scirocco
punto hgt
drag da ve rollde scirocco
drag da ve rollde punto hgt
rolling de scirocco dragda punto hgt
dragda scirocco rolling de punto hgt
vti da egsoz ve filtre var başkada bişi yok araba kayıp buaradadün nerde olduğunu bilen yoktu bugün bulucaz inşallah
![]()
imza...
@semii @lambro_team
Bak beyim, sana iki çift lafım var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, scirocco'n var VTİ ın var her şeyin var. Binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana ekmekle oynamak? Yakışır mı bunca günahsızı beygiri, karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak saplamak? Ama nasıl yakışmaz! Sen değil misin 106 cılara acımayan, bir damlacık saaddeti çok gören! Anlamıyor musun beyim, bu arabalar birbirini seviyor. Ama ben boşuna konuşuyorum. Sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. Hıh! Sen büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi semii Bey! Sen mi büyüksün? Hayır ben büyüğüm, ben, cliver Usta! Sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! Gözümde pul kadar bile değerin yok! Ama şunu iyi bil, ne PUNTOCANIMA ne de beygirlerime hiçbir şey yapamayacaksın. Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. Çünkü biz birbirimize beygirle torkla değil, sevgiyle bağlıyız. Bizler birbirimizi seviyoruz. Biz bir aileyiz. Biz güzel bir aileyiz. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? Dokunma artık aileme! Dokunma puntoma! Dokunma beygirlerime! Dokunma speclerime! Eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, Yaşar Usta, hiç düşünmeden dragda,vanos altı vanos üstü saplar geçerim! Anlıyor musun?saplarım ve dönüp arkama bakmam bile!
![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)