barisy Nickli Üyeden Alıntı
Bilgiler faydalı oldu teşekkür ederim.
Bir ön sipariş verdim , pazartesi kaparosunu yatıracağım. Sistemde ekim ortası üretime girecek bir aracın üzerine donanım ekleyeceğiz, onu bekliyorum.
Bu aracın güvenlik donanımını rakiplerine göre daha iyi buldum. Çarpışma önleme yardımcısı , yorgunluk algılayıcı , yaya güvenlik sistemi , brake assist gibi ek donanımlar ücretsiz sunuluyor.
Amg donanımlı bir c200d paketine ek olarak ,
Keyless Go : ( Normalde keyless start var zaten , bu donanım ile anahtarsız giriş + elektrikli içeriden açılıp kapanabilen bagaj ve ayakla bagaj açma var) .Benim gibi 2 çocuklu aile için ihtiyaç diyebilirim.
Akustik Konfor paketi : Ses izolasyonlu ön ve yan camlar ile burmester ses sistemi bu paketin içeriği. Test sürüş yaptığım araç kadar sessiz olsun başka bir şey istemiyorum. Eğer o araçta izolasyon yoktu ise zaten bu donanımla gelecek aracı düşünemiyorum bile. Cidden 150 Km de bile oturma odası sessizliği vardır araçta.
Uzun far yardımcısı : Klasik bildiğimiz uzun yolda karşıdan gelen araca göre kısa ve uzunları kendi ayarlayan sistem. Gece yolculuğu sevdiğimden ekledim.
Analog saat : Hiç ihtiyaç değil ama bu alınmadığında çerçeve çıtasız geliyor bu noktadaki tuş takımı. Görsel açıdan daha hoş bulduğumdan ekledim.
Kısaca verdiğim sipariş bu şekilde oldu.