Uçaktan farkı yok gbi :):)
Printable View
Uçaktan farkı yok gbi :):)
güzel bir dizayn olmuş
Her türlü binerim valla ama bu LP700'le kalmaz daha da devam ettirir LP serisini,üstüne üstelik bir de SüperVeloce çıkarır,gel de binme buna :D
tek kelime ile mükemmel
vtec açana kadar zorlar belki ama açtıktan sonra yanaşamaz yanıma :D:D
allah belanı versin lambo.
şu makineye casio saat gibi dijital gösterge olmuşmu hiç?
iş vakti bana bela okutuyosun...
illa kötümü konuşalım hayvan gibi sesimizimi yükseltelim?
Aventador LP 700-4
- Muhteşem italyan tasarımı
- Tamamıyla karbon fiberden üretilen monokok gövde
- 6.5 litrelik V12 motoru; 8250 d/d’de 700 HP güç VW Mühendisliği ve kudurmuş boğa sesi
- 0-100 km/s hızlanması 2.9 sn boyut değiştirmek gibi bir şey maks hızı 350 km/s
- Sadece 20 kg ağırlığındaki 7 ileri otomatikleştirilmiş manuel ISR şanzıman
- 50 milisaniyelik vites değiştirme süresiyle yüksek düzeyde heyecan duygusu
- Formula 1 araçlarından esinlenilen yeni alüminyun çift salıncaklı süspansiyon ile Haldex dört tekerlekten çekiş sistemi
Saygı ve Hayranlık...
6.5 litre V12
700 hp / 690 nm
0-100 2.9 saniye
350 kmh top speed
karbon fiber monokok şasi (şasi 147.5 kg)
bu nedir yaaa.. bitirdin beni yaa..:puha:
tamam ben sakinimde olmuşmu ama? :)
Karbon fıberden yapılması güzel arabada cok hoş bı görüntüsü var iç döşeme renkleri cok hos bır görünüş vermıs arabaya :)))))
MC yailan karlistirmafa 458 ve GT2 RS e gecildi,hemde ingilterede!!!
Dakika 1 gol 1!!!
Daha cok calismalari gerek!!
Lamborghini nin daha güzel tasarımları olmuştu . Yinede övgüyü hakediyor
mert , italyan mı lambonun tüm tasarımcıları yoksa alman filan da var mı .
çok eskiden italyada işler şu şekilde yürüyordu;
ferrari, lambo vs gibi firmalar çok iyi mühendislere custom arabalar yaptırıyorlardı. Sonra firma bu araba üzerinde çalışıp onu seri üretime hazır hale getiriyordu.
örnek,
Tekne işlerinde beraber çalıştığımız "automobili reggiani franco"
gerçi biz oğulları ile çalışıyoruz ama babası zamanında ferrariye otomobil üretiyordu, elimde yüzlerce foto var ama upload etmek çok zor (çok büyük fotolar).
http://img163.imageshack.us/img163/4148/53215983.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Sonra ilerleyen yıllarda pininfarina, giugiaro gibi tasarımcılarla dış tasarım ve konseptler üzerinde çalışmaya başladılar bu senelerde aerodinami ergonomi falan baya gelişti.
Şimdi her firmanın kendi dizayn ofisi var ama yinede iyi firmalar dışardan destek alıyor.
250 gto mu o fotodaki :)
benziyo demi, değil ama
http://img862.imageshack.us/img862/5...gianimarzo.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Spider Reggiani - Marzotto
Raikko daha öncede söyledim ben vtec'çilikten GTI-6'ya en büyük rakibine transfer oldum yani sen hala şu barça,kenan, lambo fanatikliğinden kurtulamadın:d prof ol bu hayatta duygusal olma:D
yani böyle her mesajına cevap veriyomusum gibi oluyor fakat senin şu fanatikliğin bütün sitenin dilinde yani biliyosun yorum yapmadan edemiyorum :)
şimdi jeton düştü bende, raikkomuydu neydi nickin. bugatti konusunda uğraştırmıştın beni (o zaman dişi olduğunu bilmiyordum).
Lambo alman olalı çok şey kaybetti aynı zamanda kazandı da.
Üretim düzene girdi, daha az hatalı otomobil üretmeye başladı. eskiden daha özel üretim yapan bir atolye gibiydi, gerçi insanlar italyan otomobil firmalarını bu özgünlüğünden dolayı seviyor.
Aventador fabrikaya gelmiş, acnak ben türkiyedeyim inceleyemedim, 1-2 haftaya gidicem, videolu resimli detaylı inceleme yapıp konu açayım.
lp670sv ile 458i karşılaştırabiliim şu an. Teknik detaylar heryerde yazıyor ancak canlı binip deneyim yaşamak başka. Sürücüye hissettirdiklerini yazayım; 458 pahalı bir go kart gibi, kullanması ve kontrol etmesi çok kolay. ancak lamboda bir hantallık hissettim. oturuş pozisyonu ve aktarma sistemine bağlıyorum bunu. Ergonomi olarak (sürücü ergonomisi dolaylı olarak eraç performansına etki eder, aracın hızı hissettirmesi, görüş açıları vs) ferrari çok daha başarılı. aventadorda iç tasarım çok değişmiş, umarım pozitif yansımalar olmuştur.
video çok güzel, gerçekten mclarens worst nightmare olmuş.
hadi fanatik oluyum bakalım. :)
dişimi? hayırdır güvercinmiyiz biz? onlardanmı bahsediyoruz yada? :)
bugatti konusunda ben haklıydım.
sizdede ferrari fanatizmi seziyorum ben var ya.
458le inter sokaklarımıydı juventus caddelerimiydi, öyle bi konu vardı dimi? ;)
hele diyorum canım bende bu aracı 458 mörtyüz58 geçemez.
korktum bi anda. :D
güvercinler arabaya pisliyor pek anlaşamıyorum, sincap daha iyi olur.
Bugatti de sen haklıydın itiraf ediyorum ama konu neydi?
Biz renocuyuz, o konuda 458 değil r11 ile samatya yokuşları olucaktı yanlış hatırlıyorsun.
http://www.kaybedenlerkulubu.info/Ci...riabbasjz4.jpg
ya ben o araçları sadece galeride görüyorum dokunuyorum. :)
elbette nedir ne değildir haddime değil bişey söylemek.
458 bence üstün gallardodan hatta 911 turbodan.
yalnız top gear-ams-auto carda (üçüde sanki anlaşmışlar gibi bu ay lamboya dalmışlar :)) okuduğum kadarıyla aventador silip süpürecek ortalığı.
4 ferro eskitmiş birisinin gidipde lp 640 almasıda anlamsız bi sevinç verdi bana. :)
onda da o sevinç var ama satıyor şu anda :) 4 ferrodan sonra kırılmayan bozulmayan bir araba işte .
sana tur attırmaları lazım ne dokundurması :)
akılalmaz yol tutuyor akılalmaz gidiyor o 1 bitmiyor 110 a kadar .. bitir artık diye senin nefesin tükeniyor.. hele o modenalar falan şahin geliyor gözüne dandik dandik :)
arabada aklıma geldin zaten simge vardı hastasıydı diye bir aventedor atağı olursa o kutlu güne senide davet ederiz.. gelemezsen fotoları atarız canlı canlı.. cidden çok başka bir araba.
Erdal acar ilk alıp getirdiğinde çocuğun doğumu nu bekler gibi bekliyorduk gelmesini acarkentte :D sende haklısın rüya gibi arabalar yapıyorlar artık fanatik olmamak elde değil...