biz bunu denedik arkadaşlarla 98 vti sedan ve 2006 cooper s ile hem rooling hemde drag hemde yolda kedi köpek gibi kapıçmaca aklınıza ne geliyosa..
vti de sadece yeni motor yapılmıştı ama rodajı bitmişti ve açık hava filtresi var cooperda stock..
hepsinde vti aldı cooper biraz zorladı ama yinede vti ayırıyoduu.. hatta mininin sahibi arkadaş şu anda motoru indirdi sanayide piston kol çıkardı deyip motoru indirtti şu an araca bişeyler yapılıyo..
bu dediğim olay izmitte gerçekleşio arkadaşlar, izmitin araçları ikiside
yürüyen bi vti alır
Ben S den Yanayım Çok Denedim Ama İkinin sonunda Kopuyorum araLarında O yüzden
106 gti Yok Vti :/ S RuLezWarsa Vti oLan ÇıkaLım Bi akşam Maksat Makara yürürüz İşte
bende filtr yok , egsoz headers var sadece . 2 haftaya filtre kiti , düz borusu yapılır . Ne taraftasın.
Görkemim bende gt30r ı söylemedim![]()
.
Kenan ss Ufaktan bişeyler + kasnak falan varsa sana pistonlu vti lazım. Biz standartız.
Denenesi Bir Konu![]()
biz izmirde bu konuyu haftalarca tartıstık sonucunda denedık bızde r53 2003 model sadeca cai olan coper s vardı 17 jantlı hep bzı aldık vti kafa bile cıkaramadı videolarda var youtube da yürümeyen bı vti deil yanı honda cı cok olduu ıcın favori honda ama denemeden sonra herkezın fikrı deişir ıns bı deneme olursa herkez görür sonucu![]()
ikiside standartsa ve istisnai bi durum yoksa mcs alır rahat rahatben standart halimle geçiyodum şimdi filtre ve eksoz var
denemek isteyen olursa deneriz benim tayfun abiye sözüm var zaten
![]()
yekta S yapmışsın hayırlı olsun![]()
kazasız belasız kullan, dikkatli kullan onla bunla deneme serserilik yapma
öpüyorum hepinizi cuma günü de ankara dayım askerlik bitti o zaman bol bol video ekleriz![]()