Ataşehir Borusan'a 5 araç ayrılmış satılması için ama 30 adet sipariş almışlar.
Printable View
Ataşehir Borusan'a 5 araç ayrılmış satılması için ama 30 adet sipariş almışlar.
http://www.milliyet.com.tr/mercedes-...964348/?PAGE=1 mercedes hidrojen ve elektrikle geliyormuş...
S65 amg coupe almanyada 240.000eur tr de 605.000 euro iken bu kadar harika bir aracin bu fiyata gelmesi gayet iyi olmus.En azindan 3 kat fark koymamislar.Kesinlikle harika diyecek laf yok surme firsatim olmadi ama hakikaten uzay cagi :)
Tek kelimeyle muhteşem...
Tesla'da Türkiye'ye girecekmiş. Hızlı şarj istasyonu bile kurulacakmış. Eğer şarj istasyonları yaygınlaşırsa çok güzel olur. %100 elektrikli, 90 saniyede şarj, 500 km menzil. Daha ne olsun. ötv de düşük olacağından i8'den ucuz olur muhtemelen.
Teslanın giriş sınıfı en memuru amerika satış fiyatı 70 bin dolar bu fiyat amerika orantısında bile çok pahalı..Corvette in amerikada 50 bin dolar olduğunu düşün supercar sınıfı bir araç ordan anlarsın
kaldıki 70 bin dolar olan arkadan itiş en memur en boş olanı dual motor 4 çeker performans versiyonu ve dolusu 90-95 bin dolar civarı..
bunun amerikadan buraya transport ücreti osu busu nu kat hadi ötv sini katma pure elektrik olduğu için gene türkiye de satış rakamlarını sen hayal et..
70 bin dolarlık versiyonun bile 140 bin dolardan aşağı burda satılıcağını düşünmüyorum. hadi 120 bin dolar civarı olsun diyelim gene türkiye fiyatı ortalama 300 bin tl ler civarlarında olur.. kaldıki i8 ile tesla aynı sınıf değiller i8 bildiğimiz hybrid bir araç tesla pure elektirkli..
birde ne kadar doğru bilmiyorum ama teslanında renault gibi galiba aylık ödemesi varmış.. teslanın aküleri değişmiyor ama aylık ödemeyi neye alıyorlar anlamadım tabii doğruysa eğer..
Tesla türkiye de var şuan, hatta bırakmadıysa dist. de olmuştu bi firma sanırım (beka olabilir). Şuan o olay ne durumda bilemiyorum belki bırakmışlardır. Aylık ödemesi yok diye biliyorum ama bakımı var normal araç gibi paralı. O nasıl oluyo Türkiye'de bilmiyorum. Amerika da olduğunuz yerde yoksa gelip mobil istasyonla bakım yapıyolardı. Bakımda ne yapıyolar acaba?
Fiyatlar dediğiniz kadar uygun olsa daha tercih edilebilir olur ama şuan çok daha pahalılar ikinci elleri bile..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84558909/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78892071/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61206152/detay
konuyu görünce yazayım dedim, ctesi günü haliçten okmeydanına e5 te giderken karşı yönde bi garip araba gözüme çarptı..
dikkatli bakınca i8 olduğunu anladım, ama plakalımıydı tam göremedim.
Borusan İ serisinden 76 adet satmış.
Bunların yarısından çoğu i8 :D
Tr.'de zengin çok. :D
tam da bugun trafıkte 3 tane gordum lan dedım kızılay mode on olmuş
Amsterdam da havalimanı taksilerin bir çoğu Tesla. Şehir de elektrikli araçta bir hayli fazla. Coğu otoparkta şarj ünitesi mevcut. Tr de vergi teşviği olsa elektrikli araçlar kompakt sınıf fiyatlarına satılabilir.
Amsterdam'da Avrupa genel merkezi var zaten Tesla'nın. Dediğiniz gibi hemen her sokakta da şarj üniteleri mevcut. Teşvik de fazla zaten elektrikli araca da, bisiklete de.
Amerika baz fiyatı 70$ model s için, vergi teşviği olsa dahi nasıl satılacak kompakt sınıf fiyatına?
Hollanda konyadan çok az büyük bir yer.. amsterdam da eni boyu başı sonu 84km istanbulun büyük bir semti kadar ancak.. oralarda elektrikli araç ilaç gibi gelir tam olar için elektrikli araç biçilmiş kaftan.. hollanda birde yeşil enerjiye çok önem veriyor denizin ortasında devasal elektrik üreten yel değirmenleri var.. güneş tarlaları var..
Hakikaten çok fazla i8 görüyoruz yollarda, dün bizim evin altında ki çarşıya ekmek almaya gelmiş bir abi i8'le :D i3'lerinde fiyatları aslında çok yüksek değil şahsen Mini alacağıma i3 tercih ederim :D
Dün ben de Ortaköy-Bebek yaptım.
Gri-mavi i8 ve çok güzel bordo i3 gördüm. Zaten hepsini aynı anda instagramda görebiliyorsun :)
Tesla gerek Tasarımı gerek Performansı çok yüksek bir marka. Diğer üreticilerin sattığı bir çok araç var. Zoe, leaf vs gibi. Bu araçlardan bahsediyorum.