zamanla göz alışıyor hatta ben sevmeye başladım ama o kadar paraya hayatta değmez bence onun yerine 2.el bir çok çeşit araba alınabilir.
zamanla göz alışıyor hatta ben sevmeye başladım ama o kadar paraya hayatta değmez bence onun yerine 2.el bir çok çeşit araba alınabilir.
bence de bu tasarım olmadı....
ruhunu aldı imprezanın....
sedan simgeselliğini yitirdi...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Benim favorim bug eye !
Beyler resimlere aldanmayın,1 saate yakın inceledim top speede yakın hızlarda gezdim,keskin virajlara daldık,yanladık sonuç olarak O halen Sulhi'nin dediği gibi safkan bir canavar,Typer Seat vs. vs. gibi araçlara benzetmeyin tek benzeyen yönü 4 tekerli ve direksiyonlu olması___Yollarda dolaşan new STI'lar arttıkça farkı fark edeceksiniz.
Tabii herkesin kişisel görüşüne saygı duyarım.Ama yeni kasa sti birebir canlı olarak bakıldığında çok hoş şişik dodikleride kasaya ayrı bir hava katmış.Artık iyice göze hitap etmeye başladı.
Benimde artık gözüme batmamaya basladı ama bu bence birazda marka imajı yüzünden bu tiple o bir impreza olmasaydı mesela atıyorum proton olsaydı bu kasada ama bu gucte bence cogu kımse alısamazdı sadece motoru basarılı olmus ama bu tip ne yaa derdik eminimki hepimiz,Subaru İmpreza oldugu icin birazda biz sevmeye calıstık ,ama basardık sanırım![]()
İleriki yıllarda bu kasadan çıkılıp tekrar sedan tarzına dönülürse bu kasa ciddi anlamda değer kazanır bence.
araba çok güzel anahtarsız çalışıyor falan ama modifiye için kit getirmek istersen 15.000 tlye varan fiyatları var. hks v.b
standart olarak jant lastik kombinasyonu araca bence yakışmıyor ralli spec daha ofsetli bir jant ile lastikler daha çok yakışır bence, onun dışında araç mukemmel ve çok özel hissettiriyor..
TeamPASAOGLU
ilk resimde çok vahşi duruobırakın ulen hesabı son resim yani iç konsolda süper olmus bu arabanın ne renkleri var acaba ?
mıtsubıshı fabrıkası evo modelinin karsısında rakıp bırakmamak ıcın subarunun tasarım bolumune bellıkı bı tasarımcı ajan sokmus ve ortaya bu ıgrenc hatback cıkmıs.bu hatchback stı nın bırbırlerıne rakıp olmalarına ragmen evo ile karsılastırılması subarunun bu tasarım anlayısı ıle ımkansız.olsa olsa type r la karsılastrılır bu.sahsen ben type r ı tercıh ederm.umarız subaru teknık ozelllıklerıne yakısır bı tasarımla (tabıkı sedan olarak ) yenıden karsımıza cıkıp bızı heycanlandırabılır.
çok yuvarlamışlar hatları bence olmamış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)