Kronik sorunlardan bahsetmiyorum,ilk cikan modellerde basgosteren cesitli hatalardan bahsediyorum...
Mesela ilk cikan M4/M3 midellerinde motor kirma problemi vardi(turbo-yatak) sadece 1 ornek. Hemen update edildi.
Bunhn gibi yuzlerce irnek verikebilir tum markalarda ama premiuum markalarda Bmw bu konularda karnesi biraz daha dusuk...
Velhasikl "kesin" sorun cikicaktir...
4 çeker opsiyon olsaydı daha iyi olurdu. rwd olup 100 kilo hafif olsaydı daha keyifli olurdu.
Kasko da hata var. mesela benim Turbo'ya 85.000tl veren de vardi ama ben 11.500tl yaptirdim.
Yada GT3'e 93.000 veren de vardi ama 18.000 tl ye yaptirdim. Sizde hata var yada tek sirketten teklif aldiniz. Mumkun degil bu fiyatlar...
hacı şaka bir yana eskiden daha saçmaydı ama şimdi uygun fiyatlar bana bile 1800 liraya teklif verdiler 2015 golf için
Murat'da eminim 4-5 sirketten fiyat aliyordur.
Benim sigortacim yillardir ayni. Arada baska acentelerden fiyat alip denetlerim. Hic suprizle karsilasmadim. Ama mutlaka farkli acentelerden fiyat almak gerek cunku ikili iliskikerle supriz fiyatlar cikiyor. Yada bazi marka modellere,farkli sirketler iyi fiyat verebiliyor...
Elimde 25-30 şirket var elimden geldiğince muafiyetsiz üst teminatlarla bakmaya çalışırım.Varsa bakılcak bakalım![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Abi vallah yanlışlık varsa minnet ederim @ProdriveSTI den aldım bu fiyatı![]()
Panamera 40.000 lira![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)