35 dolar 10 krktr
Printable View
35 dolar 10 krktr
Onlara selam versen geri gönderirken 35 dolar shipping alıyorlar zaten :) Ne alırsan al shipping 35 dolar. :)
Ne bileyim ben ne alsam hep 35 dolar ödedim bugüne kadar. Gerçi aldıklarım röle kutusu ECU cart curt falan filan. Fix fiyatları olduğuna inanmaya başlamıştım artık :)
öyle demeyin canım pek ilgililer :D :D Mail atmıştım hemen geri döndüler :D
zamanında ben güzel bir mail atmıştım 1 sayfa hafif fırçalar tarzda ondan etkisi olabilir
map sensörümü bozmuşum galiba borusunu cırtla sıkarken pcb den lehiminden kopardım 2. kere ama bu sefer yollarıyla beraber geldi tamir ettim zanettim ama olmamış ona bakıcak sağolsun murat abi
switched mapi yapıcam ve bütün çıkışlarımı doldurmuş oluyorum
harness su koyvermeye başaldı lehimlerden kablolar atıyor normal kalınlıkta kablo alıp baştan yapıcam şu 2 hafta yığınla sınavım var kısa bir mola sonra harnessın lehimlemsi ni yapıcam biticek maplerimi yaptım
Kablolamayı satan bir arkadaş vardı. Buraya da üye olması laızm. Hiç kablo alacamda lehimleyecem falan diye uğraşma. Sokete lehimlenmiş hazır etiketli kablo geliyor. Pahalı da değil. Al tak kullan..
bnm kablolarım battal boy olmasaydı bunlar başıma gelmezdi neyse 2. kere çok daha güzel yapıcam batuyla parça listesi çıkardık ona gereken kablo malzemeler fln bnm kablo gidip alıcaz tek seferde valla sıkıldım 4. gidişim olucak hatta 5:D
murat bu senin fotograf makinesinin modeli ne harika çıkmış görüntüler
Turbo Şahin ile rakamımız 20 oldu...
bizimkni msden saymıyorsunuz sanırım.
sağlık olsun üstad :)
Takılmayın o listeye. Listeye bakarsanız rahmetli Serkan'ın (digiseko) projesi devam ediyormuş, Gurcell Alfa75 e proje yapacakmış mış mış..