i 30da herşey gayet iyi hoş fakat acaip yol sesi var araçta
Printable View
i 30da herşey gayet iyi hoş fakat acaip yol sesi var araçta
yalnız hyundai baya baya bir amerikayı istila etmiş cnbce de artık dizileri izlerken arka planda yada oyuncuların altında sıkça görür oluyorum hyundaileri kiaları..
geçen nat geo da aile silahlarını izliyordum dikkat ettim adamın altında ilk bölümlerde prius vardı şimdiki bölümlerde arabasını değiştirmiş kia soul var..
Ceed ile i30 da tamamen aynı altyapı üzerine kurulu araçlar. İkisine de bindim Ceed'in biraz daha sessiz olması haricinde hiçbir fark göremedim bende. Birde tasarım farkı var tabiki.
i30 candır kasası olsun iç dizaynı çok başarılı C sekmentinde en iyi araç seçildi çok başarılı
Bır kaç ufak dokunuşla tadından yenmez bır guzellıge sahıp olur gıbıme gelıyor...
direksiyonu inanılmaz hafifmiş :)
3 kapılı i30
http://img2.netcarshow.com/Hyundai-i...llpaper_06.jpg
http://img2.netcarshow.com/Hyundai-i...llpaper_21.jpg
http://img2.netcarshow.com/Hyundai-i...llpaper_25.jpg
3 kapılısı o kadar hoş görünmedi gözüme desem
3 kapılısı pro ceed kadar iddalı durmuyor :)
Proceed iddaalı cidden baya :)
Premiumları ve golfü saymazsak ciddi anlamda şu sınıftaki favorim...
Benim için hyundainin artık opelden renaulttan eksiği yok hatta fazlası var. Ön yargısı olanlar gitsin incelesin test etsin hak verecekler.
Sattığı araçlara 5 yıl/150bin km garanti veren bir firmaya karşı zaten ön yargılı olabilmek için baya kapalı bir görüşe sahip olmak gerekiyor olsa gerek. Sürekli dedikodular dolaşıyor, peder arabayı almadan önce 15bin kmde iç aksam çıkırdamaya başlıyo, amortisörler 20binden sonra gidiyo falan neler neler duydum. Araç 60bine geldi, tek sorun ( yayla kullanmama rağmen) yaratıp değişen şey sağ cam indirme anahtarı oldu. :)
Fakat ön yargıyı ortadan kaldırmak zor, keza ben de bu kadar sorunsuz bir araç olduğunu bilmiyorken soğuktum italik h ye karşı. :D
arka stop lambaları ledlı olusu guzel olmus boylemı gelcek acaba?
bırde bıxenon fardan ses yokmu hala?
derı koltuk secenegı geldımı?
kendı kendıne park etme ozellıgıde gelse cok ıyı olurdu :D
yalnız anti markacı olıyım derken kendini yerin dibine sokan insanda var.. geçen bir sohbette adam i30 uda yeni toyota aurise benzetmişler dedi ohaa dedim i30 2011 yılında üretime başladı yeni kasa auris daha bu sene yani 2013 de üretime girdi nasıl bir cehalet havuzunda yüzüyorsa adam toyotanın hyundaiye aracını benzetmesini bile yediremiyor gerçekleri saptırıyor :) ..
Ya da elentranın Tr ye tek motor seçeneğiyle gelmesini, hyundai'nin motor üretememesi yolunda değerlendirilmesi. Belkide son yıllarda en çok farklı motor üreten markalardandır., hem de ortaklık olmadan.
İlk aracını 1974 yılında üretmiş bir marka olarak başkalarına benzetilmesini, çabuk gelişmesine kılıf olarak görüyorum ben. Eminim hyundai yeni model çıkarsa da, bi araca benzetsem diye bekleyenler vardır. Kıçı şuna, başı buna, direksiyonu ona benzemiş vs. :)
zaten hyundai yi takip etmek isteyen amerikadan etmeli ordaki model çeşitliliğini görse şaşırır kalırlar.. orda satılan üretlien modeller tr ye getirilmiyor burdakilerde orada satılmıyor.. adamlar dünyanın iki kıtasına farklı modellerde araçlar üretiyorlar..
https://www.hyundaiusa.com/
Hondaya gerilemede diyenler var bi kere hondanın motoru yeter.yok elantra civic'e koyar geçer falan diyenler var... Yapmayın gözünüzü seveyim ben 2002 civic vtecle elantranın kalkışta 3 boy geçtim.şahidimde var arabnın kendi sahibiylede görüştürürüm.bu kadarda iddalıyım ! Şunuda inkar etmem Hyundai kasa yönündende motor yönündende kendini geliştirdi ama hiç bir zaman hondayı geçemeyecek Buda bi gerçek sizde bunu kabullenin..
" -AS- "Abi yapma Allah'ını seversen hondaya otomatik özürlüsü deme en iddalı şanzuman hondada hangi segmentte olursa olsun honda hep ön sıralarda bunuda istediğin servise ustaya sorabiliriz... Otomatik Hyundai elantrayada bindik oyuncak gibi şanzuman var. Eğer kötüleyecek şanzuman arıyorsan Hyundai'ye bak çok net görürsün ;)
Forumda yaklaşık bir yıldır takılıyorum bu tip sokak jargonunda küfüründe çok gördüm. Ama dikkat ederim yine de kusura bakmayın. Ayrıca ne derseniz diyin ben lafımın arkasındayım ve at gözlüğüylede alakalı bişey yok herkes fikrini söylüyor abinin sözlerine karşılık bende böyle bişey yazma ihtiyacı hissettim... Eğer kırıcı olduysam affola kimsenin arabasına malına mülküne kasıtlı söylediğim bişey yoktur... Yanlış anlaşılmayalım :/