:icon_tup: kesinlikle analog olmalı :icon_tup:
Printable View
mert , italyan mı lambonun tüm tasarımcıları yoksa alman filan da var mı .
çok eskiden italyada işler şu şekilde yürüyordu;
ferrari, lambo vs gibi firmalar çok iyi mühendislere custom arabalar yaptırıyorlardı. Sonra firma bu araba üzerinde çalışıp onu seri üretime hazır hale getiriyordu.
örnek,
Tekne işlerinde beraber çalıştığımız "automobili reggiani franco"
gerçi biz oğulları ile çalışıyoruz ama babası zamanında ferrariye otomobil üretiyordu, elimde yüzlerce foto var ama upload etmek çok zor (çok büyük fotolar).
http://img163.imageshack.us/img163/4148/53215983.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Sonra ilerleyen yıllarda pininfarina, giugiaro gibi tasarımcılarla dış tasarım ve konseptler üzerinde çalışmaya başladılar bu senelerde aerodinami ergonomi falan baya gelişti.
Şimdi her firmanın kendi dizayn ofisi var ama yinede iyi firmalar dışardan destek alıyor.
250 gto mu o fotodaki :)
benziyo demi, değil ama
http://img862.imageshack.us/img862/5...gianimarzo.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Spider Reggiani - Marzotto
Raikko daha öncede söyledim ben vtec'çilikten GTI-6'ya en büyük rakibine transfer oldum yani sen hala şu barça,kenan, lambo fanatikliğinden kurtulamadın:d prof ol bu hayatta duygusal olma:D
yani böyle her mesajına cevap veriyomusum gibi oluyor fakat senin şu fanatikliğin bütün sitenin dilinde yani biliyosun yorum yapmadan edemiyorum :)
şimdi jeton düştü bende, raikkomuydu neydi nickin. bugatti konusunda uğraştırmıştın beni (o zaman dişi olduğunu bilmiyordum).
Lambo alman olalı çok şey kaybetti aynı zamanda kazandı da.
Üretim düzene girdi, daha az hatalı otomobil üretmeye başladı. eskiden daha özel üretim yapan bir atolye gibiydi, gerçi insanlar italyan otomobil firmalarını bu özgünlüğünden dolayı seviyor.
Aventador fabrikaya gelmiş, acnak ben türkiyedeyim inceleyemedim, 1-2 haftaya gidicem, videolu resimli detaylı inceleme yapıp konu açayım.
lp670sv ile 458i karşılaştırabiliim şu an. Teknik detaylar heryerde yazıyor ancak canlı binip deneyim yaşamak başka. Sürücüye hissettirdiklerini yazayım; 458 pahalı bir go kart gibi, kullanması ve kontrol etmesi çok kolay. ancak lamboda bir hantallık hissettim. oturuş pozisyonu ve aktarma sistemine bağlıyorum bunu. Ergonomi olarak (sürücü ergonomisi dolaylı olarak eraç performansına etki eder, aracın hızı hissettirmesi, görüş açıları vs) ferrari çok daha başarılı. aventadorda iç tasarım çok değişmiş, umarım pozitif yansımalar olmuştur.
video çok güzel, gerçekten mclarens worst nightmare olmuş.
hadi fanatik oluyum bakalım. :)
dişimi? hayırdır güvercinmiyiz biz? onlardanmı bahsediyoruz yada? :)
bugatti konusunda ben haklıydım.
sizdede ferrari fanatizmi seziyorum ben var ya.
458le inter sokaklarımıydı juventus caddelerimiydi, öyle bi konu vardı dimi? ;)
hele diyorum canım bende bu aracı 458 mörtyüz58 geçemez.
korktum bi anda. :D