User Tag List

Sayfa 11/35 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
652 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: 2014 Mercedes-Benz C-Serisi resmi olarak duyuruldu

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocm sıkıntı şurada, bu C serisi 122bin lira dendi, zaten hali hazırda öyle bir raba yok... bayilerde neredeyse tamamen AMG paketliler vr ve de bazı pketler AMG nin de üzerine çıkmış durumda... sonuçta sunroof olacak tabi Allah aşkına bu lüks mü?
    8-9bin tl panoramik tavan farkı, renk beyaz kırmızı var ellerinde geri kalanlar sipariş olacak eylül ayına... içi açık renk yok o da sipariş olacak... başka da bir şey istediysek adam değilim... hele CLA da içi çık renk olsun derseniz 5 ay süre veriyorlar ve de 'mecburen' gerçek deri veriryorlarmış, fiyat farkını sormayın bile...

peki diyorum ki bunların karşılığında ne alıyoruz yani? üzerinde yıldız logosu olmuş, pervane logosu olmuş olimpiyat logosu olmuş ne fark eder? öyle ledli ışıklarmış (BMW 2003'de stoplara koymaya başladı), tabletmiş (TV li ekranlar 3 serilerinde 2001den beri var) i-drive mış (e60 kasa 5 le başladı BMW) bunları bana anlattıklarında kusura bakmayın ama kendimi aptalmış gibi hissediyorum, ne dyor bu diyorum yahu hangi devirdeyiz... tablet koymuşsun, navigasyon var mı? hayır efendim 2200-2800 lira gibi azıcık bir farkla haritayı yüklüyoruz... bunlar size normal geliyorsa kusura bakmayın, ilk defa BMW de almıyorum mercedes de...
    yaw abicim niye kendini dert sahibi yapıyorsun, ayar olmuşsun mercedes'e sinirlendirmişler seni. al bmw'ni bin paşa paşa bu paragrafta ki yazıları okuyunca doğuş geldi aklıma bir yandan

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence ankaradakiler sinir etmişler abiyi Adanaya gelse bence memnun ayrılacak anlattıklarına göre

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw abicim niye kendini dert sahibi yapıyorsun, ayar olmuşsun mercedes'e sinirlendirmişler seni. al bmw'ni bin paşa paşa bu paragrafta ki yazıları okuyunca doğuş geldi aklıma bir yandan
    Özgür hocam Doğuşun da Allah belsını vermesin, az öttürmediler beni porschede sonrasında S4 te...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında bu kadar tartısılacak birsey yok, zevkler renklere geliyor sonunda olay.

Malesefki CLA da F30 316 da 90 bin değil artık, 2. el arabalara 120 bin istiyorlar.

C serisine gelince açıkcası beni hic etkilemedi, eski makyajlı kasası daha karakterli duruyor, bu kasa herşeyden biraz çalarak yapılmış, bana göre yeni birşey barındırmıyor. CLA daha hos duruyor inanın...

Zevkler renkler dedik ya bana göre o cin malı tablet gibi ekranı yüzünden hicbir zaman mercedes almam ben, M olmasını geçtim sportline F30 bile bana göre çok daha güzel geliyor. Allah nasip ederse de Audiden sonra F30 istiyorum.

Mercedesin de A45 - CLA45 - C63 - E63 S dahil her modelini kullandım, yine bmw diyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocm sıkıntı şurada, bu C serisi 122bin lira dendi, zaten hali hazırda öyle bir raba yok... bayilerde neredeyse tamamen AMG paketliler vr ve de bazı pketler AMG nin de üzerine çıkmış durumda... sonuçta sunroof olacak tabi Allah aşkına bu lüks mü?
    8-9bin tl panoramik tavan farkı, renk beyaz kırmızı var ellerinde geri kalanlar sipariş olacak eylül ayına... içi açık renk yok o da sipariş olacak... başka da bir şey istediysek adam değilim... hele CLA da içi çık renk olsun derseniz 5 ay süre veriyorlar ve de 'mecburen' gerçek deri veriryorlarmış, fiyat farkını sormayın bile...

peki diyorum ki bunların karşılığında ne alıyoruz yani? üzerinde yıldız logosu olmuş, pervane logosu olmuş olimpiyat logosu olmuş ne fark eder? öyle ledli ışıklarmış (BMW 2003'de stoplara koymaya başladı), tabletmiş (TV li ekranlar 3 serilerinde 2001den beri var) i-drive mış (e60 kasa 5 le başladı BMW) bunları bana anlattıklarında kusura bakmayın ama kendimi aptalmış gibi hissediyorum, ne dyor bu diyorum yahu hangi devirdeyiz... tablet koymuşsun, navigasyon var mı? hayır efendim 2200-2800 lira gibi azıcık bir farkla haritayı yüklüyoruz... bunlar size normal geliyorsa kusura bakmayın, ilk defa BMW de almıyorum mercedes de...
    artı 1500
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında bu kadar tartısılacak birsey yok, zevkler renklere geliyor sonunda olay.

Malesefki CLA da F30 316 da 90 bin değil artık, 2. el arabalara 120 bin istiyorlar.

C serisine gelince açıkcası beni hic etkilemedi, eski makyajlı kasası daha karakterli duruyor, bu kasa herşeyden biraz çalarak yapılmış, bana göre yeni birşey barındırmıyor. CLA daha hos duruyor inanın...

Zevkler renkler dedik ya bana göre o cin malı tablet gibi ekranı yüzünden hicbir zaman mercedes almam ben, M olmasını geçtim sportline F30 bile bana göre çok daha güzel geliyor. Allah nasip ederse de Audiden sonra F30 istiyorum.

Mercedesin de A45 - CLA45 - C63 - E63 S dahil her modelini kullandım, yine bmw diyorum.
    Mersoda audıde trda marketıng ve benzerı departmanlarda yetersız bmwye gore..
    Satıs adetlerıde bunu dogruluyor zaten... Araba cok ıyı olur anlarım deger dersın..

s sl cl dısında bmw mersodan ıyı
    audınınde cogu modelınden ıyı objektf olarak.
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler selam

Bugünde test sürüşüne çıktım ve konfigüre ettiğim araba için fiyat aldım.

Katalogda bile olmayan bir renk istediğim için verilip verilmediğini netleştirmek sıkıntı olduysada konfigüratördeki fiyatın aynısı olarak teklif verebildiler.Hatta bu renk için tüm dünyada bile her ay sadece 50 kota oluyormuş yeni c lerde falan filan

Performans olarak araç gitmiyor hiç.Öyle tın tın binilir işte yavaş yavaş başka birşey beklememek gerek Evde bir dizel araba var ve yeni c ilede ayda 1000km yi geçeceğimi sanmıyorum.Kabaca bir hesapladığımda 1000kmde 200tl benzinli daha fazla yakmış oluyor dizeline göre ama gel gelelim dizeli geldiğinde en iyi ihtimalle benzinliden 10bin tl pahalı olacaktır belkide daha fazlası.3 sene binmeyi düşünüyorum.Bu bağlamda 36x200=7200 ediyor.Evdeki hesap çarşıya uyarsa benzinli almakda çok mantıksız görünmemeye başladı şu anki şartlarımda.

Test aracı amg idi fakat benim konfigüre ettiğim arabaya göre boş sayılabilecek bir arabaydı ama yinede direksiyondayken keyifli bir otomobil.

Konfigüre ettiğim aracın fotolarını link olarak paylaşacağım.

Fiyat olarak 165.346tl oldu.

Bu dolulukda az önce bir 316 konfigüre ettim o 171bin küsür oldu. Bu bağlamda zaten tasarım ve tarz olarak yeni c favorimken benim tercihim kesinlikle mercedesden yana.

Haaa en boktan durum şimdi kaporayı versem araba çok opsiyonlu diye ancak eylül başı gelecek ona tilt olmuyor değilim.

https://www.facebook.com/media/set/?...1&l=68a64e8894

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun, bu hafta ben de kararımı vereceğim acil şantiyeye gelmem gerekti o nedenle sarktı biraz, hem daha iyi oldu biraz daha düşünecek vakit oldu... mercedes bana da eylül sonu demişti sipariş arabaların gelişi olarak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha daha sipariş vermedim abi karar aşamasındayım. Araba aldım sayıp kendimi 3 ay beklemek falan ciddi gıcık edici bir durum. Ferrari siparişi kadar sürüyor yani nerdeyse noluyorsa...

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bizdeki yeni kasa B serisini yeni C ile değiştirmeyi çok düşündüm ancak hele bir 1 sene geçsin eksikler giderilsin öyle tekrar değerlendireceğiz , ancak her zaman söylerim mercedeste araç makyaj yedikten sonra alınır.
    Halil hocam renk çok güzel duruyor ancak merak ettiğim şey bu kadar para veriyoruz arkada kol dayama yok mu bana mı öyle geldi?
    B serisini sipariş ederken paket olarak sunmuşlardı bende eklemiştim listeye C de opsiyonel mi aynı şekilde. Bir de benim anladığım bu led farlar sadece bi xenon özelliğinde eğer üstüne ciddi bir meblağ eklerseniz ıls far olarak geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arka kol dayama konfigde standart ama listede opsiyon olarakmı ne geçiyordu yanılmıyorsam.

Benim arkayla işim yok diyede umursamadım açıkcası onu.

Konfig kodunu verim burdan merak eden arkadaşlar bu listeyi inceleyebilsin.

Yeni c nin mevcut araçlardan hiçbiriyle en azından görsel olarak ortak parçası olmaması en çok hoşuma giden konulardan biri.

Direksiyonu butonları vs hep bu arabada ilk.Tabiki artık bundan sonra çıkan arabalarda yine ortak olacak ama en azından şu andaki e ile benim a nın ortak parçaları olması gibi bir durum yok.Herşey bu arabaya özel.

Evet ledler statik ek ücretle o akıllı versiyon oluyor.

Konfigüratör kodu : M6089392

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şekil filan güzel arabada siteden bakıyorum 165-170k çok geldi bana E180 le kafa kafaya oynaycak nerdeyse

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 gün önce Premium paket 520i'yi Borusandan 170.000 TL'ye aldık. Bir düşük segmentin fiyatının bu kadar olmasına ben de anlam veremedim her ne kadar C serisi çok hoşuma gitse de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 gün önce Premium paket 520i'yi Borusandan 170.000 TL'ye aldık. Bir düşük segmentin fiyatının bu kadar olmasına ben de anlam veremedim her ne kadar C serisi çok hoşuma gitse de.
    boş+boş toros spect diyen olursa hiç şaşırmayacağım...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boş+boş toros spect diyen olursa hiç şaşırmayacağım...
    Onu diyen olursa da hemen yazayım; vakumlu kapı, hayalet gösterge, geri görüş, sunroof vs var.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bana göre yeni C'de Exclusive paket AMG yerine tercih edilebilir, bence çok daha güzel bir görünüme sahip ve muhtemelende daha konforludur ama bu kadar parayı bu arabaya vermektense Volvo özelliklede S80 T4-T5-D4 Advance, S60 T4-T5-D4 Advance almayı tercih ederim.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne 150-160 i neler donuyor burda
    Bende 520i var o fiyata diye yazmak icin girmistim coktan yazilmis bile
    520i comfort paketi 155 bin Tl civarina veriyorlar ki
    Comfort pakette bile hafizali isitmali koltuklar elektrikli perde sunroof vb donanimlar var
    Premium paket ise yazildigi gibi extra olarak hayalet ekran vakumlu kapi 18" jant vb donanimla geliyor
    Daha yeni baktik e180 ,520 i ile ayni donanimlarla 20 bin tl daha pahali oluyor ki premium paketin e180 de dengi bile yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne 150-160 i neler donuyor burda
    Bende 520i var o fiyata diye yazmak icin girmistim coktan yazilmis bile
    520i comfort paketi 155 bin Tl civarina veriyorlar ki
    Comfort pakette bile hafizali isitmali koltuklar elektrikli perde sunroof vb donanimlar var
    Premium paket ise yazildigi gibi extra olarak hayalet ekran vakumlu kapi 18" jant vb donanimla geliyor
    Daha yeni baktik e180 ,520 i ile ayni donanimlarla 20 bin tl daha pahali oluyor ki premium paketin e180 de dengi bile yok
    bu tarz bir karşılaştırma yapınca 'sen alma o zaman, nasıl olsa satılıyor' formatına dönüyorlar... az paralardan konuşmuyoruz, o paraya citroen C5 donanımından öteye geçemiyorlarsa, elbette eleştirmek hakkım olur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte burda zevkler renkler konusu başlıyor. Kasko dahil 170 mal olan yeni c ye baktıkca içine bindikce tamda istediğim gibi oldu diyecekken 185-190 e180 alıp c değilde e almış oldum demek var. Bense e değilde tamda istediğim gibi c benim tercihim olacak gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baska forumda fıyat almıslar 320ed elektrıklı koltuk cam tavan vs var 144bn ındırım ıle, onlar olmasa 135 cıvarlarına ıs bıtıcek..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)