statik ledli farlar dahil miymiş o fiyata? dahilse alınır![]()
ben bu arabadan istiyorum babama söyliyimde birtane alsın be
Std donanımda > Entegre LED gün içi sürüş lambaları dahil halojen farlar / Entegre LED gün içi sürüş lambaları dahil halojen farlar
Aşağıdakilerin 2si de opsiyon..
Değişken ısı dağılımlı, aktif ışık işlevli, kırsal bölge/otoban modları, viraj işlevi ve iyileştirilmiş sis lambası ile LED Akıllı Işık Sistemi
Dönerken veya viraj alırken tali yollarda ve otobanlarda daha iyi bir görüş için LED Akıllı Işık Sistemi, ışık ve sürüş koşullarına adapte olur. Ayırt edici görsel cazibesine ek olarak LED teknolojisi, aynı zamanda daha az göz kamaştırma ile daha fazla ışık yoğunluğu sağlar.
LED farlar, gün ışığı renk spektrumuna zenon farlardan daha yakın olduğundan örneğin sürücünün gözlerini daha az rahatsız ederler. Aracın hizmet süresi boyunca ampul değiştirmenin gerekmemesini sağlayacak şekilde LED teknolojisini sürekli uyguluyoruz.
Aracınızı aramanıza artık gerek yok. Uzaktan açma/kapama için mavi LED yer bulucu ışıklı "Eve Geliş" işlevi, arabanızı hemen bulmanızı sağlar.
Diğer sistem donanımları ise şöyledir:
Dönüşlerde önemli oranda daha iyi aydınlatma için aktif ışık işlevi
Görüşün düşük olduğu anlarda daha iyi yön bulma için genişletilmiş sis lambası işlevi
Bağımsız olarak etkinleştirilebilen dönüş lambası işlevi
Ayırt edici görsel cazibelerine ek olarak LED yüksek performanslı farlar, geniş ışık yayılımı, gün ışığını andıran renk sıcaklığı ve düşük enerji tüketimleri sayesinde gece sürüş güvenliğini artırır.
![]()
Ekranı "Aksaray'da Mahmut abi öylesine takıvermiş!" olacak iş değil, Mercedes gibi bir firmanın böyle iş yapması C sınıfında hem de...
MSN => raymanbu@hotmail.com
C180 coupe eski kasa mı oluyor AMG PLUS 147.000 TL'ye ??
Yanlış hatırlamıyorsam bu konuda bmw de çalışan ve fiyat veren arkadaşlar vardı o yüzden başka konu açmadım
Dışı siyah içi bej deri vs xenon sunroof ve geri görüş kamerası şart mümkünsede hemen teslim
320d için fiyat verebilecek arkadaşlar varmı? adana borusan 170lerden bahsediyor indirimli haliyle bile az önce telefonda görüştüm.
Daha makul neresi veririm derse ordan alabiliriz
Birde bmwyi takip eden arkadaşlar yeni kasası ne zaman gelecekmiş 3 serisinin?
fotoları dönmeye başladı bile (linki koydum aşagıya). suyu ısınıyor kasanın 2012 agustos gibi baslamıştı 2015 sonu 2016 basında banko makyaj.
http://www.worldcarfans.com/11411278...ed-showing-led
bahsettiğin donanımlar için techno plus ve premium alman gerekir buda 2.0 vergisinden dolayı kabaca 9-10bin € yapar Halil araç otamatikten 68-70 bin eurolara fırlıyor haliye linesız sekilde. bmw kuru 2.74 le çarpınca 188-190bin arasında bişey cıkarki 18bin indirimle 170 bin gayet başarılı fiyat.
1881 - 193∞
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
O dediğin TR şartları için geçerli Oğuzhan
Komşumda E250CDi 4Matic AMG var, 2012 model olması lazım. 240-250 k TL arasında bi fiyata aldıklarını söylemişlerdi bi muhabbet arasında.
biri beni aydınlatabilir mi_? 177.000tl lik C63Amg %145 Ötv ile 433.000 olmuyor mu_? 523 nerden geliyor_?![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)