Bmw Chip Tuning, Yakıt Tasarrufu, Remap, Performans Tuning
aha burda yazıyo la
ama 184 lük yok177 lik 225 olduğuna göre 184 lüğü tahmin et
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
320d : 163hp + chip ==> 215hp + 440nm...
Accord: full stock ==>190hp + 223nm
Oy Maşallah diyorumÜstüne üstlük Accord'un sözde 5 ama özde 4 vitesli şanzumanıyla geliyorum! İnandım bir kere geliyorumMmMm!
Yahu hakikaten deneyelim de çok alakasız güç farkı war arada, cidden tam 2 katı daha fazla torka sahip we bu torku alt dewirlerde elde edebilen arabayla, sahip olduğu güce ulaşması için yüksek dewire ihtiyaç duyan, üstelik çok uzun vites oranları nedeniyle bu güce ulaşmak için beklemek zorunda kalan aracın denemesi UMARIM ÇEKİŞMELİ olur...
Yukarıda belirttiğim rakamlarla 320d en az f/h/e type r la denemesi lazım bence arabanın nasıl gittiğini anlaması için. Ben denicem sıkıntı yok, en azından geçilirsem son derece doğal bir durum...![]()
Yok her 320d için 215hp değil sonuçlar. Ben kimle konuşsam 200hp civarı diolar. Tabi 230hp toplamda güce sahip olanlarda var. Çipliyi geçer demioruz zaten. Nekadar tutunur dioruz? Bak ben bi tanesine geçilmedim mesela.
Ama stokta korkma aga yürü, hele 163 lükse gözün kapalı yürü
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
korkulacak durum yok,
çok geçtim çok geçildim sıkıntı olmadı hiç, maksat yeni arkadaşlarla denemek tanışmak olsun.
320d stock 163 olsa çok daha keyifli olurdu mesela ama chipli 200 dolayında olsa bile zaten bariz awantajlı. Buna rağmen tutunabilir mi accord, deneyip görürüz, ancak şu da war, 2.vites 80 altı her durumda çok ağır kalacaktır accord, o sebeple en adaletlisi 1.vites 40dan basmak![]()
Benim 1. vites hangi hız olursa olsun fena sarıo. VSA açık yada değil araba çook yerinde sarıo. O yüzden ben 2. vites 90 ı tercih ediorum.
Yalnız kimse bilmiyor, bu araç 6 ileri tayyar şanzımanı gibi şanzımana sahip olsa, fenalar ötesi olurmuş
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bkz: Accord Euro R
Satıldığı ülkelerde 2.4 exclusive den daha ucuza satıldı
2.0lt 220hp 6ileri manuel
Ben de 2.vites 90 altı olmaz desem de 320d o hızda 2.vites basamaz 3de basması lazım o sebeple 1.vites 40 ideal dedim![]()
Zaten dizel araba ile devir çeviren otomatik arabayı aynı viteste eşleştirmek imkansız hacı o baştan olmazBen yaptım direkt ayıkladılar
![]()
Pm dolmus kardesim. Aksam deniyelim 18:30 uygunmudur? Muhabbetimizi eder roll yapariz.
Benim 320d 196 hp
Başar senin 196hp olduna dair çıktı vs varmı? Yani dizel deyince 230hp ye kadar açılabilio bolt on çünkü
akşam 20:00 da Forum avm otoparkında buluşuyoruz biz zaten. Ancak dediğim gibi accord şu haliyle deneyemez, pazar günü müsait olunca jantları değişip 16ları takıcam, o zaman deneme yapalım. İstersen bu akşam sen gel, illa ki deneyecek araba çıkar seninle![]()
dp eksoz veya cai varmı?
şu kadar söyleyeyim, senin aracında benimkinin tam 2 katı tork war
Yarışa değil koşa hazırlayacağım için takıcam jantı, ayrıca inan alakasız derece fark war 16 ile 18 arasında accordda, tecrübe ile sabittir
dediğim gibi sen bu akşam 20:00da Forum AVM Otoparkına gel, tanışalım kaynatalım.
Başar burda olsa süpper deneme olurdu.
Ama Başar fanatiksin aga, 90 dan denesek ne die 90 ya ben her devirde varım derdin sen225 de ayağımı gazdan çeksem benim daha nefesim devam edio derdin demi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)