User Tag List

Sayfa 18/35 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
652 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: 2014 Mercedes-Benz C-Serisi resmi olarak duyuruldu

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Berkan cidden ilginçsin ya

Ben zevk dedikce hala dediğine inandırmaya çalışıyorsun

Benim beğeneceğim şekilde E yi konfigüre et bakalım kaça geliyor.

165 e istediğim gibi C yerine mevcut bir E demek o

Gel gelelim en önemlisi E yi napim babamın gibi durur bu yaşta dedim defalarca.

Sen alacağında gidip E yada 5 alabilirsin emin ol hiçbir mb alan adam bu kadar kendince haklı çıkmaya çalışıpda sana dayatmayacaktır

İyiki mb de indirim yapmıyor valla aslında oda ayrı bir benim mb seçme sebebim.

Yani sana dolu gelen o E yada 5 bana göre boş bir araba oluyor bilmem anlatabildimmi?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi valla anlamadım ben bu işi led farı koymuşsun yapsana şunu akıllı 3.800 tl de akıllı olsun diye veriyorsun
    yakında eskiden kara şimşek vardı araba konuşurdu bu arabalrda konuşucak.

"yenge abi seni aldatıyor"
    sen kimsin "bir dost bu arada yenge bimde antifirizde indirim varmış bana alsana"
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berkan cidden ilginçsin ya

Ben zevk dedikce hala dediğine inandırmaya çalışıyorsun

Benim beğeneceğim şekilde E yi konfigüre et bakalım kaça geliyor.

165 e istediğim gibi C yerine mevcut bir E demek o

Gel gelelim en önemlisi E yi napim babamın gibi durur bu yaşta dedim defalarca.

Sen alacağında gidip E yada 5 alabilirsin emin ol hiçbir mb alan adam bu kadar kendince haklı çıkmaya çalışıpda sana dayatmayacaktır

İyiki mb de indirim yapmıyor valla aslında oda ayrı bir benim mb seçme sebebim.

Yani sana dolu gelen o E yada 5 bana göre boş bir araba oluyor bilmem anlatabildimmi?

zevkine tek laf ettimmi ben Allah mutlu mesut etsin dedim hatta..

ben sana nolur 5 almı dedim, onuda alabilrsin(yine sana degil genel) dedim .

ayrıca e nin giriş fiyatı 172bin.

bide :hakikaten merakdan soruyorm dolu araçtan beklentin nedir .
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konfigüre ettiğim aracın kodu ve fotoları mevcuttu önceki sayfalarda bakmamışsın demekki.

Örnek olarak amg seçmeme rağmen jantı beğenmeyip 19 olanı seçiyorum sadece o bile 3600tl ekliyor amg paketin üstüne

Benim yaptığım araba amg paket fiyatı + 15 bin oluyor ama içi dışı tam istediğim gibi baktıkca zevk alacağım bir araba oluyor öyle binbir gereksiz kullanmayacağım özellikle dolu ama gözüme sıradan gelecek bir araba olmuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Konfigüre ettiğim aracın kodu ve fotoları mevcuttu önceki sayfalarda bakmamışsın demekki.

Örnek olarak amg seçmeme rağmen jantı beğenmeyip 19 olanı seçiyorum sadece o bile 3600tl ekliyor amg paketin üstüne

Benim yaptığım araba amg paket fiyatı + 15 bin oluyor ama içi dışı tam istediğim gibi baktıkca zevk alacağım bir araba oluyor öyle binbir gereksiz kullanmayacağım özellikle dolu ama gözüme sıradan gelecek bir araba olmuyor.
    ilk sayfayı yada son sayfayı okumak gibi huyum yok hepsine bakıyorum.

Allah daha cok versinde kullanmayacaklarına koyarsın inşallah Halil. Kazasız belasız şimdiden
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amin inşallah herkese gönlüne göre verir.

Ben hala daha tam karar vermedim ama vermediğim konu bmw mi mercedesmi diye değilde alimi almayimmi diye.

Mesela benim asıl mercedesi eleştirdiğim konu 3 ay bekleme işi.

Noluyor yani 3 ay bekliyoruz sipariş Ferrari bile 6 ayda geliyor.Bu konuda herkesden daha çok şikayetciyim ve eleştiriyorum mbyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Okadar parayı verince membağından alıştıra alıştıra getiriyolar demekki
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okadar parayı verince membağından alıştıra alıştıra getiriyolar demekki
    Saçmalık sırf psikolojik satış stratejileri.

Owwww özel sipariş mercedes alıyon gardaşım borumu ayakları.

Ne anasını satim sonuçta araba bu yani işte kapının önünde duracak yeri gelecek üstüne kuş ..çacak falan

Ben ona binecem onun beni hazır beklemesi gerek normalde

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakında eskiden kara şimşek vardı araba konuşurdu bu arabalrda konuşucak.

"yenge abi seni aldatıyor"
    sen kimsin "bir dost bu arada yenge bimde antifirizde indirim varmış bana alsana"
    Hahaha Bundan 3 ay önce A serisi düşünüyordum masaya oturduk bayide opsiyonel donanımları konuşuyoruz babam da var , satış görevlisi distronic dedi ben olabilirim dedim babam demez mi kaç yaşındasın kendin frene basamıyor musun ne gerek var buna saçmalama diye bir tartışmaya başladık abi , satış görevlisi isterseniz sonra tek gelin diyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu baştan beri hep takip ettim ama şunu yazmadan da geçemedim.Bence BMW'nin liste fiyatı üzerinden 20bin TL indirim yapması tamamen saçmalık.İndirim dediğin %1 olur %2 olur.Madem 2.el bir araba fiyatı kadar indirim yapacaksın baştan liste fiyatını ona göre düzenlesene..Hem daha da çok müşteri çekersin..Birde anladığım kadarıyla herkese aynı indirimde yapılmıyor.Benim x fiyata aldığım arabayı ertesi gün komşum benden daha uygun y fiyata alırsa açıkçası o markaya olan itimatım yerle bir olur.Bir daha önünden geçmem..MB-VW gibi markaların çok çok az indirim yapması bence olması gereken durum.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    17 değil 19 jant alınabilir, distronic ekledin, otomatik park ekledin, başka? Halil hocam kusura bakma ama ben aldığımın özelliklerini koydum, ondan farklı ne var diyorum sadece bu 2-3 şeyse eğer, kusura bakmayın bu özelliklerin toplamı 30bin-35bin etmez bunun zevkle alakası yok çünkü, bildiğin matematik...

haa dediğim gibi olaya teknik karşılaştırmalarla başladık sonra iş fiyata döndü onu da realize ettik şimdi en sonunda 'benim zevkim bu senin zevkin o' deniyorsa ki; elbette öyle, o zaman 4-5 sayfa neyi tartıştık? bence de MB herkese araba satmasın, led farlarla , tabletlerle bence de çok iyi bir satış yapıyorlar ama emin olun BMW de satıştakilerle daha teknik konular konuşuluyor...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu baştan beri hep takip ettim ama şunu yazmadan da geçemedim.Bence BMW'nin liste fiyatı üzerinden 20bin TL indirim yapması tamamen saçmalık.İndirim dediğin %1 olur %2 olur.Madem 2.el bir araba fiyatı kadar indirim yapacaksın baştan liste fiyatını ona göre düzenlesene..Hem daha da çok müşteri çekersin..Birde anladığım kadarıyla herkese aynı indirimde yapılmıyor.Benim x fiyata aldığım arabayı ertesi gün komşum benden daha uygun y fiyata alırsa açıkçası o markaya olan itimatım yerle bir olur.Bir daha önünden geçmem..MB-VW gibi markaların çok çok az indirim yapması bence olması gereken durum.
    Borusan'ın yıllardır politikası aynıdır satışta, gider pazarlık yaparsın, sıkıntı bunun bilinmemesi, o nedenle insanlar bilmiyor bazen... kişiye göre fiyat derken, 3-4 tane BMW almış olan 2-3 senede bir araba yenileyen müşterilere ekstra %1-2 geliyor sdece diğer indirimler hemen hemen yanı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine tekrar edim aynı şeyi buda son olsun

Benim istediğim şekilde konfigüre edince 2 markanında internet sitesinde bmw nin fiyatı daha fazla çıkıyor.Bunu anlıyoruz sanırım?En basitinden 165 olan araba AMG yani bmwdeki M paket,sport line falan değil.

Devamında ise sizin söyleminize göre bmw 20-25bin tl fiyat indiriyormuş konfigürasyondaki fiyattan.Hı ben A yı alırken bmwylede görüşmüştüm 1 için,indirim falan yapmıyordı Adana Borusan onuda belirtim.

Mercedes ise konfigürede çıkan ne ise o fiyattan satıyor.

Galiba burayı netleştirdik.

Son olaraksa konfigürede 171 e çıkan 3 serisini bana 150ye verse bile ben C yi içiyle dışıyla daha çok beğendiğim için gidip 15 daha fazla verip C yi alırım çünkü ben her baktığımda tam istediğim gibi oldu diyerek kullanmak istiyorum arabayı.

Yine söylüyorum 3 ay bekleme işi canımı sıkıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine tekrar edim aynı şeyi buda son olsun

Benim istediğim şekilde konfigüre edince 2 markanında internet sitesinde bmw nin fiyatı daha fazla çıkıyor.Bunu anlıyoruz sanırım?En basitinden 165 olan araba AMG yani bmwdeki M paket,sport line falan değil.

Devamında ise sizin söyleminize göre bmw 20-25bin tl fiyat indiriyormuş konfigürasyondaki fiyattan.Hı ben A yı alırken bmwylede görüşmüştüm 1 için,indirim falan yapmıyordı Adana Borusan onuda belirtim.

Mercedes ise konfigürede çıkan ne ise o fiyattan satıyor.

Galiba burayı netleştirdik.

Son olaraksa konfigürede 171 e çıkan 3 serisini bana 150ye verse bile ben C yi içiyle dışıyla daha çok beğendiğim için gidip 15 daha fazla verip C yi alırım çünkü ben her baktığımda tam istediğim gibi oldu diyerek kullanmak istiyorum arabayı.
    e tamam zaten olay tercih ve gönül meselesi ama öyle bir diyorsunuz ki sanki AMG pakettekilerden hiç biri BMW de yok, ayrıca AMG paketin karşılığı Mpaket diye bir şey de yok, tampon farkları hariç diğer paketlerden neredeyse bir farkı kalmadı... mesela benim için elektrikli ve hafızalı koltuk önemli, C de var mı peki aldığınız pakette?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektrikli ama hafızalı değil sanırım.

Mesela bana göre ise iç kaplamanın dişbudak olması ve ortakonsolda analog saatinde olması daha önemli.

Benden başka kimse kullanmayacakki arabayı koltukda hafızaya ihtiyaç duyayim.

Tercih meselesine güzel bir örnek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    senin paran senin kararın senin keyfin

Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türk milletinin klasik huyumuz pazarlıkk ben bile sahibindende ilan açarken fazla fazla yazıyormda nasısa biri gelip tutturcak indirde indir diye.

bmwnin politikasıda o fiyatı belki fazla yazıyor ama ona görede indirimi fazla veriyor sende ooo ne çok indirim yaptılar diyorsun.

banada mb sacma geliyor minimum 150bin verdigin arabaya paspas parası

yada doğusun özelliklve vw kısmındaki o burnu havada alırsan al almassan nasısa satarım tavırlarındak satıscılarına ifritim
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektrikli ama hafızalı değil sanırım.

Mesela bana göre ise iç kaplamanın dişbudak olması ve ortakonsolda analog saatinde olması daha önemli.

Benden başka kimse kullanmayacakki arabayı koltukda hafızaya ihtiyaç duyayim.

Tercih meselesine güzel bir örnek.
    elektrikli olduğuna emin misin? önümde tablo duruyor elektrik gözükmüyor sadece ısıtma var... bunlar saatten daha önemli benim için, gerçek ahşap trimler lux. pakette standart geliyor bu arada...

dediğim gibi olay orta sınıfları karşılaştırma olarak başladı ama 'kişisel zevk'le son buldu... keşke baştan bu şekilde girseydik de o kadar teknik veri karşılaştırmasaydık...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günlük kullanımlık arabalarda teknik veri ne olacakki?

Teknik veri diyince benim aklıma motor mekanik konusu geliyor.

Donanım karşılaştırması yaptık diyebiliriz ama ben en baştan beri belirttim ben baktığımda zevk aldığım arabayı tercih ederim diye.

Siz sürekli ama şuda var buda var dediniz bende benim için farketmez kapıyı açıp içine bindiğimdeki ambians yada dışından baktığımda tamda istediğim gibi geliyor olması daha önemli dedim.

Sonuç olarak tek öğrendiğim şu oldu bu konudan bmw konfigdeki fiyattan 20-25bin tl indirim yapıyormuş sizin demecinize göre.1 de öyle birşey yapmıyordu ben borusana gittiğimde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günlük kullanımlık arabalarda teknik veri ne olacakki?

Teknik veri diyince benim aklıma motor mekanik konusu geliyor.

Donanım karşılaştırması yaptık diyebiliriz ama ben en baştan beri belirttim ben baktığımda zevk aldığım arabayı tercih ederim diye.

Siz sürekli ama şuda var buda var dediniz bende benim için farketmez kapıyı açıp içine bindiğimdeki ambians yada dışından baktığımda tamda istediğim gibi geliyor olması daha önemli dedim.

Sonuç olarak tek öğrendiğim şu oldu bu konudan bmw konfigdeki fiyattan 20-25bin tl indirim yapıyormuş sizin demecinize göre.1 de öyle birşey yapmıyordu ben borusana gittiğimde.
    faturası geldiğinde koyarım böylece benim dememe göre değil de realitede de böyle olduğunu görür herkes, motor mekanik kısmı gerçekten komik olmuş motor-şanzuman konusunu mu tartışalım şimdi? yoksa renocuları çağıralım onlarla mı tartışalım? gerçekten konu saçma yerlere gitmeye başladı...

Allah herkesin gönlüne versin, ona kimsenin lafı olamaz zaten ama burası otomobil forumuysa, karşılaştırma kısmı en azından daha teknik olabilmeli diye düşünüyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)