dediğiniz şeyi dün denedim ben, anahtarı çıkarır çıkarmaz anahtarsız çalıştırma yaptım, bunu bilmiyordumbir de kumandadan olsa o iş fena olmazdı aslında, uzaktan çalıştırma ısıtma soğutma vs..
bir de bagajda anahtar bırakma olayını denicem![]()
dediğiniz şeyi dün denedim ben, anahtarı çıkarır çıkarmaz anahtarsız çalıştırma yaptım, bunu bilmiyordumbir de kumandadan olsa o iş fena olmazdı aslında, uzaktan çalıştırma ısıtma soğutma vs..
bir de bagajda anahtar bırakma olayını denicem![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
beyinlerde güncellemeler de akü takviyesi standart prosedür, voltajın düşmemesi gerekli.
güncelleme yaparken, bir başka araçtan takviye yapılırsa hiçbir sıkıntı olmayacaktır.
Ege servis yetkili servis. Onlar da garanti vermiyor elbette. Ancak sorun çıkma ihtimali özgörkeyin abarttığı kadar değil.
http://www.egeservis.com.tr/
Özgörkeyin sırasında ama 3. Sanayiden önce rod-kar iş merkezinde. Yol üstünde gözüküyor
Egem opelin eski yerinin yanında hemen
dahil evet. bahsettiğiniz şey angellar sanırım. aracı açtığınızda far anahtar pozisyonu 0'dayken angellar yanıyor. üstelik çok daha güçlü yanarlar. far konumunu 1'e getirip manuel yaktığınızda parkları o kadar güçlü yanmaz. Benim aracım 2007 model E60 bende de olmadı bu. Mesela 2006 model başka bir 530'da oldu. 2008 2009'larda da oldu. Biz de anlamadık uğraştık baya olmadı. Neye göre oluyor olmuyor onu da bilmiyorum araştırmadım hiç.
M. The most powerful letter in the world.
Hareket ettikten sonra otomatik kilitmeyi off-on menüsü var.şimdi yazarak anlatsam nası beceririm bilmiyorumsiyal kolundaki butona basınca menü çıkıyor ordan takip edip bu bildimiz eski kapı kılıdı görüntusunu bulup on-off yapabiliyorsunuz.. yine oradan arabayı acında park ve angellarin yanması sönemside kumanda ediliyor.. orda bir çok ayar var..
e60 dan önceki aracım e90 idi.. söylediklerim e90 için. e90 aracımda 2008 modeldi.. aynen anahtar menüsü.. oraları kurcalayarak bya bir şey bulursun..aklıma gelen mesela kumandadan arabayı acınca sadece söför kapısı ve 4 kapı açıp kapama on-off moduda var..Kemerde olsaydın gel beraber yapalım derdim![]()
benim sonatada farklı bir kapı kapatma sistemi var mesela araba çalışıyorken hafif yürüt arabayı ister 5 km hızla git ister 50 km ile kapıyı aç kapa o kapı kendini otomatik kitler ama sadece o kapı kitlenir.. istenirse menüde auto lock araba çalışdıkdan sonra tüm kapıları otomatik kitlemede var ben aktif etmedim.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ümit abinin dediği gibi menüden kapı kilidini aktif ettim 20km/h çıkınca otomatik kilitleniyor.Video da çektim yarın yükler paylaşırım.
Edit:
Bmw e90 Otomatik Kapı Kilidi Aktif Etme - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)