Şuan bilgim yok ama style paket'de boş bir paket değil aslında.eskiden style (full) paket geçerdi.FR cupra'nın motor olarak bir alt güç donanım olarak geçerdi.MK2 makyajlı ile donanım olarak geçmeye başladı.
STYLE paket'dede digital klima falan dolu bir araç olarak gelir.FR'dan tek eskiği spor tamponlar jant koltuk direksiyon.onun haricinde çoğu şeyi aynı olabilir.
(özetle piyasadaki çoğu full donanım diye geçen arabadan daha full paket ile gelir.Style güzeldir.FR paket ile gelen araçlar sert olur onu söyleyim.zaten fr suspansiyon diye yazıyorlardı eskiden.sert bir araba fr alıp donanım'a sebep tangur tungur gidiyor diye yazanlar oluyor onda yazdım.beni rahatsız etmiyor ama bir skoda octavia gibi yaylana yaylana gitmiyorsunuz)
Konu individual tarafından (22-01-2021 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Metin Ekleme
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
@individual Gayet açıklayıcı oldu teşekkürler![]()
bu arada arkadaşlar konu dağılmasın marka fanatikliğim falan yok benim.para çokomel ilişkisine bakıyorum ben.verdiğim paraya marka bana ne veriyor. seat diğer markalara göre en mantıklı.
bende ibiza fr var.ikinci el yeni ibiza fr çok para istiyorlar.benimde aracımı değiştirme zamanım geldi.çok baktım ilanlara uygun fiyatlı araba bulamayınca dedim en mantılı parasına göre renaul clio touch dizel manuel çıkıyordu.şimdi bakıyorum clio'nu üstüne 10.000TL daha ekleyince benzinli maneul cliodan daha büyük bir araç ve daha donanmlı leon alabiliyorsunuz.sizcede mantıklı değilmi ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
230 bine 1.0 tsı dsg çok mantıklı tercih bence, %80 ötv vereceksem golf yada a3 alırdım. Donanımlarda tatminkar sayılabilecek seviyede, gerekli her şey var. İyi bir çalışma yapılmış belli ki.
1.5 tsi 130 FR Şubat ilk hafta dedi bayi az önce.
1.0 Style DSG içinde mart dedi ama kesinliği yok
Barış
300bin üstü leon ilanları ne olacak çok merak ediyorum yeniler piyasaya girinceYa yenileri toplayacaklar 350-400 çekecekler ya da arabaların fiyatları düşecek. Vaktim olursa bayiye uğrayıp 1.5tsi dsg fiyat sormak istiyorum bugün
İçi boşaltılmış demek araba donanım olarak boş demek değil. Bir önceki haline göre içinden kırpmalar yapılmış demek.
İlk etapta gözüme çarpanlar cam tavan , ön park sensörü ve otomatik vites. Zaten bunlar olabilse vergi diliminden ötürü 3xx lere dayar fiyatı.
Şu trim sesi konusuyla ilgili bir iyileştirme vs. yapıldığına dair yerli-yabancı kaynak var mıdır?Leon fiyatı,piyasaya yeni bir hiza çekmezse ben de düşünüyorum almayı.Lakin şu eski mevzular düşündürüyor.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
1.5 tsi 150 dsg için 310-340 olabilir dediler bugün seat bayisinden. Ben de incelemeyi düşünüyorum ama manuel ile otomatik arasındaki makas korkunç. Welcome to turkey![]()
1.0tsi otomatik fr gelse guzel olur.
1.5tsi otomatik fr fiyat otvden dolayi fiyati cok yuksek olur.
gerci gelis fiyatini bakmak lazim 15.000tl gibi fark olucaksa 150hp daha mantikli olur.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
ki bence opsiyon ses sistemi almak yerine dışarıda kendin farklı markalar ile amfili çalışmak daha doğru geliyor. Kendim araba alsam bugün sıfır sipariş usulü ses sistemi almam diyorum. Cam tavan eksik ama onu eklesen 250 tlye üst vergiye giriyormuş araba sonra 300binden kapı açar
mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.
otomotiv mühendisi
Internet sitesinde style ve style pluslarin donanim listesi var.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)