bızım yan galerıde duruyor beyaz renk bence cok guzel![]()
bızım yan galerıde duruyor beyaz renk bence cok guzel![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
çok hoşuma gitti istiorumsarıya boyatıp taksi plakası takıp taksicilik yapıcam bununla
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Bende canlısını gordum ve cok begendım spor karekterınden cıkmadıktan sonra porsche porsche olmaktan vazgecmedıkce kapı adedi onmli degil diye dusunuyorum.
Kazalı gördüm bitane arkadan çarpmışlar.Yaklaşık 100binlira hasar çıkmış. Vuranın kaskosu yoksa Allah sabır versin![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
carrera ile cayane carpışmış gibimi duruyorgüzel olmus bence.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
cayanne de ilk çıkacağı ve çıktığı zamanlarda öyle şeymi olur dendi ama Porsche gayet memnun buda onun gibi olacaktır... bence akmasada damlar...
Bence süpersporların bir ruhu var ve sırf pazardan pay kapmak için bu tarz araçlar yapılması hoş olmuyor. Benim duyduğum Cayenne için artık hiç bir geliştirme çalışması yapılmayacak ve Porsche SUV üretiminden çekilecek. Aynı şey 3-4 yıl sonra Panemera içinde geçerli olacak. Bakalım zaman ne gösterecek...
efsanee![]()
panamera güzel.ileride almayı düşünüyorum şöyle 30-40 yaşlarına doğru.araç genç ruhlu fakat ufak ufak yükseltmek lazım anca panameraya geliriz.kalırsa tabi![]()
etılerde beyaz gordum gecen gece gece basarılı duruyor ama gunduz hos gozukmuyor cok buyuk gelıyor ınsanın gozune ...
Harika bence panemera 4S
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
250.000 euro bu araba için bence aşırı pahalı.ve bu kadar küçük bir lüks sedanı kim alacak merak ediyorum.bu paraya s kasa yada 7kasanın en full ve long olanını alırdım,arada boyut olarakta dağlar kadar fark var.tasarımı güzel ama.200bin euro ya 750li x drive full,s500L 4motion alınıyor....
+1
Zaten cayenne'i peynir ekmek gibi sattı ve para kazandı porş.Ferrari ömründe cayenne kadar araba satmamıştır bu kadar açık ve netŞimdide bunu aile ile performans arasında kalmış üst kesime pazarlayacaklar belki cayenne kadar satmayacak ama yine 911 turbo dan çok satacağı ve para getireceği kesin
Bu durumdan en çok ferrari rahatsız oluyordur bence..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)