heee sagdan gıdıyosun :D rollde 230la onume kıran dana sen deılmıydın :D
Printable View
heee sagdan gıdıyosun :D rollde 230la onume kıran dana sen deılmıydın :D
sarhoştum hatırlamıyorum :p
bizım denemızde 1.2.3. vitesın sonunda kadar vtec sonrda da coocper gelıp gecıyodu
bizim izmirde denememizde roll de 4 ün başlarına kdr 1-1,5 vtec sonra gidiyor mini..
En başa verileri yazarkan cooperS verisi komik olmuş. 0-100 7.9 Düz cooper'ın verileri heralde.Ben 7.2 7.3 die biliyorum.
evt 7.3 olmalı
izmirdeki bizim 3 tane farklı vti la denemelerımzıde hıc bır kosulda hıc bır vıteste vti kafa bile atamadı 4. vitesde mcs 2 boy önde oluyordu
P.S: talep durumunda videolar eklenebilir :D
Yanlış yazmışlardır imkanı yok 7.9 olmasına.
walla mınıler ılgınc, yektanınkı stock oglu stockken 183 kusur cıktı daha ne...
aa specleri verio bak :p o bu değilde o gittiğimiz yere gidelim mangal spec :D
Mini'nin ciddi olarak dolu olmayan vti a geçilmesi zor bi ihtimal.. olmaz değil ama zor.. Yokuş aşağı ihtimali mesela ya da mini'nin o deneme öncesi 5-6 kez denemiş olması(yağ sıcaklığının tavan yapmasıyla alakalı).. Birde sürücünün kesiciye kadar devrini çevirtmemesi( devir arttıkça güç artıo kestiği yada tavan yaptığı bir an yok :)
eheheh ama o deneme gecesı dumur olduk ıkı taraflı :d
-nıye basmadın lan
-bastım abı ya
-hadı len dalga gecme
-walla abı ya
:D
off topıc
ayarlayın gıdelım olm mangal bızı bekler :)
not: o mekandan bı poz :D
http://img218.imageshack.us/img218/4...raf0115aa7.jpg
:D ne biliyim ben 4.785 olduğunu :) bende şaşırdım zaten :D
ben girmem bi daha oraya :p
olmaz diye birşey yok tabiki geçme ihtimali de var vti için neden olmasın mekanik ne olcağı belli mi olur :) mesela şimdi bende standartken type r geçtiğimi söylesem kavga çıkarmı? :D
MCS alır bence de ;)
düşünmeden mcs, helede bide yektann aracı ise tam garanti:D
miniye bak typer fılan maşallah dıelım.. :) 1-2 tane böle gıdenlerı cıkıyor demekkı:) 183 hp çok ıyı rakam;)