Verelim :)
Printable View
Verelim :)
https://www.youtube.com/watch?v=gPzCbTNpPWg
valla rakıbe bakılırsa cok cok ıyı gıdıyor ufaklık :D
o kadar para ver yine içinde 100tl lik ekran olsun ayiptir .
6000 devir ne ya
Fiyat gayet uygun olmuş. Astra Opc 65 bin euro. GT86 keza 130 bine yakın. Evo,STi,Golf R,S3,hepsi benzer falan filan.. Mercedes'e bu para verilir.
207 TR , A180 - A200 AMG ve SLK 200 AMG dolu opsiyonlarla fiyatlar ne olur rica etsem pm veya burdan yazabilir misin ?
Valla işin açığı Mercedes güzel iş çıkartmış. Ama ben şahsi fikrim CLA düşünürdüm. Fiyat,performans,prestij olayı iyi. Ama gel gelelim 4 kapı A45 gözüme kafa yapısı olarak hoş gözüksede arka ve yan taraftan pek hoş gözükmedi Keşke tek kapı da olsaymış yada var mı bilmiyorum... Yan taraftan arabayı opel corsaya benzeten sadece ben miyim acaba? Ben olsam alır CLA 45 amg ye biner keyfime bakardım...
170 180 bin TL çok iyi bir rakam aslında, bir amg otomobili için. 2.0 motor oldugundan, vergiside uygun. Türkiye'ye ne zaman gelicek, tam bir bilgi var mı? Yoksa sipariş üstüne mi getirtilecek?
paspas parası nedir ya :)
200 tl nın uzerıne cıkmıs rakamlar masallah :) ilk alanlar yasadı valla bır kac sene kullanıp satsalar zarar etmıcekler :D
Paspas parası çok saçma değil mi? Koskoca mercedes, üstüne üstlük elit bir araba satıyorsun.
Bence 235i ve m2 nin satışlarını oldukça fazla sekteye ugratacaktir. Motor hacmine kıyasla ürettiği güç muazzam, türkiyede birde vergi dilimi avantajı eklendiğinde, m2 ve 235i nin işi gerçekten zor..
Bence fiyat çok uygunca
bursada bır kısı almıs a45 amg :D yollarda goruruz artık :D
baz fiyat 221 k olmuş..bir kaç opsiyon ekledim 250 leri rahat geçti üzüldüm tabi :)
değmez...
Yeni S3 173bin liradan baslıyor A45'in rakiplerinden biri. Surus dinamiklerinde mercedes önde testlere bakacak olursak, ama yine de bence değmez S3 alıp gayet güzel yüklenir handlingi de ust seviyeye cıkarılabilir :)