yoo büyük sorun hiç duymadım, sadece servise ısrarlı davranmak gerekiyor, onun haricinde hiçbir sıkıntısını duymadım aracın..tekrar hayırlı uğurlu olsun..
Printable View
ahha 207 ye oy werdım anket sonucu 39 39 oldu %50 %50 :D
evet kardeşim bu karşılaştırmanın bi benzeriydi.rc gerçekten iyi bi makina.arabanın çekiş gücüde mükemmel.rc kullanırken alınan zevki çok iyi doldurulmuş bi vtec veriyo.bi arkadaşımda var 1.6 192 hp 11.000 devir çeviriyo.almayı düşünenler için bi tavsiyem eğer bulabilirlerse beyaz bi rc görsünler daha sonra karar versinler.cam tavan sabit olduğu için ses yapma olasılığı az,belki perdesi ses yapabilir.rc yi boş alanlar akıllılık etmişler çünkü rc'yi cam tavanla beraber aldığında aracın ağırlığı artıyo.buda akselerasyona etki eder.sac cama göre daha hafif.cam tavan tam 3 parçadan oluşuyo.aracı kullananlara kazasız belasız,yeni alacaklarada şimdiden hayırlı olsun diyorum.
207 rc bence
bende rc derim, kesilmeyen güçten düşmeyen bi motoru var... fransızlar bi şekilde zaten yol tutturuyolar, en çok da tok sesini seviyorum.. :)
golf gt bencede...ama arada cok fazla bir fiyat farkı yoksa alıyorken mini coopers de aklımı celerdi.
Bence Peugeot Rc..golf Gt Nin Sportiflikle Uzaktan Yakindan Alakasi Yok..ama Her Ne Kadar Peugeot Sevmesemde 207 Rc Nin Havasi Baska..
benim seçimimde 207 rc den yana olur......
golf gt tabiki
207 RC tabiki yılan :icon_tup: