User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: Vale Modu

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    genede bana mantıksız geliyor vale modu olsun araç 40 ı geçmesin kafayı takmışsa senin arabana vale gezmek istedikden sonra 40 ile 50 ile gene gezer maksat işin özü zaten valenin arabanı senden izinsiz kullanması değilmi gezen gene gezer vuran gene vurur çizilirse gene çizilir bana o yüzden mantıksız geliyor..

altı üstü 10 saniye valeyi vericeksin girilen ızdıraba değmez bence vale modu falan arkadaşın dediği doğru o zaman her kez için ayrı bir mod yapsın fabrikalar yıkamacı modu kardeş modu (bu modda abs ve esp her daim devrede olmalı) bayan modu (bakın bu şart bu moddada ara sıra dörtlüler devre girmeli ve her 10 saniyede bir korno bir defa çalmalı )
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanki zorla yaptırın denilmişcesine karşı çıklması neden acaba,istemeyen yaptırmaz malımız kıymetli yaptırmak istiyoruz sakıncası yoksa da araştırıyoruz yapılabilirliğini..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    olay yaptırıp yaptırmama değilki olay valeye verdiğin an kıymetli malını kıymeti kalmaz o aracı istersen 40 km hıza ayarla o vale gezmek isterse gene gezer yanlamak isterse 40 ile bile yanlamaya çalışır..

malınız kıymetli ise vermiyceksiniz valeye benim arkadaşımda 2006 slk var kuruçeşmeyede insek başka yerlerede gitsek valeye vermiyor bana yer göster diyor ben koyarım valede şuraya alın efendim o zaman diyor oraya çekiyor..

midpointte sıkıntı oluyor ordada isparkın yerine koyuyoruz aracı yani aracın değerli ise vermiycen valeye kısaca olay sadece gazlamak arabanın kullanılmasıda değil bizim arkadaş x5 inde ömrü boyu sigara içirmemiş kendide kullanmaz araç bir geldi leş gibi içi sigara kokuyordu herifler bariz oturmuş arabanın içinde 4 yıldır adamın gözü gibi bakdığı anasına babasına sigara içirtmediği arabada püfür püfür sigara içmişler kıyamet kopardı arkadaş valeler falan geldi işletmenin sahibi geldi özürler falan arabanın masrafı neyse biz ödiycez falan dendi olay sadece yanlama gazlama olayıda değil kıymetli malını başkasına emanet edersen hiç bir mod kurtarmaz sevgili kardeşim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende normal şartlarda vermem zaten benim en karşı olduğum nokta onun park ettiği yere ben zaten park ederim aracımı çok şükür bir engelim yok,bunun bir lüks olduğunu da düşünmüyorum.. ancak öyle bir an geliyor ki vermek zorunda kalıyor insan yapıcak başka şans olmuyor o tarz durumlarda da adamın göz göre göre dip gaz gezmesi hoşuma gitmiyor açıkcası,dediğinize katılıyorum en doğrusu vermemek ve elimden geldiğince vermiyorum vale male ama işte bazen an geliyor mecbur kalınıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce yazıldığı gibi ecu birden fazla haritayı kabul ediyorsa vale modu eklenebilir. Bazı otomobiller Türkiye'ye gelirken içinde özel nakliye programıyla gelir. Otomobil distribütör tarafından teslim öncesi bakım işlemi yapılırken, diyagnoz ve programlama cihazı vasıtasıyla nakliye modundan çıkarılır ve normal moda çevrilir. Araba nakliye modundayken 50 km. sürati ve 2000 devri geçmiyor. Ayrıca siz gaz pedelına ne kadar sert basarsanız basın gazı sanki çok yumuşakça basmışsınız gibi algılıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)