Amerika, İngiltere ve Almanya'dan 3 farklı Y kablo aldım ve maalesef hiçbirinde video izlenmiyor. Yukarıda paylaşılan Countryman'in sahibini bizzat tanıyorum ve orjinal Y kablo kullanıyor.
Kapıları kilitleyince aynaların kapanması genelde 2014 ve sonrası yani son üretilen R kasalarda oluyor, model yılınız öyleyse kodlamayla olacaktır
Benim R60 CM de
Coming home
Ayna katlama
Camları kumandadan açma kapama
Kapıyı açtığınızda acılan yada kapanan cam durmuyor artık
Orta ibrenin çok ufak bir sapma payı varmış fabrika çıkışında (yenileme gelmiş) onu düzelttim dedi
konfor sinyali 5e çıkarıldı
Başka şeylerde saydı ama ben istemedim.
video ile hiç işim olmadığından denemedim fakat , y kablo olmadan geri kalan herseyi mini connect ile kullanabiliyorum
2012 benimki sanırım kodlanamıyor oda ayrı bi saçmalık benim gizli ozelliklerden tek ilgimi çeken aynaların kendi kapanması geri kalanında ozel bişey gormedim açıkcası
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Hepsini halletim arkadaşlar sağolun. @Agent ın önerdiği yere gittim "AREA STORE" , birsürü saydı ben istediğim 3-5 tanesini açtırdım dörtlüler çakar gibi yanıyor , amerikan park , aracı açınca sisler mi ne devreye giriyor hatırlamıyorum 1-2 şey daha saydı aç dedim ve en önemlisi arabayı kaparken camlar ve sunroof beraberinde kapanıyor en istediğim buydu zaten.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Cuma günü ben de Area Store'a uğrayıp özellik açtırdım. Gayet ilgililer, arabaya bağlandıktan sonra menüde çıkan özellikleri tek tek sayıp isteyip istemediğinizi soruyorlar. R'ye takınca sağ aynanın aşağı inmesi görünse de maalesef olmadı.
Açılan özellikler: Kapıyı kilitleyince aynaların ve camların & sunroof'un kapanması, kadran sapmasının iptali, tek dokunuşla sinyali 3'ten 5'e çıkardık, camı kapatırken kapı açınca durmasını kapattık
Bmw ve Mini F serilerinde yardımcı olurum
BMW - VAGCOM GİZLİ OZELLİK (@vagcomvia) • Instagram photos and videos
ben yaklaşık 2 yıldır carly kullanıyorum , hiç bir sorun yaşamadım 60 eruo fiyatı şimdıye kadar çok çok fazlasını çıkardı150-100 tl nedır ya 50 tl ye ben istediğiniz butun ozellıklerı acarım
garantili bişekilde ( çökme vs derdi olmadan )
araçlarınızdakı donanıma göre lıstelenır butun ozellıkler, ıstedıgınız aktıf ıstedıgınız deaktıf olursadece bmw mini için geçerli spor göstergeler dahil .
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
vardı aklıma gelmıyor( obd kablo 10-15 dolar ücretsız programlar vardı garageforumda )ama çökme riski çok yüksek , bu seferde işin içinden çıkılmıyor , 60 euro cıhaz sadece kodlama ıcın degıl arıza tespıtınden vanos degerlerıne kadar herseyı goruyorsuncarly de en azından çökme riski sıfır .
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)