Bülent76 Nickli Üyeden Alıntı
İlkercom, milletin arabasını aşağılarsan, kendi arabanın markasından başka bir marka seçeni salaklıkla suçlarsan, kısacası sadece ben akıllıyım, diğerleri salak modunda takılırsan insanların sana tepki göstermesi çok normaldir. Bilmediğin şeyleri okuyarak, yaşayarak öğrenebilirsin.
Honda hakkındaki her konuda adeta kişilik değiştiriyorsun, pisliğinle kavga ediyorsun, bu da tepki çekiyor. Honda'nın dizel modeli olsaydı alırdım, ama Honda aldım diye başka markaları aşağılamazdım. Hangi marka bana optimum fayda sağlarsa onun kullanırım, hiçbir markaya körü körüne bağlanmam. Herkes imkanları dahilinde bir arabaya biniyor, ama iş karşındakini kötülemek olunca bu biraz terbiyesizlik oluyor. Sana daha önce psikolojik sorunların olduğunu söylemiştim ya, gerçekten yazılarından bu açıkça anlaşılıyor, tatminsizlik hat safhada sende.
Bir de 1,8 Civic'im ile 320d geçtim, 320d 190'da bitiyor, Mini Cooper S ile kafa kafaya gittim, Civic ies, 206 gti'ı uzunda kısada her türlü geçer yazarsan bu sitede seni ezerler. Bilmiyorsun, bari öğrenme yoluna git.