Ben asla öyle birşey olamaz yalan söylüyorsunuz falan diye bir imada bulunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın.
Ben A yı alırken Adana Borusan 1 için öyle birşey yapmıyordu anlamında dedim.Şimdi yapıyorlardır doğrudur.
Bizden başka bugünlerde sipariş verecek arkadaşlarada kılavuz olmuştur herhalde bu konu demekten başka birşey kalmadı artık![]()
Abi hayırlı olsun tekrardan. Güzel bir araç almışsın. Benim dediğim donanımda daha mpaket bir 316 görmedim. Öyle bir araç için sipariş verdiğinde senin aldığın indirimi almayacağın aşikar. Olay mercedes mantığına döner. Elde olan araçları firmaların indirimli vermesi çok normal. Bunu neden gözardı ediyorsunuz? Geçen sayfalarda Halil örneğini verdi 115'e sıfır c180 coupe diye.
Soğutmalı koltuk opsiyonu bmw'nin sitesinde bile geçmiyor. Almanya'dan özel siparişle gelir ancak. 1 aya gelmeyeceği aşikar.
Dediğim gibi abi tercihler etkiliyor olayı. Sen mpaket ya da amg olsun diye bir isteğin olmayınca istediğin donanımda güzel bir araç almışsın hayırlı olsun tekrardan.
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
Yeni 3 serisi hakikatn rezil. Ama yeni c serisini incelemeyen yorum yapmasın. Bugün açık mavi amg paketlisine baktım. Yemin ederim çin işi çakma mb sandım. Araçta ne ayrıntı kalmış ne bişi. Tüm tampon ve parçalar tek parçaa. Kaliteden uzak
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
hocam 3.20i de M paket zaten yok, M paket donanımı zayıf kalıyor çünkü sanırım orda çoğunluk hala Mpaketin BMW nin en üst donanımı olduğunu sanıyor, tamponlar hariç lux. paket daha doludur, haa M süspansüyondan bahsetmiyorum o da M pakette ops. ayrıca M frenler de M pakette ops... 115e sıfır C coupe eski kasa hepimiz biliyoruz değil mi?
bu elde kalma değil satılmayı bekleyendir. aylarca beklerse ayrı tabiki.bu olur elde kalma senesi gecer makyajyer ıvır zıvır yasadık 2012 c coupe amg yi 2013 başlarında 3.ay gibi 113bine aldı arkadaşım tam 15bin TL indi, 2013 palladiumu o sıra 130 yada 131 gibi bişeydi
bmw deki bu fiyatı gemide, yapımda, borusanda olan herhangibi bir araç içinde alırsınız zaten. Özellikle 1.6 ya özel ve güzel indirimleri var günlerdir diyorum kimsede inatla anlamak istemiyor![]()
1881 - 193∞
benim aldığım araç da hala Derince limanında bu arada, 3-5 ay bekleyen bir araba falan da değil... tabii bu mantığı kabul etmek zor gelebilir özellikle diğer markalara...
ne yazık ki öyle iç interiro testlerde kokpit tasarımı güzel ama kalitesini herkes yerden yere vuruyor.. yurt dışında..
hatta kuzey amerika oto fuarında merkez ortadaki hava kanallarının biri gazeteci bakınırken test ederken kırılıyor..
Journalist Breaks C-Class W205 Air Vent at NAIAS [Photo Gallery]
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Geçen sene 190 araç sattım, sattığım her arabaya halı ve kauçuk paspas hediye ettim.
Konfigratörde paspas eklemeyince arabaya paspas vermiyorlar mı sanıyorsunuz,komik olmayın.
3-5 ay bekleme durumu yok. 2 ayda teslim edilir araç.
Şuan temmuz teslim araçların planlamaları bitti fakat ağustos teslim araçlar hala Fabrika konfigratöründe değiştirilebiliyor. Designo aksesuar olmadığı sürece 2 ayda teslim ediliyor. Tabi S - GL - G vs hariç.
Ghibli bu arada sana ekran görüntüsünü gönderdiğim araç metalik elmas beyazı yani sedefli beyaz.
Bu arada park asistanı, çarpışma önleme yardımıcı vs. hepsi en baz versiyonda bile standart.
121.500 lük araç yok diyenlere cevabım:Mayıs, Haziran, Temmuzdaki baz versiyon araçların hepsini sattık çünkü 10 araçtan 6 tanesini amg, 2 tanesini exclusive,1 avantgarde,1 style yapıyorum.
Bu arada söylediğim gibi ağustos teslim istediğiniz donanımda C serisi verebilirim.
Bu arada E 180 de, CLA da vs araçta indirim yapmayanlar size araç satmak istemiyor olabilir mi ?
Birde bunu düşünün![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)