berkan iyidir senin alınıcağını düşünerek dememiştir.. alınıcağını bilse yazmazdı emin ol..
Printable View
berkan iyidir senin alınıcağını düşünerek dememiştir.. alınıcağını bilse yazmazdı emin ol..
işin latifesi o ;)
niye cellallendinki senin o ettigin lafa nasıl hakkın varsa benim ettiğim lafada gayet hakkım var. senmi karar vericen benim alıp alamayacıgmı
muhtacsın evet her satıscı muhtac cünkü mevzu basit para-cokomel / satış-prim satıs-prim
Yalvarmak lafı olmamış ayıp.
Adam çalışıyor maaşını alıyor yalvarıpda maaş almıyordur.
Konuyu kişiselleştirmeyin beyler.
Hem ben en son "bmw konfigde daha pahalı çıksada satarken 25-30bin konfig fiyatı üzerinden indirim yapıyor" olarak bu konuyu çözdük sanıyordum , yine niye uzadı bu mevzu?
Valla yani beyler sırf bu mevzunun gazıyla bende yarın gidip kaporayı verecem sonra ghibli06 abi ile arabalar gelince buluşup canlı canlı testler yaparız artık onuda burda yayınlarız :)))
Abi benimde anlamadığım durum bu.
Kamyonlarınız var, aktif Mercedes müşterisisiniz.
Seni otomobil kısmından bu kadar soğutan kim. Yani aktif alışverişiniz olduğu halde indirim yapmama gibi bir durum nedir yani ?
Ben sana teklifte bulunuyorum kamyon alımlarında bir fiyatta biz verelim. Yani otomobilde indirim yapmayan bayi kamyonda da çok agresif fiyatlar vermiyordur diye düşünüyorum.
Yazmak istemiyorum ama bi yerden dürtme geliyor.
Efsane geri vites oldu sanki bi yerde.
yo tam tersi, kamyonlarda hiç sıkıntı yaratmıyorlar... ama sen de diyorsun, iyi müşteri indirimi %1 diye... yetmiyor işte sonuçta aynı paketlisini 25-35bin tl aşağısına alabiliyorsam BMW den, neden bende sıkıntı olsun anlamıyorum... koydum işte paketi, mercedeste bu paketi kaça alacağımı sordum aldım cevabımı... bana daha konforlu daha iyi motorlu daha spor daha tutumlu vs demeyin, öyle olmadığını hepimiz biliyoruz...