Adas, tarkan büyük ihtimalle bana yazdý onu.
Tabi canım bende onu anlatıyorum, mümkünmü yazılımı düzgün bir 163 lük yada 177 liğin 184 lüğe geçilmesi...
Allahtan 184 lükte 2 adet araç bulundu. Bu hafta sağnak yağış biter bitmez denenecek.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Puhahahha, eşim Trabzonlu ben orjinal İzmirliyim. Ayıp edion kardeşim mutlaka ziyaretine gelirim.
Bu arada 320d kaç boy atacaktı bana dönün atlamayın yazdıklarımı![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
200E KADAR MİN 2 BOY ODA COK ISRAR ETTİN AYAĞIN ALIŞŞIN DİEP 120-140DAN SORA BAYAA BAYA AYIRIR SENİ O TORK OLDUKÇA COK ZOR İŞİN ENİŞTEE :P
VİTES ORANIN OTOMATİK OLMAN VE 190 BENZİNLİ OLMAN COK COK SIKINTI SENİN ACINDAN.. GİDERLİ Bİ ARAÇ OLABİLİR KULLANMADIM ETMEDİM AMA Bİ KERE DENK GELMİŞTİM ARACIM 2.0R DÜZ VİTES KOMPLE EKSOZ HKS VE CAİ VARDI.. İNAN GELEMEDİ BELLİ SÜRE.. 320D DEVAMLI KULLANDIĞIM Bİ ARAÇ YAA BU KADAR OLUR DİORUM DİZEL KONUSUNDA BMW BAYAA AŞTI KENDİNİ ŞANZUMAN MOTOR UYUMU SÜPER OLAN Bİ DİZEL.. COOPER S 175 İLE GİDEN Bİ ARAÇ BİR ÖNCEKİ ARACI COOPER S Dİ SATTI 320D ALDI.. BUNDAKİ HAZZI ONDAN ALAMADINI BİLE HAAAALA SÖLEMEKTE.. UZUN LAFIN KISASI BUYUR GEL)
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
tarkan bu son kazada sana hondacı kanımı verdiler naptılar olm
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
hayır öyle bişey varsa sık kafana sende rahatla bizde rahatlayak
…_|\______________ __,,,_
../ `—۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ”|
./_==o___●ChiLeKeSh●_ __|
…),—.(_(__) /
..// (\) ),—-”.’
.//___//
`—–’
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Maşallah wideoyu da izledim, araban gerçekten çok güzel iwmeleniyor.
TaGo da izler eminim
Bu hafta içi deneyebiliriz ancak wideodan da görüldüğü üzere 320d accordu geçerken zorlanmaz![]()
![]()
TaGo kardeşim çok iddaalı, sanırım onun aracı hakikaten ciğerli zira ben kendi aracımın ne kadar gittiğini biliyorum![]()
Yok ben geri bas yapamam artik yoksa bassrinki gibi bir e90 deler gecer tartismasiz. Ancak ben izmirde manuel e90 320 d gormedimki dahaemin olun auto bukadar gitmiyor. Zaten basarin videosundan hizli youtubeda video yoktur heralde
***** 184hp lik 320d ler zaten 100-200 de 22-23 sn yapiolar. Adamin araba bu sureye bide 0-100 u de gecio
tarkan abi bmw yi boşverde sana 2.5 safrane ayarlıyalım onla yürütelim=)))9
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)