Valla şu an için a180in yanına bir tane superspor tarzı birşey almayı amaçlıyorum ayarlayabilirsem.
A180 hanıma kalır böylece.
Belki o zaman birde ucuz bir dizel olabilir eşek niyetine binmelik![]()
Ama ilerde param olursa onuda düzgün birşeyle değiştirir o supersporuda sıkıldıkca değiştiririm.
Yani temelinde günlük araba konforlu sorunsuz ve zevkli olmalı yanına alınacak eğlencelik araba çok yakabilir vs vs
dur abi daha
yanlıs hatırlamıyosam agustos gibi manuel 1.6dizel 136hp (tamamen yine renault motoru) gelicek olucakmı liste fiyatı 151 den 165-170 sene sonuda otomatik dizeli gelicek oh aman sabahlar olmasın 180 çok net.
Era'nın biri gelicek sellektör manyagı yapıcak 180cdi ı.bide arkadan itiş olur heralde kayıpda var.
nerde o eski sellektör yiyince uzanyan mercedesler nerde boynu bükük yol vermek zorunda kalıcaklar. bu fiyatlarla en baba rakibi bmw 2.0d ne tutunamazki zaten asagı yukarı aynılar
benzinlide bile 170lik 1.6 3.20ied alsanız zar zor 150yi bulmaz bile
bknz 151 e bulursanız sanslısınız c180 amg
Mercedes - Benz C 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
1881 - 193∞
bana göre şu anda en güzel dizeller C segmentinde en iyi fiyat performans denkleminde astra sedan 1.6 dizel geldiyse bilmiyorum.. i30 1.6 crdi.. ceed ..
D segmentinde SuperB 2.0 Tdi cr 170 beygir dsg 4x4 Green tec motor elegance paket yok yok arka koltuk ısıtmadan solar sunroofuna kadar.. 140 bin tl.. mercedesi alır sallar sallar atar fiyat performans eşiğinde.. 4x4 olması yeter üstelik dizel donanımı katmıyorum bile.. fiyatıda mercedesin giriş paketi en boş benzinlisine eş değer nerdeyse..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
151.500TL ye Amg paket araç verebilirim eksik donanımı da olmayan.
Standartlarında geri görüş kamerası, dokunmatik panele sahip cd çalar, deri döşeme, ısıtma, panoramik cam tavan, ön arka park sensörü ve aktif park asistanı, Çarpışma Önleme Yardımcısı (72km hıza kadar %60 oranında fren yapabilen), keyless go start, statik led farlar, 18 inç amg tasarım jant,5 farklı sürüş moduna sahip agility select vs....
Bu paraya 3.16 m paket ve bu donanımda bir araç var mı acaba ?
Donanım eşitleme yaptığımızda 3.16 60.000 Euro liste fiyatında geliyor...
3.20 ile kıyaslarsanız fiyat dahada yükseliyor tabi....
Göreceli bir düşünce tabi ama yeni kasa C serisinde Mercedes Bmw nin bir kademe önüne geçti.
2.0 dizeli olmamasına rağmen daha yüksek adetlerde satmaya devam edecek.
Satış adetlerini ODD nin sitesinden takip edebilirsiniz.
liste fiyatı 60 olmaz deneyip görebilirsin 55-56 gibi liste fiyatı olur.
3-4€ da iniceginden 50-51 gibi saydıgın donanımdan aşagı olmayan 3.16 çıkar
320 ied 'de m paket olmadıgından spor paket koyarsan aynı donanımda aradaki m-spor pak.farkından 1000-2000€ fark olur olmaz aralarında
1881 - 193∞
anlamıyorumki daha ne istiyorsunuz dokunmatik kameralı teyp,deri ısıtma,cam tavan,park sensörü,keyless,led far veriyorlar 180 bin tl ye bedava..
aynısını sanayide bizim mustafa abinin şahine yaptık ön arka park sensörü, dokunmatik geri kamerası ile double din,led de çaktık öne drl ,ısıtmalı derileride yaptık alarmda taktık keyless li hemide 3 bin tl paramız gitti.. şimdi şantiyeden çıkma cam arıyoruz tavana koyucaz.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Tableti koymuslar bildigin, olmus sana yol bilgisayari... Zamaninda bunu uapmaya calisanlara agir gulmustum hepsinden ozur diliyorum...
valla 180k her ne kadar dolu C serisi de olsa ben şahsen gider misal paylaştığım gibi bi E serisi alırım. Hiç olmazsa babalar gibi Mercedes'e biniyorum derim..
Connecting site...
320d dolu aracı 60000euro ya alabiliyorsanız alın tabii.
150000tl lik amg nin donanımı gayet tatminkar ve 316 m paket+ olarak aynı donanıma sahip aracı 150000 e imkansız alamazsınız. 170-180 olan araçların donanımlarına göz gezdirirsenin farkı anlarsınız. En basiti amg exclusive paketidir. s serisi gibi aracın kokpiti deri kaplı. Koltuklar elektrikli hafızalı mesela. Bunlar gayet pahalı donanımlar. Aynısından bmw nin sitesinde bir 316 ya da 320d yapın ne kadar çıkıyor görün.
Mercedes hem 3 serisinden daha iyi bir araç yapmış hemde daha ucuza yapmış. Nasıl daha iyi demeyin testlerini okudum.
Boş 3 serisi ilede donanımlı c serisini karşılaştırmayın. Aynı donanımda fiyatlarını araştırın
Ms2k