2011 Mini Cooper Countryman Countryman 1.6 S ALL4 33.500 EUR Galeriden satılık ikinci el - 88423176
bu benım aracım bende all4 alırdım hıc bır sıkıntısı yok vırajlar hersey gayet ıyı kar buz da sıkıntı olmaz. zevklı arabadır
Ben bu aracin sakin kullanimlarda bu kadar cok yakacagina inanmiyorum acikcasi, benim aracim kat kat daha guclu ve yaklasik ayni kilolar ikiside 4 ceker, imkansiz o kadar cok yakmasi!! Ki bu motor bmw yardimlariyla yapilmis bir motor hic zannetmiyorum o kadar yakacagini!!!!
Beyler denemek bedava. Madem inanmiyorsunuz gelin deneyelim gorelim. Benimde diger arabam S3. Sakin kullanmak nasil olur, gazli nasil gidilir iyi bilirim. Gelin bu arabayi Ankara da yogun olmayan trafikte 10 litreden asagi yaktirin, araci size hediye edicem. 9 litreyi gormiyen arkadasda herhalde aracina musteri ariyor: ))
Ali Can Calis
arıyorum gel sana 1 paket sıgaraya verıyım benım gordugum o kardesım sanane benım ne arıyıp aramadıgımdan sanada hıc bısıyı ha ole ha bole demek mecburıyetım yok benım gordugum 9 lıtre trafıkten trafıge fark vardır ok eyw orda 10 yakar burda 9 ben sana demedımkı sanıyede 0.5mm ılerleyen trafıkte 30 km sanıyede 0.100 mm ılerleyende 40 km yaptım toplam sukarda 9 lıtre yaktım dıye ben gıttıgım yerlerde gormuyorum oldugumu s3 lu arkadasım.
Bu arada 2.0 dizel versiyonu gelicekti countrymanlerin bi kac ay sonra hatta yaz ortalarina dogru o aracta guzel bir secenek olabilir, hatirladiim kadariyla 140 kusur beygir civarinda bir gucte olucakti, performans anlaminda tatmin etmez vergisi yuksek olur ama yakiti baya bir az olur benzonliye gore, bide tabi o arac duz vites gelicekti otomatii gelicekmi bir fikrim yok...
mantıklı olun arkadaşlar aynı motora sahip jcw var arkadaşımda üstelik daha hafif 4 çeker değil .şehir içi sakin kullanımda 10lt nin altına inmiyor.akıl var mantık var 8-9 lar hikaye ... çok mu yakıyor derseniz çok değil benzinli araç için şehir içi normal değer.100 km lik ortalamaya bakmayın 3-5bin km lik ortalamaya bakın.sağlıklı değerler fazla km de yapılanlardır.yoksa bende ortalamayı sıfırlarım 100 kmde 6-7 yaktırırım uygun bir trafikte.motorun soğuyup ısınmasını hesaba katmıyorsunuz herhalde motor ısınana kadar 3-5 km zaten anlık 20-30 lt yakıyor...
konuya gelirsek countryman bir bayan için güzel araba ama bence 20bin tl lik fark değmez.onun yerine kar lastiği alırsınız paşa paşa her yere çıkılır.tipini sevmesemde alanlar memnun.
Yakıt hakkında detaylı araştırmadan sonra hanıma almanın pek mantıklı olmadığına karar verdim, yakıtta daha uygun araç bakıcam artık.
Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var...
Arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim bende buradan sorayım;
Countryman'in hangi model ve donanım paketini öneriyorsunuz? Düz 1.6 122hp mi S'mi? All4'mu? Yakıt durumu günlük kullanımda nedir? +Extra hangi donanımları almayı önerirsiniz bu araç için. Ve renk olarak Bright Yellow sarı istenildiği takdirde beklermiyiz fazla?.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)