kim diyo onu
hahahah bakma gokhanım sen bunlara,kipanın onunden ndere cıkısına kadar sesı duyuluyor o sıstemın,az senfoni yapmadım aynı sıstemleabi sesi duyunca senın geldigini anlıyoruz dıyorlardı
![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
imkan varsa invidia derim
Haha bak sen tuncereinvidia ninda guzell bir sesi var dogrudur
tok ses icin greddy veya invidia diyelim
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
ZB vtec- Ak vtec- erkay 207 Rc - umıt 207 - YouTube
burda airmassın vti'de ki sesini duyabilirsiniz.
megan racing headers ile..
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Dün akşam ne güzel greddy farklı öndeydi , gece noolmuşsa apexi yürümüş , hks onla çarpışıyo bizim greddy yok bile![]()
PSN:dohcvtec99
aslında ewet apexi uzaktan yakına doğru geldiği için oda güzel ses çıkartıyo bide mekan boş olduğu için iyi yankı yapmış
hepsinin aynı yönde aynı şartlarda olsa farkı iyi anlarız aslında
kaan sanada acil egzost lazımctesi işin olmazsa buluşalım geçen gelmedin muhabbet edemedik
airmass bukadar iyimi yaaa ondada bayaa talep warmış[/QUOTE]
evet en acilinden birşeyler yapmam lazım benimde çok sıkıyor aracı çünkü headedrs var orjinal borular ve susturucular üzerinde..
bu arada airmass cidden güzel geliyor videolarda sesi ama özellikle bu dönemdeki kontrollerde adım başı bağlatır arabayı heralde))
Kardeşim aracında adam gibi bir headers ve ara boru varsa, son susturucuyu boru ebatına uygun seçtiğin zaman marka farketmez geriye ses zevkin kalır.
Cızırtılı seviyorsan seçenekleri arkadaşlar zaten yazmışlar.
Tok ses seviyorsan da Megan Racing, Otto Spec gibi markaları araştırabilirsin.
Bana kalırsa o kadar para bağlamaya gerek yok, ben tok ses seviyorum ve 3 kuruşluk ekzozum var süper memnunum. Sadece önde 2 susturucu olmasına rağmen çok feci bağırıyorbiraz daha kısık sesli tok bir ekzoz olsa daha iyi olurdu gibin zevkine diyecek yok ama gazlayınca millet korkuyo, şehir içinde polisin yanında vitesi boşa atıyom gene güldür güldür mırıldanıyor.
vtec spec : emme 19 egzost 15 veya 16 olması lazım sibop ayarı 16 avans
simota tampon altı AEM filitre + 2,0 DC veya Magan Racing 4/1 headrs + 60 lık düz boru + Apexi N1 içi 51 lik vtec için 5 te kesici demekdiye düşünüyorum
bence bu susturucuların yanına birde spoon n1 ekleyelim ben şuan kullanıorum sesi ortalığı yıkıyo nereye gitsem ertesi gün arkadaşlar şurdaymışsın diye haber alıyorlar ve performansta çok güzel megan 4.1 headers+60 düz boru+spoon son sus.orjinal silencerınıda getirirsin birazda olsa rahat edersin ben şuan ara sokak geziorum polisten dolayı![]()
benim vtec e de hks alacagim gunun aksami Hilmi ile gorustuk
bana carbon big tube vermisti
dedim hks egzost aldim hilmi
manyakmisin dedi
hulk ta bile otto var ne isin var hks mks alma ben sana otto yolluyorum dedi
onu dinledim otto yu taktim
sesinden hic sikayetim olmadi, hele o oksurmesi beni benden aliyordu her defasinda
ama bir vtec im daha olursa %1000 apexi N1 cat back takacagim![]()
![]()
oyumu apexi ye verdim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)