yeni otomobillerin bir çoğu birbiri ile aynı neredeyse
Printable View
yeni otomobillerin bir çoğu birbiri ile aynı neredeyse
hani kuruyemişciye gideriz ya karışık deriz oda 250 gr fıstık 100 gr badem atar bişeyler
hyundai arabalarıda öyle ortaya karışık :)
Yapıyor adamlar artık. :)
ya hangi yeni tasarım diğer tasarımları anımsatmıyoki günümüzde herkez bi yol tutturmuş illa orası burası şuna benzemiş denilecek. bende baktığımda orası burası bişeyi anımsatıyo ama tasarlandığı zaman veya piyasaya sunulduğu zaman yada görücüye çıktığı zaman hepsinin farklı bence. ben hyundainin, heleki şu arabanın, çoğu benzetilen arabalardan biyerlerinden daha da iyisini çıkarttığını düşünüyorum. güzel araç.
bakınca çok şaşırdım bu araba bunlardan mı çıktı die :D ama yapmış adamlar bravo
ds4 e benzemiş
marka geçmişine bakıldığında kaydettikleri ilerleme açıkça görülüyor ama yeni tasarım çizgisindeki far ve panjur tasarımı hoşuma gitmiyor şahsen.
Bunun 2 kapılısı yapılsa bir de ona 1.6 Dizel motor koyulsa on numara olur. :D
gayet güzel gerçekten.
vay arkadaş benzetilmedik araç kalmamış :D guiletta ds3 fiesta c4 scirocco astra hayır arabayı 10 parçaya bölsen gene yetmez şu kadar araca benzemeye :D :D
o zaman ortaya şu çıkıyor ya bu aracın çok bağımsız bir tasarımı var millet bir şeye benzetemediğinden kafasındaki ilk araca benzetiyor yada yukarda yazılı olan araçların hepsi birbirine benziyor.. :D
kusura bakmasında bazı arkadaşlarda hakkatten hani kore malıya çamur atalım belki izi kalır diye yazıyorlar..
Bu araç benzese benzese guilettaya benzer arkadanda andırıyor zaten nedenide hyundai design studio ekibindeki korelilerin zamanında hyundai nin tasarım eğitimine italyaya yollattıp orda eğitmesi bazıları pininfarinada staj yapdı
hyundai bu gençlerin masraflarını hepsini o zamanlar karşıladı işde bu vizyondur yani zamanında tohumu ekdi suladı filiz verdi şimdide ekmeğini yiyor bir diğer etken ise hyundai tasarım ekibinde pek çok italyanın tasarımcının bulunması..
bu arada yeni kasa 2013 i30 ların dizeli şimdikiler gibi 115 beygir değil 128 beygir olucakmış duyurulur..
çok güzel şaka aleti olur :D güzelleşmiş.
yeni bmw 1 in arkasının poloya benzemesinden daha az herhangi bir araca benziyor i30.
Sanki bir tek hyundai esinleniyor oradan buradan.
Çokta güzel olmuş. artık çatır çatır yapabiliyorlar astrayla golfle yarışabilecek araçlar.
Adamlar 8 ileri şanzımanı bile kendileri üretip çıkartıyorken 6 ileri h matic i amerikalı üreticilere pazarlıyorken otomatik özürlüsü hondaya mı 20 sene çalışıp hondanın 20 sene gerisine anca ulaşabilecek? Kütür kütür 1.6 turbo 200 küsür hp motor üretiyorlar atmosferik devri bitti artık nerde honda nın turboları kasa değişti motor aynı motor şanzıman aynı hitler şanzıman.
Honda gerilemedi belki ama artık yerinde sayıyor benim için.
Zamanında yumurta kasa accentleri ile dalga geçilen bir firma bu duruma geldi diye tüm bu ön yargı kimse hyundai yi kendi aracı ile aynı kefeye koymak istemiyor ama çoğunuda geçti bile bence.
O direksiyon ne?
illa bi yerden sırıtıcak
begendim cidden, gayet başarılı..
gerçekten güzel olmuş araç
harika olmuş çok tutulacak anlaşılan bu araç