Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum dostlar.
Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum dostlar.
Konu HaL tarafından (03-02-2019 Saat 09:55 ) değiştirilmiştir.
Ben sanayide büyüdüm sayılır yarın işiniz olmazsa yanıma uğrayın standallone beyin nedir nasıl yazılır ne özellikleri vardır canlı olarakta e36 320 3000 strokerli aracın üstünde göstererek anlatabilirim ama illaki sanayi tavrı ile anlatma dersen onu beceremem baştan söyleyeyim bu arada yer eski sanayi halkbankası yanı sarı cabrioyu görürsün zaten.![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
..........
Konu HaL tarafından (15-07-2019 Saat 10:25 ) değiştirilmiştir.
öncelikle buradan anlatılarak öğrenilecek birşey değil bu
bir kere karşıdakinin alt yapısı olması ŞART
otomobil ve onun işletim yapısını sular gibi bilmen ŞART
neyin ne olduğunu ne işe yaradığını neden öyle olduğunu bilmen lazım
afr nedir, avans nedir, hangi sensör ne işe yarar, pwm nedir, basınç nedir kpa nedir, psi nedir, bar nedir, vuruntu nedir niye olur, sıkıştırma oranı nedir
daha dolu detay var ,yaz yaz bitmez bunlar, yoksa boş boş bakar karşındaki.
Dizel tarafında ise daha başka başka şeyler var.
sonra ayar yapılması gereken bir sürü detaylı harita var standalone beyinlerde
bu iş gerçekten hiç kolay değil
öyle 2 kere gazlayıp olmaz o iş..
adam gibi sıfırdan yazılım yapman belki birkaç hafta sürer.
belki daha uzun sürer
AEMtuner Software | AEM
örnek olması açısından buradaki yazılımı kurup bakın bakalım kaç tane detaylı doldurulması gereken harita var.
Sanayide kaporta boya hariç herşeyi yapıyorum genelde kendi işimi yapıyorum ama eş dost olunca elimizden geleni yaparız
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
..............
Konu HaL tarafından (15-07-2019 Saat 10:25 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)