User Tag List

Sayfa 23/35 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
652 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: 2014 Mercedes-Benz C-Serisi resmi olarak duyuruldu

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hani yazmayayım diyorum da cidden dayanamadım.

Kaç yaşında insanlarsınız, az çok ticaretten anlayan veya tam içerisinde olan kişilersiniz.

Diyelim ki mercedes 1 tl bile indirim yapmıyor. Demekki o indirimi yapmaya ihtiyacı yok. Neden yapsın ihtiyacı yoksa? Sizin gönlünüzü yapma mecburiyeti mi var? it gibi araba satıyorlar hem de %1 indirimle

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    allaskına kacıncıya yazdım ben bilmiyorm tutturdunuz liste fiyatıda liste fiyatı isteyen gitsin gorsünde dedim bakın gidip görmüş hatta almıs olan abimizde soyluyor sayfalardır

mb politikası indirim yapmamaksa bmw politikasıda fiyatı cok gosterip gercek fiyatına cekme ve indirim yaptık demektir ozaman.

hanginiz internetten bakıpda aa bu pahalıymıs diyip acaba indirim olurmu diye düsünmediniz. milyon tanede satabilir o ayrı konu pazardan 2 kilo meyve sebze alırken sukadar diyen milletiz. kac yüz milyarlık arabada komik oluyor %1 ler

kafamda i30 vardı 56-57 arası olan fiyatı 53.5 a bıraktı cıktım kiaya gittim 56.900 olan aracı sonmudur diye sordum 53.5 dedi

galerideki arabayı incelerken renk bakarken satıs gorevlisi bayan durup dururken masasından kalkıp yanıma geldi bu aracı 51.500 e bırakıyorm istersen dedi. kıramadım

edit: bakım hediyesi 2012 alınan arkadasımın aracındada var ama bizde yok .15.000 yada senelik rutin bakımı(13.000 civarıydı araba sene doldu) 1.000 küsüre cıktı buarada babama sorarım faturası vardır illaki neler degismiş ekstra bişey varmı diye ki kesin vardır

c serisi olan arkadaslarımdada hiç 600 700 e cıktıgnı gormedim hep yandan kıl yün bişeyler yasladılar

Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada araç satan yok ! Benim mesleğim olabilir ama burada bir satış yok bilgi paylaşımı var.

Berkan'ın yazdıklarında da ünlem smiley falan yoktu ben tepki sonrasında latife olduğunu belirttiği için herhangi bir şey yazdım mı ?

İndirim yapılmaması gerçekten ilginç. Çünkü ghibli E180 de de CLA da da hiç indirim yapılmadığını sadece kasa değişimine 6-7 ay kalan araçlarda indirim yapıldığını söylemişti.

Bende iddia ediyorum. Neredeyse Türkiyede ki tüm bayilerden size indirimli teklifler alabilirim.
    yanlıs olmasın bende smiley var " " şekilde
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bmw nin indirim yapmasına veya satış politikasına bir şey demedim. ama mercedesin de illa indirim yapmak zorunda olmadığını söyledim.

iki markada, Türkiye de deli gibi satıyor (çok enteresan bu durum da). biri liste fiyatının üstünden %10-15 arası indirim yapıyor diğeri %1. Bu şekilde bmw 1.000.000 adet satarken mercedes 5.000 satmadığına göre, tartışılacak son konu.

Ben bir arabaya 150-200 bin tl arası bir para vermeyi gözden çıkarttıysam yüzde kaç indirim yaptığına değil, gönlüme, gözüme ve zevkime hangisi hitap ediyorsa onu alırım. bir abimiz gitmiş bmw tercih etmiş diğeri mercedes. herhalde % şu kadar indirim yaptı diye tercih etmemişlerdir. eğer öyleyse de enteresan

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bmw nin indirim yapmasına veya satış politikasına bir şey demedim. ama mercedesin de illa indirim yapmak zorunda olmadığını söyledim.

iki markada, Türkiye de deli gibi satıyor (çok enteresan bu durum da). biri liste fiyatının üstünden %10-15 arası indirim yapıyor diğeri %1. Bu şekilde bmw 1.000.000 adet satarken mercedes 5.000 satmadığına göre, tartışılacak son konu.

Ben bir arabaya 150-200 bin tl arası bir para vermeyi gözden çıkarttıysam yüzde kaç indirim yaptığına değil, gönlüme, gözüme ve zevkime hangisi hitap ediyorsa onu alırım. bir abimiz gitmiş bmw tercih etmiş diğeri mercedes. herhalde % şu kadar indirim yaptı diye tercih etmemişlerdir. eğer öyleyse de enteresan
    konunun özünü kaçırmışsın, aynı donanım 141.500 iken BMW de, Mercedes C serisi 168bin TL çıkıyor, önceki sayfalarda böyle bir olayın olamayacağı aynı donanımlı BMW nin daha pahalıya çıkacağı iddia ediliyordu...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni 3 serisi hakikatn rezil. Ama yeni c serisini incelemeyen yorum yapmasın. Bugün açık mavi amg paketlisine baktım. Yemin ederim çin işi çakma mb sandım. Araçta ne ayrıntı kalmış ne bişi. Tüm tampon ve parçalar tek parçaa. Kaliteden uzak
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne yazık ki öyle iç interiro testlerde kokpit tasarımı güzel ama kalitesini herkes yerden yere vuruyor.. yurt dışında..

hatta kuzey amerika oto fuarında merkez ortadaki hava kanallarının biri gazeteci bakınırken test ederken kırılıyor..

Journalist Breaks C-Class W205 Air Vent at NAIAS [Photo Gallery]

Valla ben 1992 den beri her hafta autoshow - autobild alırım okurum ve dediklerinin %90 doğru olduğunu gördüm. Şu an sınıfındaki en kaliteli araç c serisi imiş. Bmw 3 dende audi a4 dende kalite olarak üstteymiş hatta bir üst sınıf kalitesinde diyede eklemişler. 3 serisi göreceli olarak malzeme kalitesinde geride denmiş.
    Arka koltuk iç mekan genişliği ve motor şanzıman dışında da her konuda 320ied den üstünmüş. Bunlar okuduklarım.
    Konfor ve sürüş dinamikleri konusunda da sınıfında yeni bir çıta koyduğundan bahsediliyor.

Bir önceki kasa makyajlı c varken yeni 3 açık ara öndeydi. Yeni c ile işler değişti. Havalandırma ızgarasını naptıda kırdı emin olun anlamadım. Ancak dediğim gibi Autobild bu işin bana göre zirvesidir ve bu sektörün en eskilerindendir.
    İsterseniz test sonuçlarını da buraya koyabilirim. Yeni C ye kalitesiz demek bu sınıfta araç beğenmiyorsunuz demektir. Gidin bir üst sınıfın kalite seviyesi en yüksek aracı a6 yı alın.

Yeni c yi gidip görmesem. Yeni kasa 3 e binmesem, A4 e sahip olmasam inanın dediklerinize inanacağım.
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada çok yersiz bir tartışma yapılıyor şu an. Araç yeni çıkmış , yüzü yeni , stok fazla yok. Adamlar tabiki çıkalı neredeyse 3 sene olan 3 serisinden pahalı satacak. Kaldıki aşırı talep var neden indirim yapsınlar ki ? Yeni 3 çıktığında da gayet pahalıydı o zamanın piyasasına göre, yeni çıkan kasa her zaman pahalı olur.

Bana sorarsanız 3 serisi m paket dışında kesinlikle kalite hissi vermiyor C serisi kadar. Ben her türlü C yi tercih ederdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben 1992 den beri her hafta autoshow - autobild alırım okurum ve dediklerinin %90 doğru olduğunu gördüm. Şu an sınıfındaki en kaliteli araç c serisi imiş. Bmw 3 dende audi a4 dende kalite olarak üstteymiş hatta bir üst sınıf kalitesinde diyede eklemişler. 3 serisi göreceli olarak malzeme kalitesinde geride denmiş.
    Arka koltuk iç mekan genişliği ve motor şanzıman dışında da her konuda 320ied den üstünmüş. Bunlar okuduklarım.
    Konfor ve sürüş dinamikleri konusunda da sınıfında yeni bir çıta koyduğundan bahsediliyor.

Bir önceki kasa makyajlı c varken yeni 3 açık ara öndeydi. Yeni c ile işler değişti. Havalandırma ızgarasını naptıda kırdı emin olun anlamadım. Ancak dediğim gibi Autobild bu işin bana göre zirvesidir ve bu sektörün en eskilerindendir.
    İsterseniz test sonuçlarını da buraya koyabilirim. Yeni C ye kalitesiz demek bu sınıfta araç beğenmiyorsunuz demektir. Gidin bir üst sınıfın kalite seviyesi en yüksek aracı a6 yı alın.

Yeni c yi gidip görmesem. Yeni kasa 3 e binmesem, A4 e sahip olmasam inanın dediklerinize inanacağım.
    hocam başka ne olacak? BMW e90larla beraber iç mekan için geri dönüşümlü malzeme kullanıyor, çevrecilik ödülü alıyor ama kalite konusunda polikarbonat ya da plastik-bakalit kullananların gerisinde kalıyor, bu da onların tercihi...

3 hiç bir zaman açık ara önde olmadı C serisinden, şu anda da C nin önde olduğunu düşünmüyorum, yeni çıkan araçla hemen bir test edilip uzay mekiği muamelesi görür ama sonrasında durum değişebilir, F30 ilk çıktığında 'bu iş bitti' dedi herkes, o zaman da bitmemişti şimdi de...

benim C serisinde beğenmediğim hiç bir yer yok konsoldaki tablet haricinde... sadece çok gereksiz bir şekilde en yakın rakibinden %20-25 oranında pahalı kalıyor, motoru ve şanzımanı kullanıp değerlendirecek vaktim olmadı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konunun özünü kaçırmışsın, aynı donanım 141.500 iken BMW de, Mercedes C serisi 168bin TL çıkıyor, önceki sayfalarda böyle bir olayın olamayacağı aynı donanımlı BMW nin daha pahalıya çıkacağı iddia ediliyordu...
    Hocam, konunun özünü kaçırıyor olsaydım BMW nin belli bir fiyat üzerinden %10-15 civarı indirim yaptığını anlayamazdım.

Dana öncede yazdım, Mercedes in o indirimi yapmaya ihtiyacı yok demekki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam, konunun özünü kaçırıyor olsaydım BMW nin belli bir fiyat üzerinden %10-15 civarı indirim yaptığını anlayamazdım.

Dana öncede yazdım, Mercedes in o indirimi yapmaya ihtiyacı yok demekki.
    eh tamam o zaman sorun yok ki, mercedes aynı donanımda bmw den 20-25 bazen 30bin tl daha pahalı... mercedes daha pahalıdır zaten satıyoruz indirim yapmaya ihtiyacımız yok denseydi bu tartışma bu kadar uzamazdı... yanlış bilgileri düzeltmiş olduk deneyerek...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eh tamam o zaman sorun yok ki, mercedes aynı donanımda bmw den 20-25 bazen 30bin tl daha pahalı... mercedes daha pahalıdır zaten satıyoruz indirim yapmaya ihtiyacımız yok denseydi bu tartışma bu kadar uzamazdı... yanlış bilgileri düzeltmiş olduk deneyerek...
    2. cümleye kesinlikle katılıyorum. Ama mercedes aynı donanımda daha pahalı diyorsunuz hala. bence siz bir yerleri kaçırıyorsunuz veya anlamak istemiyorsunuz. 3 senelik bir arabayla 1 aylık arabanın fiyatının aynı olmasını bekliyorsanız çok mantıklı bir beklenti olmaz.

bmw 2.20d m paket. çok hoşuma gitti. İstediğim arabayı tasarlayıp bir fiyat çıkartacağım müsait bir zamanda ve borusana gidip fiyat ve bekleme süresi alacağım. Eğer dediğiniz gibi bir indirim yaparlarsa, gerçekten bmw fiyatta mercedesten daha iyi diyeceğim

raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW liste fiyatı üzerinden sabit bir indirim mi yapıyor , yoksa aracına , müşterisine vs. göre değişiyor mu ?

163 lük bmw 143 e düştüğünde %12-13 civarı bir indirim oluyor.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2. cümleye kesinlikle katılıyorum. Ama mercedes aynı donanımda daha pahalı diyorsunuz hala. bence siz bir yerleri kaçırıyorsunuz veya anlamak istemiyorsunuz. 3 senelik bir arabayla 1 aylık arabanın fiyatının aynı olmasını bekliyorsanız çok mantıklı bir beklenti olmaz.

bmw 2.20d m paket. çok hoşuma gitti. İstediğim arabayı tasarlayıp bir fiyat çıkartacağım müsait bir zamanda ve borusana gidip fiyat ve bekleme süresi alacağım. Eğer dediğiniz gibi bir indirim yaparlarsa, gerçekten bmw fiyatta mercedesten daha iyi diyeceğim
    3 senelik falan değil 2012 son çeyrekte çıktı f30 serisi 1.5 senelik araba onuda bir düzeltelim

gitmeden sıkıstırıym araya 1.6 motor haricindekilerde bukadar güzel indirim alamassın 3 ve 5 2.0d için yine alabilirsin bukadar olmaz. ama hiç sanmıyorm hatırı sayılır indirimin 2 serisnde olacagını kitle belli zaten az satıcaklar niye indirsinki

buarada 2yi canlı gördünmü bilmiyorm ama uzun zaman sonra hakkaten begenmedigim bir bmw serisi oldu

Alıntı raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMW liste fiyatı üzerinden sabit bir indirim mi yapıyor , yoksa aracına , müşterisine vs. göre değişiyor mu ?

163 lük bmw 143 e düştüğünde %12-13 civarı bir indirim oluyor.
    1.6 araçlarda evet gidip fiyat alıp deneyebilirsin

kimin haddine müşterisine göre secmek paran varsa alırsın

tabi onlarca araban filon bmw veya sürekli degişiyosan illaki biraz dha ucuz fiyat verirler bence
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bir defa 3 değil 2 senelik arabadır F30, ekim 2011 de tanıtımı yapılıp 2012 de satışı başladı, ayrıca şu mantığı da anlamıyorum, C serisi 2 sene sonra %25 daha mı ucuza satılacak? hangi modelinde böyle oldu?

2 serisi az satılan bir modeldir, muhtemelen tahmin edilen indirimi yapmayacaklar ve de siparişle geldiği için de teslimat süresi uzun olacaktır... orta segment arabalarla kıyaslamayın bence... 6 GrandCoupe baktık, neredeyse 1 Maserati QP ve de yanına da F10 alıyorum o paraya, şu anda tartıştığımız segmentle diğer segmentleri karıştırmayalım...

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aybars 2 serisine sakın gidip o paraları verme 5 para etmez 1 serisinden hiç bir farkı yok. O paraya M paket 316i alır binerim daha iyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 serisine bence de para verilmez, o segmentte dünya kadar daha güzel alternatif var...

raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bu exclusive paketi BMW internet sitesinde göremiyor muyuz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bu exclusive paketi BMW internet sitesinde göremiyor muyuz ?
    benzerini oluşturabilirsin

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aybarsdnr benim bahsettiğim o kadar para veriyorsam tam keyfime göre olanı alırım konusunu iyi özetlemiş.

Yine tekrarlıyorum bu konuda;bmw nin benzer donanımdaki 316 için,konfigüratörde daha pahalı çıkmasına rağmen reelde 25-30bin tl indirim yaptığını, mercedesinse yeni c için herhangi bir indirim yapmadığını öğrenmiş olduk.

Bense arada 15bin fark olsa bile yeni c yi daha beğendiğim için onu almayı tercih edeceğimi söyledim.

Bu arada yeni cyi 10km kadar falan sürdüm. Diğer günde arkadaşın 316 m paketini sürdüm.316 m paket daha hızlı gibi geldi bana

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M0455020 bu kod verilmiş geçen sayfalarda. bu koddaki araca baktım kumaş koltuk gözüküyor gerçek deri için +5bin, katlanabilir sırt içinde +1,3bin ekstra para istiyorlar. deriyi eklerseniz de paketler değişiyor.

şu konuda bir anlaşılsın mercedes konfigürasyonda da listede de daha ucuza denk gelmiyor.
    ayrıca keşke her firma bmw gibi indirim uygulasa avrupanın arabada en az pazarlık payı alabilen ülkesiyiz. birinci ülkedeki oran %13 ken bizim ülkemizde yanlış hatırlamıyorsam %3-4 her sektörde olduğu gibi bu sektörde de bizi çok güzel sömürüyorlar..

ayrıca kendi gözünüzle gördüğünüze inanın dergilerden önce. yakın bir zamanda adac denilen kuruluşun vw'den para alıp golfü parlattığını, alman dergilerinin milli duygularının kabarık olduğunu, mercedesin 22 ülkede rüşvet verdiğini 180milyon dolar tazminat ödediğini, yapılan dandik arabadan sonra ceo'nun çıkıp düzelteceğiz dediğini biliyoruz. öve öve bitirilemeyen cla ve a serisindeki işçilik hataları, malzeme kalitesi gün gibi ortadayken daha görmediğiniz aracın kalitesi üzerine çok oynamayın.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)