bana göre golf gt her yönden rc den daha üstün bir arac su andada kampanyalı satıs fiyatı 48 bin ytl civarında
+daha az yakıyor
+twincharger uygulaması sayesinde her devirde muhtesem bir sürüs keyfi yasatıyor
Printable View
bana göre golf gt her yönden rc den daha üstün bir arac su andada kampanyalı satıs fiyatı 48 bin ytl civarında
+daha az yakıyor
+twincharger uygulaması sayesinde her devirde muhtesem bir sürüs keyfi yasatıyor
golf derim kalitesine ulaşamaz rc
spor bi ara istiosanız hangi konfor ve aşırı kalitenin peşindesiniz
hayır yani insanlar bindiği araçta az buçukta olsa konfor , bir göze hitap ararlar. Golf bana kalırsa çok sıradan 1.6 golften farksız. Içi dışı klasik bir alman havasında ama malzemeleri kesinlikle istenilen paraları hakedecek düzeyde değil .
207ye gelince , fransız araçlarının kesinlikle beğenmediğim iç mekanlarına yeni bir boyut getirmişçesine düzenli ve şık duran iç yapısı var. Malzemeler çok mu kaliteli ? Değil ancak içerisi beklediğinizden çok daha sıcak :icon_tup:
her türlü RC:cool:
golf gt.....
madem ki 50 55k ytl gibi bi bütçen var neden japon düşünmüyosun? ve ya illa sıfır olmayacaksa ikinci el Type r da işini görebilir cupra da işini görebilir FR da işini görebilir. 207 Rc piyasaya yeni çikan bi araç illaki servis sorunu yaşayacaksin..ama Vw grubunda bi sorun yaşamassın en azından yaşasan bile çikma parçası her yerde mevcut sportif araç istiyosan konfor a bakma ne kadar konfor düşünürsen o kadar yanılırsın sonuçta araçla oynıycam diosun konfor için golf alcaksın 5,5 cm yay takıcaksın al sana 0 konfor bu aynısı 207 içinde geçerli iç mekandan gelen sesler Fransız grubunda sık karşilacağin sorundur bunun önüne geçemessin...ama başta da dediğim gibi performans a yönelik 50 55 k ytl para ayırdıysan golf ve 207 Rc haricinde alabileceğin daha iyi araçlar var cooper S düşünebilirsin veya 207 Rc alacağina Jr.Evo olarak bilinen CZT ile şakalar yapabilirsin bu yazdıklarımı da göz önünde bulundur...
Evden 2. el arabaya izin yok ve bunun yanında bunların hiçbiri az yakan araçlar değil ama gene içlerinden en az yakanlarından birini tercih etmeye çalışcam çünkü diğer eve taşındığımız(Gölbası) zaman günde ortalama en az 75 km yol yapacagım gibi de duruyor. O yuzden 50-55k ya alınabilcek 2. el WRX vs. gibi güzel arabalar liste dışında. Ama miniS de kafamın bir köşesinde.
tabiki 207 rc.fransada bir oto dergisinin yaptığı karşılaştırmada(tabiki pistte)207 rc nin elde ettiği derece BMW E92 M3 ten daha iyi.buda demek oluyorki yol tutuş özelliği olarak baktığımızda 207 gayet başarılı bi makina.ben peugeot yetkili satıcısında çalışıyorum.hem 207 GT,hemde 207RC'yi kullanma şansım oldu.rc gt'den kat kat iyi bi makina.almak isteyenlere tavsiyem 207 rc dir.
şu eşitliği bi bozıyım :D 206 dan sonra fransız arabalarına alerjim oluştu birden.. performans açısından bilmiyorum ama ben olsam golf ü tercih ederdim ;)
GT ve RC in alt devirleri dolu oldugu icin yakit tuketimleri daha yuksek.
Fabrika degerlerine de bakarsaniz bunu gorebilirsiniz acikca.
Ben param yetmedigi icin 207GT alamadim, CZT alabildim. Gercekten ici filan super, asik olmustum. Tuketim de benim pek umrumda degil acikcasi, cunku arabayi kullanamiyorum isimden dolayi.
Ikisi ayni sinifta degil, karsilastirma biraz abes olmamis mi?
Direk bu aracı kullanan bi tanıdık olmadıgından kulaktan dolma bilgilerden dolayı bende böyle verdim siparişini. Biri cam tavan bi müddet sonra mercedes de bile ses yapıyo pejoda nasıl olcagını sen düşün dedi, diğeri bluetooth 1-2 telefonu tanıyo sadece dedi. Bende otur seyler pek umrumda olmadıgından boş bi tane alıyım bari dedim. Renk olarakda kırmızı ile siyah arasında kalmıstım ama su anki arabamı alırken de siyah için beklemen lazım demişlerdi, sonra siyah almadıgıma pişman olmustum. Ondan siyahtan yana kullandım tercihimi. İşin ilginç tarafı 2 hafta önce gemide gelmekte olan 2 tane araç varken, bu hafta sonu 2sininde satıldıgını öğrendim. O yüzden 2 ay bekliycez bakalım:Deli::Deli: