daha dogrusu soyle sorayım ms1 ile 2 arasındaki tek fark işlemci mi? ana boardda baska fark yok mu?
Printable View
Direk MS olarak değil ama MS tabanlı ve ticari olarak satılan VEMS'de PNP olarak bunu bulabilirsin. Ama tabiki fiyat farklı. Şu an için PNP olarak SaxoVTS ve 106GTI için satın alabileceğin 3 marka var. Omex, KMS, VEMS. Bana sorarsan PNP olmasa bile Tolga gibi bu işi yapabilecek herhangi bir yerde MS montajlattırmak daha ucuza ve aynı işlevselliğe sahip olucak.
wems de zaten ms ın pcb sını kullanıyor tek farkı elektrık tesısatı cekmeden dırek beyın soketını baglıyor olabılme bunun dısında herhangı bır artısı yok sanırım wemsın. aynı pcb uzerınde 2 sıde ms wemse göre daha işlevsel kalıyor
ms1 ile ms2 işlemciye verilen isim onun haricinde boardlar v2.2 v3.0 v3.57 die gidiyo size kalmış aralarındaki fark extra çıkışları ve hız stepper iacv valf i 1 ile kullanamazsınız 2 1 den 24 kat daha hızlı ms1 ile alıp 90 dolar extra verip 2 ye çevirmeniz sadece 1 chip değiştirmekle gerçekleşir 5 silindir c.o.p. ignition olarak çok rahat kullanabilirsiniz
orj beyni verirseniz saxo için plug-play yapabilirim vems gibi direk takarak kullanabilirsiniz onun haricinde yok öle olmaz derseniz tesisatı yapmak yarım gün sürer kargolarsınız yapıp geri kargolarım
vemsin pcb si tamamen farklı ms pcbsi kullanmıyo belki işlemci olarak aynını kullanıyo olablir ama pcb tamamen farklı temelde aynıdır mutlaka
herşey dahil kablolama tesisat ms extra çıkışları 1300 - 1500 tl gibi tutar karbüratörlü yada motronik beyinden efi sisteme geçerken extra alınacak parçalar torna işleri gibi şeyler arabanın sahibine aittir montaj aşşağı yukarı yine aynı tutar Garantili olarak teslim edilir yok şu çalışmıyo yok bu çalışmıyo değil
lütfen fiyatı pahalı bulan diyautotune den alıp kendi yapsın
mengü bmw m50 motora ms i takıp çalıştırırıp teslimi kaç paraya yaparsın ? özelden pm
bu rakamlra yazılım da dhlmi?
base yazılım dahil araba stabil bi şekilde çalışmadan teslim etmiyoruz gerisi size kalmış tabiki ortada bırakmıyoruz yardımcı oluyoruz :)
hız göstergesini çözmeye çalışıyorum diğerlerini hallettim gibi ms de ***** onun takılacağı yer yok
ama direk sensörden gösterge arasında bağlantı var direk öyle bıraksak çalışırmı
bide şemada boş olan yerker var onlar klima içinmi