bnen biner .....
bnen biner .....
Arttırsın arttırsın , bu gidişle renodan kurtulamıcam anasını satim evdeki 4arabanın 2si renö 1i dacia![]()
Bence o fiyata 4x4 ünü satmazlar.4x2 sini satarlar.Bir de bu renaulttaki 1.5 dci dizel motorların enjektörlerinin çok erken arıza yaptığını söylüyorlar.Tabi ne kadar doğru bilmiyorum.
pokemon gibi..fark yok...arabasıyla...evrim geçirmiş...çok daha iyi olabilirdi..makinaları degiştirmeden olmasa gerek..
turkiyede peynir ekmek gibi satilir bu kalitesi tartişılır belki ama fiyata göre iyi. Ön tarafi bana biraz dodge nitroyu animsatti sanki .
içi loganın biraz daha yumusatılmısı.. neden ıcıne farklı bı modelleme calısmıyolarkı ??
ben onunu hıc sevmedım ama satılır yanı.. taxı bıle olur![]()
Vallahi çok akıllıca bir fiyat ve motor seçeneğiyle girecekler pazara.Quashqai'ye iyi rakip olacak gerçi o da kendi üretimleri bir nevi..Bu araç Türkiye'de tutar diyorum ben,tipide fena değil.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
valla baya satar gibi,ama 4x4 olarak fazla bişey beklememek lazım gibi
herkes 4 ceker yada ondne ceker biraz yuksek araca jip derse boyle olur
QASQAI nin başarısını görünce böyle bir adım atmamak mantıksız olurdu. hem ekonomik hem suv![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
valla bu paraya bu beylerbence dışı güzel içide o kadar kötü değil ama önemli olan motor seçenekleri dizel olanı bildiğin clio motoru
acaba bu kasayı yürütürmü ?
markası kötü işim olmaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)