4 çeker.
Türkiye'deki opsiyon listesine hiç bakma tiguanlarda 300€'luk keyless opsiyonu 2 sene sonra burda opsiyon oldu. Hala tek bir çeşit deri koltuk var. jantta 18" üstündekiler için opsiyon yok vs.
Test A 45 için 9. yada 10. ayda gelecekmiş Türkiye ye CLA45 büyük ihtimalle Sene sonuna doğdu Türkiye ye gelecek. Daha erken gelme ihtimalide var fakat bildiğim kadarıyla bu araçlardaki motorda yeterli adette üretim yok şuan.
ya fiyatı çok değil bence m1 rs3 falan fiyatlarına bakın 200k altında deil bunların bitek 200k altında olan a45 o da 198k :) m1 in fiyatını 230k civarınlarında hatırlıyorum türkiye satış rakamı a45in tek sevmediğim yönü paket muhabbeti oldu benim bir sürü extra koyabiliyosun bu güzel bişe ama diğer tarafdan a45 diye aldığın araba a180 cdi amg ile aynı görünümde çıplak bi araç alırsan
Yurtdışındakini bilemem ama Doğuş'un opsiyon listesindekilerin hepsinin mevcut olduğu golf var.
Dediğini eğer doğru anlayabildiysem bende Türkiye'deki sisteme karşıyım.
Belki ben 2kişi kullanacam o yüzden arka camları otomatik almak istemiyorum da o fiyat ile dijital klima istiyorum.
165 tl 'ye veriyorlarsa alalım :D